2021 Aralık Anneleri

Doğum sancısı gibi anlattıkların, nişan geldikten iki gün sonra olur doğum derler tabi hızlı da olabilir ne durumdasın şuan son olarak

Extra bi kıyafete gerek yok hamileyken giydiklerinden giderken giyersin çıkışta da aynı olur
Ev de pijama yeter onu kendin ayarlarsın

Bugun nst ye girdim yine sancı falan çıkmadı çok şükür, eşim yokken doğurmak istemiyorum haftaya cuma son kez ultrasona giricem sezaryen detaylarını da o gün konuşuruz dedi doktorum zaten ptesi 6 Aralıkta da doğum olacak nasipse. Pijama, gecelik vs hepsini eski bedenime göre aldım ben 8 kilo aldım çünkü dogurunca en az 5i gider dimi ? Öyle dediler çünküü

Hanımlaaar bugün kontrolümüz vardı 37 haftalığım bebiş 38 uyumlu çıktı böbreğim çok bebat bir durumda aşırı genişleme var doğuma az kalmış olmasa katater takardım dedi doktorum istiyorsan sezeryanda alabilirim haftaya dedi ve düşündüm taşındım daha fazla ağrı çekmek istemediğim için sezeryana karar verdik haftaya cuma geliyor bebiiiş çok değişik bir his

Ben ikizler burcuyum kalabalık ortam lazım bana. Sohbet muhebbet lazım. Sıkılırım yoksa hadi gel kahve içelim diyebileceğim kişiler olmalı hayatımda
Bn yalnızlık severim evden çıkmayı da sevmem ev kuşuyum ben

Canım gerçek sancı sanırım. Sağlık ocağında ebe öyle demişti, gerçek sancıda tuvaletin varmış gibi olur dedi.

Hangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Extra bi kıyafete gerek yok hamileyken giydiklerinden giderken giyersin çıkışta da aynı olur
Ev de pijama yeter onu kendin ayarlarsın
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi

Evet doğumdan çıktığımın sabahına 6.5 kilo gitmişti bebegim 4 kiloydu.

Hangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi
Aynen iki tane yeter sezaryenden cikinca cok kanama olmuyor ama yinede o siyahi yanima alayim diyorum her ihtimale karsi

Hayirli gelsim canim cok az kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…