Doğum sancısı gibi anlattıkların, nişan geldikten iki gün sonra olur doğum derler tabi hızlı da olabilir ne durumdasın şuan son olarakSlm kızlar. Kızlar yaklaşık 2 saat önce pembe bir akıntım geldi. Alttan baktı bu yüzden pek kale almadım. Ama 22 dakika arayla 5 oldu sancı çekiyorum belimden kasığıma vuran ve karın serrleşmesinin eşlik ettiği tuvalete sıkışmış gibi. Kafam karıştı napmalıyım sizce
Bizimkiler yukarı yolu deniyo heraldeBenimki de bazen aşağıda bazen çok yukarıda bu hayatta hiçbir şeye inanmıyorum artık
Extra bi kıyafete gerek yok hamileyken giydiklerinden giderken giyersin çıkışta da aynı olurYeni bi soruyla geldim
Hastaneden cikarken giyecegimiz seyin beli nasil olmali? Hamilelikte giydigimiz bedenleri mi giyicez cikista yoksa karnimiz ne kadar kuculecek
Simdiden hastaneye giderken ne giyecegimi ve hastane cikisinda ne giyecegimi hazir edeyim panik olmayayim diyorum
Bide lohusalik donemi icin cok mu ates basiyor? O donem icin ne ev giyim tercih etmeliyiz? Tenks
Bn yalnızlık severim evden çıkmayı da sevmemBen ikizler burcuyum kalabalık ortam lazım bana. Sohbet muhebbet lazım. Sıkılırım yoksahadi gel kahve içelim diyebileceğim kişiler olmalı hayatımda
Bende ayniyim. Balik burcuyumBn yalnızlık severim evden çıkmayı da sevmemev kuşuyum ben
Valla benimde sabah biseyim kalmadiCnm ben azonce nst den ciktim zerre kasilma acilma yok
Hatta ben sezeryan istedim dogum tarihimiz bile belli oldi
Canım gerçek sancı sanırım. Sağlık ocağında ebe öyle demişti, gerçek sancıda tuvaletin varmış gibi olur dedi.Slm kızlar. Kızlar yaklaşık 2 saat önce pembe bir akıntım geldi. Alttan baktı bu yüzden pek kale almadım. Ama 22 dakika arayla 5 oldu sancı çekiyorum belimden kasığıma vuran ve karın serrleşmesinin eşlik ettiği tuvalete sıkışmış gibi. Kafam karıştı napmalıyım sizce
Agri yasamiyordum da kasilma oluyordu dun bugun iyiydim gitmedim yarin girecem insallahIshalinde etkisiyle agri yasiyor olabilirsin cnm..
Sakince Yuruyup derin nefes alip vermenin bana faydasi oldu baya... Ama sende de aynisi olcak die bisey yok tabi.. durumundan haber ver cnm nstden sonra.
Hangisini alicaksin ben de ordan bakiyorumGebelik öncesi bedeninizden en az bir beden büyük olsun diyorlar sen de çok kilo almadığına göre max bir beden büyük alırsın.
Ben de bi triko eşofman takımı alacağım trendyol yamyamları her seferinde bedenini tüketmezse eğer
Zaten salaş bişey olduğu için direkt s beden alacağım mesela
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisiExtra bi kıyafete gerek yok hamileyken giydiklerinden giderken giyersin çıkışta da aynı olur
Ev de pijama yeter onu kendin ayarlarsın
Benim iki tane sabahlikli takimim var biri krem biride mavi bide siyah esofmanimi koymaya karar verdim yeter sanirimHangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi
Hastane icin mi? Ayyy bence uc tane cok ya.Benim iki tane sabahlikli takimim var biri krem biride mavi bide siyah esofmanimi koymaya karar verdim yeter sanirim
Yeter beaBenim iki tane sabahlikli takimim var biri krem biride mavi bide siyah esofmanimi koymaya karar verdim yeter sanirim
Millanın triko takımlarından alıcam hamileler yazmış hep çok rahat diye ama istediğim renk beden yok en son gözümü karartıp M alıcamHangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Evet doğumdan çıktığımın sabahına 6.5 kilo gitmişti bebegim 4 kiloydu.Bugun nst ye girdim yine sancı falan çıkmadı çok şükür, eşim yokken doğurmak istemiyorumhaftaya cuma son kez ultrasona giricem sezaryen detaylarını da o gün konuşuruz dedi doktorum zaten ptesi 6 Aralıkta da doğum olacak nasipse. Pijama, gecelik vs hepsini eski bedenime göre aldım ben 8 kilo aldım çünkü dogurunca en az 5i gider dimi ? Öyle dediler çünküü
Aynen iki tane yeter sezaryenden cikinca cok kanama olmuyor ama yinede o siyahi yanima alayim diyorum her ihtimale karsiHangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi
Hayirli gelsim canim cok az kalmisHanımlaaar bugün kontrolümüz vardı 37 haftalığım bebiş 38 uyumlu çıktı böbreğim çok bebat bir durumda aşırı genişleme var doğuma az kalmış olmasa katater takardım dedi doktorum istiyorsan sezeryanda alabilirim haftaya dedi ve düşündüm taşındım daha fazla ağrı çekmek istemediğim için sezeryana karar verdik haftaya cuma geliyor bebiiiş çok değişik bir his
Heyecan basiyo hepimizide zaman gectikceHayirli gelsim canim cok az kalmis
Evet yaHeyecan basiyo hepimizide zaman gectikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?