2021 Aralık Anneleri

Aynen canım ben de hazır olursa içime bi ferahlık geliyor ama bi bunu yapabildim daha da yapamam sanırım baya zorladı beni :/

Zaten atamıyorum ki bende riske canim , ama abartiyosada boş yere Olucam diye üzülüyorum çünkü annem gelemiyo
Tek doktora bağlı kalma başkasına da git muayene ol ona göre karar ver bazı doktorlar abartıyor bana da yapamazsın dedi doktorum ama başka doktor baktı yüzde90 doğurursun dedi

Yeni bi soruyla geldim
Hastaneden cikarken giyecegimiz seyin beli nasil olmali? Hamilelikte giydigimiz bedenleri mi giyicez cikista yoksa karnimiz ne kadar kuculecek
Simdiden hastaneye giderken ne giyecegimi ve hastane cikisinda ne giyecegimi hazir edeyim panik olmayayim diyorum
Bide lohusalik donemi icin cok mu ates basiyor? O donem icin ne ev giyim tercih etmeliyiz? Tenks

Ayy ne var eline mi yapışcak gelsin bi çizik atıp gitçek cumartesiye geliyor zaten 31 Aralık yazıyor saatlerle yavrucak 1 yıl yemesin
Aslında ben de yıl atacak diye ocak olsun istiyorum ama o kadar sarkmaz galiba Bir de oğlak burcu olsun istemiyorum ama o da zor gibi
Sat a göre yazmıyor mu doğum tarihi
Kapanmıştır sen içini ferah tut
Yok sata göre değil her gidişimde değişiyor ultrasona göre galiba. Ben de düzenledim ondan. Bugün de ocak çıktı mesela Minyon olacak dedi dr ama aşırı bi geri kalmışlık yok dedi. Hayirlisi bakalım
halim olursa once davranip nufusa tek gidip adresi de annemlerin adresi vermeyi dusunuyorum kimlik oraya gitsin kimse de bilmesin dicem de ayni evde yasiyoruz getir kimligi dese o ya da esim ne diycem onu da bilmiyorum
Hepsini okudum da iki arkadaşın yorumlarınızı da, çok daha büyük sorun çıkmazsa e devlet üzerinden kimlik çıkartılabiliyor artık nüfusa gitmeden, birkac gün önce de yazmıştım buraya. Öyle yapın kesinlikle koymam diyorsanız. Cok üzücü gerçekten sevinçle karşılanacak bir dönemde bu yüzden gerilmek strese girmek inşallah çözersiniz sorunu.

Sağlıklı olsun da minyon olsun doğunca besler büyütürsün

Ayyy ben de yay olmasin oglak olsun diyorum. Neden oglak olmasin dedin ki cok oglak tanimiyorum ama tanidigim yaylar fena

Kesinlikle bir doktorun söylediğine bağlı kalıp ümitsizliğe düşmeyin en son ana kadar Allah bilir cihazlar yanılabiliyor

Ben kimseyi kabul etmemeyi planlyrum 40 gün boyunca, zaten 40 gün annem kalcak yanımda sonra ben iyi olurum herlde o zman yaparım yapcak olursam

Ben ikizler burcuyum kalabalık ortam lazım bana. Sohbet muhebbet lazım. Sıkılırım yoksa hadi gel kahve içelim diyebileceğim kişiler olmalı hayatımda

Gebelik öncesi bedeninizden en az bir beden büyük olsun diyorlar sen de çok kilo almadığına göre max bir beden büyük alırsın.
Ben de bi triko eşofman takımı alacağım trendyol yamyamları her seferinde bedenini tüketmezse eğer
Zaten salaş bişey olduğu için direkt s beden alacağım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…