Kolay olsun doğumun inşallah canımBugün gittim doktorum çayın dar doğum yapamazsın bebeğin kafası çok büyük dedi başka doktora gittim tam tersini söyledi. Açılmam var evde bekliyecem artarsa gidecem normal istiyorum
Benim sanki biraz erken olucak senin haftan iyi sanki ..2 aralık da doğuracaklar çoğalıyoruz
Bi bakmissin hepimizden once hasetinden dogurmussunBenim de psikolojim kaldırmıyor bencr ama neyse ben bi kenarda hasedimden çatlayayım
Sana sağlıklı kolay doğumlar
Bugün hastaneye gittim sancılarım ve açılmam var ama evde bekliyecem sıklaşmasınıP Papatya gelin ne yaptı acaba, merak ediyorum, en son nişanım geldi demişti
Aynen canım ben de hazır olursa içime bi ferahlık geliyorBende börek yaptım. Yarın kurabiye filan yapıp koymak istiyorum enerjim el verirse. Benim arkadaşlarım kuzenlerim filan çok gelir ziyarete. Çayın yanında beraber yerizhem kolay olur. Çok seviyorum hazır buzlukta bekleyen yiyecekleri
Sağol canım Allah razı olsun hepimizin inşallah sağ salim kucağımıza alırız inşallahKolay olsun doğumun inşallah canım
Tek doktora bağlı kalma başkasına da git muayene ol ona göre karar ver bazı doktorlar abartıyor bana da yapamazsın dedi doktorum ama başka doktor baktı yüzde90 doğurursun dediZaten atamıyorum ki bende riske canim , ama abartiyosada boş yere Olucam diye üzülüyorum çünkü annem gelemiyo
Alttan muayene olduğum gün benmde aynı oldu çok fazla kasılma yaşadımAz daha bekleyeyim arayayım dimi. Bugün çok aşağıda kanala baskı yapıyor o yüzden 3 güne bir göreyim cuma gel demişti
Aslında ben de yıl atacak diye ocak olsun istiyorum ama o kadar sarkmaz galibaAyy ne var eline mi yapışcak gelsin bi çizik atıp gitçekcumartesiye geliyor zaten 31 Aralık yazıyor saatlerle yavrucak 1 yıl yemesin
Yok sata göre değil her gidişimde değişiyor ultrasona göre galiba. Ben de düzenledim ondan. Bugün de ocak çıktı meselaSat a göre yazmıyor mu doğum tarihi
Kapanmıştır sen içini ferah tut
Hepsini okudum da iki arkadaşın yorumlarınızı da, çok daha büyük sorun çıkmazsa e devlet üzerinden kimlik çıkartılabiliyor artık nüfusa gitmeden, birkac gün önce de yazmıştım buraya. Öyle yapın kesinlikle koymam diyorsanız. Cok üzücü gerçekten sevinçle karşılanacak bir dönemde bu yüzden gerilmek strese girmekhalim olursa once davranip nufusa tek gidip adresi de annemlerin adresi vermeyi dusunuyorum kimlik oraya gitsin kimse de bilmesin dicem de ayni evde yasiyoruz getir kimligi dese o ya da esim ne diycem onu da bilmiyorum
Sağlıklı olsun da minyon olsun doğunca besler büyütürsünAslında ben de yıl atacak diye ocak olsun istiyorum ama o kadar sarkmaz galibaBir de oğlak burcu olsun istemiyorum ama o da zor gibi
Yok sata göre değil her gidişimde değişiyor ultrasona göre galiba. Ben de düzenledim ondan. Bugün de ocak çıktı meselaMinyon olacak dedi dr ama aşırı bi geri kalmışlık yok dedi. Hayirlisi bakalım
Hepsini okudum da iki arkadaşın yorumlarınızı da, çok daha büyük sorun çıkmazsa e devlet üzerinden kimlik çıkartılabiliyor artık nüfusa gitmeden, birkac gün önce de yazmıştım buraya. Öyle yapın kesinlikle koymam diyorsanız. Cok üzücü gerçekten sevinçle karşılanacak bir dönemde bu yüzden gerilmek strese girmekinşallah çözersiniz sorunu.
Normal doğum normal doğum anlata anlata içim geçmiş uyumuşumBen katılmadım eğitime sen bana anlat beybi
Ayyy ben de yay olmasin oglak olsun diyorum. Neden oglak olmasin dedin kiAslında ben de yıl atacak diye ocak olsun istiyorum ama o kadar sarkmaz galibaBir de oğlak burcu olsun istemiyorum ama o da zor gibi
Yok sata göre değil her gidişimde değişiyor ultrasona göre galiba. Ben de düzenledim ondan. Bugün de ocak çıktı meselaMinyon olacak dedi dr ama aşırı bi geri kalmışlık yok dedi. Hayirlisi bakalım
Hepsini okudum da iki arkadaşın yorumlarınızı da, çok daha büyük sorun çıkmazsa e devlet üzerinden kimlik çıkartılabiliyor artık nüfusa gitmeden, birkac gün önce de yazmıştım buraya. Öyle yapın kesinlikle koymam diyorsanız. Cok üzücü gerçekten sevinçle karşılanacak bir dönemde bu yüzden gerilmek strese girmekinşallah çözersiniz sorunu.
Ben kimseyi kabul etmemeyi planlyrum 40 gün boyunca, zaten 40 gün annem kalcak yanımda sonra ben iyi olurum herldeo zman yaparım yapcak olursam
Açılman ne kadar peki?Bana bugün doktorum %99 doğuramazsın dedi başka doktora muayene oldum doğurursun dedi %90 dedi. Açılmam da varmış ama sancılarımı evde bekliyecem çok sıklaşınca gidicem ya da suyum gelince .
Gebelik öncesi bedeninizden en az bir beden büyük olsun diyorlar sen de çok kilo almadığına göre max bir beden büyük alırsın.Yeni bi soruyla geldim
Hastaneden cikarken giyecegimiz seyin beli nasil olmali? Hamilelikte giydigimiz bedenleri mi giyicez cikista yoksa karnimiz ne kadar kuculecek
Simdiden hastaneye giderken ne giyecegimi ve hastane cikisinda ne giyecegimi hazir edeyim panik olmayayim diyorum
Bide lohusalik donemi icin cok mu ates basiyor? O donem icin ne ev giyim tercih etmeliyiz? Tenks
Benimki de bazen aşağıda bazen çok yukarıda bu hayatta hiçbir şeye inanmıyorum artıkKızlar herkesin karnı inerken benimki gitgide kalkıyor sanki yukarı. Göbek kalkması ne anlama geliyor ağzımdan mı çıkacak bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?