2021 Aralık Anneleri

Ama yine deee sata göre 39+0da yapıyor sezaryeni
Gelişime göre 39+4 çıkıyor
Hatta belki daha bile fazla
Evet benimki de 36 hafta iken 38 küsür çıktı en son. Kilosu da 3450 g idi 36+1'de. Yani sanırım doğum için 38'den öteye geçirmeyecek doktor

Millanın triko takımlarından alıcam hamileler yazmış hep çok rahat diye ama istediğim renk beden yok en son gözümü karartıp M alıcam
M alma ya zaten salas hepten cuval gibi olur ben de onlara bakiyorum ama taytli takimlarda gozum
Aynen iki tane yeter sezaryenden cikinca cok kanama olmuyor ama yinede o siyahi yanima alayim diyorum her ihtimale karsi
Bosuna mi depend aldik, tutsun bi zahmet

Transfer gunun neydi cnm benim 26 mart:)adet 10 mart
İlk adetle (14 Ocak), 3. gün dondurulan embriyoları sonraki ikinci adette yani 16 Mart'ta başlatıp 31 Mart'ta transfer ettiler. Dondurulmuş embriyo olduğu için de ayrıntılı ultrasonumu yapan doktorum, profesör bir perinatolog, 5 gün geri say, adet tarihini öyle belirle dedi. O yüzden 11 Mart diyorum adet tarihime.

Benim de dondurulmus5 gun aramiz demekki tam transfere gore

Gebelik hesaplama blastokist transfere gore hesaplayinca 37+2 cikiyor benm de bugun yani 3 gun ileri

Hangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum

Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi
Ya bende kışlık aldm ama hastanede çok sıcak biraz pişman olmuş olablrm

Bn yalnızlık severim evden çıkmayı da sevmem ev kuşuyum ben
Arada bende yalnız kalmayı severim ama uzun süre olunca modum düşüyor. Mesela bi kafede çay içmek yerine ev ortamında bi arkadaşımla kahve içmeyi tercih ederim daha sıcak samimi geliyor saatlerce kafede oturanlara hiç anlam veremiyorum

Benim bütün yakın kız arkadaşlarım ikizler hiçbiri tek duramaz habire gel diye birini ararlar çok seviyorlar ortamı sohbeti. Hatta biri doğurmak üzereyken bile kızcağız hala arardı yemek yaptım gel çay koydum gel diye, çok severim ikizleri

Sağlıklı olsun da minyon olsun doğunca besler büyütürsün
Zaten şu an en çok sağlığı önemli benim için de. Endişelerimi hatırlarsın belki. Küçük kızımda da 1 yaşına girene kadar ruh sağlığım bozuldu Olacak her zaman olur gerci tabi ama elinde olmuyor insanın. Büyür inşallah benim kız hala minik ama bakalım

Ayyy ben de yay olmasin oglak olsun diyorum. Neden oglak olmasin dedin ki cok oglak tanimiyorum ama tanidigim yaylar fena
Kardeşim var oğlak çok fenadır Bir de oğlan dayıya çeker derler ya tam olur diye korkuyorum valla. Zaten her yaptığını elestirirdim kesin başıma gelecek ben de yay çok tanımıyorum ama oğlak fena eminim en azından benim kardeşim öyle

Bende öyleyim işte. Evim mutfağım misafire çok hazırdır. Zaten birinin gelmesiylede kasılmam hiç. Aman şura bozuktu pisti demem. Onu çağırıyosam sevdiğim arkadaşımdır. Mesela görümceme ne zaman gitsem çok kasılıyor yanımdayken biryerleri toparlamaya çalışıyor ben geriliyorum rahat oturamıyorum bu seferde. İkizler burcu candır bencede

Ben akrepten kurtulduguma sukrediyorum oglum akrep burcu cok fenaydi bu yay olacak insallah

Kızlar benimde kasık ağrım var. Ara ara bıcak gibi girip çıkıyor. Bazen 5 dk arayla bazen 20 dkda. O ağrı sırasında bebiş çok hareketleniyor. Yalancı kasılmadır demi şurda kalmış 6 günüm sezeryana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…