Sağ salim gelir inşallah dört gözle bekliyorum biraz dinlenip uyuyayım diyorum gözümü kapatınca doğum geliyor aklımaAmacı artık dünyaya gelmek bence annesi
Bu gün hiç iyş değilimAllahım ya kendini zorla doğurtcak
Çatlama çatlama bn sana bi gün belirlicem
Heyecan var valla uyuyamiomBelki olmaz ya
heyecan nasıl senin
Yapma yaBu gün hiç iyş değilim
Bu ara doğuramam
Hiç iyiye gitmedi bu hastalık
Bn bile heyecanlandım ne kaldı ki Cuma’yaHeyecan var valla uyuyamiom
Ben kimseyi kabul etmemeyi planlyrum 40 gün boyunca, zaten 40 gün annem kalcak yanımda sonra ben iyi olurum herldeBende börek yaptım. Yarın kurabiye filan yapıp koymak istiyorum enerjim el verirse. Benim arkadaşlarım kuzenlerim filan çok gelir ziyarete. Çayın yanında beraber yerizhem kolay olur. Çok seviyorum hazır buzlukta bekleyen yiyecekleri
Di mi once pers kontrol insallah hayirli haberler alrm,)senin ne zaman kontrolBn bile heyecanlandım ne kaldı ki Cuma’ya
PazartesiDi mi once pers kontrol insallah hayirli haberler alrm,)senin ne zaman kontrol
Yalancı sancı sanırımSlm kızlar. Kızlar yaklaşık 2 saat önce pembe bir akıntım geldi. Alttan baktı bu yüzden pek kale almadım. Ama 22 dakika arayla 5 oldu sancı çekiyorum belimden kasığıma vuran ve karın serrleşmesinin eşlik ettiği tuvalete sıkışmış gibi. Kafam karıştı napmalıyım sizce
Ayy bilemedim yaaa. Az dahamı sıklaşmasını beklesem acaba. Eşimde bugün nöbette.Yalancı sancı sanırım
Sıklaşabilir ebe dedi ki ilk Doğuma göre 2.veya 3. Gebelikte doğum daha kısa sürede oluyormuş bi gitsen mi ki
Birsey kalmamis hayirli haberler hepimizden insPazartesihayırlı haberlerle inşallah
Dr la görüşme imkanın varsa bi konuşAyy bilemedim yaaa. Az dahamı sıklaşmasını beklesem acaba. Eşimde bugün nöbette.
Bence gitmelisin dr canimSlm kızlar. Kızlar yaklaşık 2 saat önce pembe bir akıntım geldi. Alttan baktı bu yüzden pek kale almadım. Ama 22 dakika arayla 5 oldu sancı çekiyorum belimden kasığıma vuran ve karın serrleşmesinin eşlik ettiği tuvalete sıkışmış gibi. Kafam karıştı napmalıyım sizce
Alttan muayene olduğumdan beri bende de var doktorum normal dedi. Sancı 5 dkda bire düşerse mutlaka gel demişti, eğer öyleyse bi gitmekte fayda varSlm kızlar. Kızlar yaklaşık 2 saat önce pembe bir akıntım geldi. Alttan baktı bu yüzden pek kale almadım. Ama 22 dakika arayla 5 oldu sancı çekiyorum belimden kasığıma vuran ve karın serrleşmesinin eşlik ettiği tuvalete sıkışmış gibi. Kafam karıştı napmalıyım sizce
Az daha bekleyeyim arayayım dimi. Bugün çok aşağıda kanala baskı yapıyor o yüzden 3 güne bir göreyim cuma gel demiştiDr la görüşme imkanın varsa bi konuş
10 dakikada 1 e düşerse git benceAyy bilemedim yaaa. Az dahamı sıklaşmasını beklesem acaba. Eşimde bugün nöbette.
Bugün gittim doktorum çayın dar doğum yapamazsın bebeğin kafası çok büyük dedi başka doktora gittim tam tersini söyledi. Açılmam var evde bekliyecem artarsa gidecem normal istiyorumCanım ne yaptın gitrin mi hastaneye?
Ben katılmadım eğitime sen bana anlat beybiBnm içinde aynı
Bugün eğitimde uyumuşumkasıklarım ağrıyor bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?