2021 Aralık Anneleri

Umudumuz yaypek tanidigim da yok
Erkek kardesim yay burcu cok basarili terbiyeli sayisalda 30 bine girdi annemgili hic uzmedi 9 yillik sevgilisi var istanbul gibi yerde uzaktan bi iliski oldugu halde aldatmadi vazgecmedi valla dayisina ceksin cok isterim

Aynı senin gibi arkadaşlarım ben de görümcen gibiyim biri gelince çok iyi ağırlamam gerek gibi düşünüp kasıyorum. Aynen candır valla

İdrar yolu enfeksiyonu da kasık ağrısı yapıyor canım, doktoruna yarın söyle bi tahlil ister belki

Selam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
19 kasım gecesi en Son buraya yazmıştım sancılar başladı diye gece 23 te başlayıp sabah 05 é kadar bekledim artık dayanamadıgim yerde gittik hastaneye
Evde kızımı uyurken bıraktım çıktım o beni en çok etkileyen şey oldu hastaneye gidene kadar ağladım
Nst de 55 60 larda sancim çıktı ebe doktoruma hemen haber vermedi (bunu niye yaptı fikrim yok ) ama benim sancılarım dayanilmaz hal aldı neyseki sabah 09.18 de sezaryan ile aldım minisimi kucağıma
3.200 /48 Cm ( 37+2 ) haftalık doğdu
Yeni doğan sünneti yaptırdık kızlar çok çok rahat korkmayın sakin hemen iyilesiveriyor bebekte anlamıyor bile sunnet olduğunu sadece ilk iki gece biraz huysuzluk oluyor o kadar
Sezaryan dan sonra sütüm hemen gelmedi yani gelen bebeği doyuracak gibi değildi bizde ilk üç günden sonra meme+mama şeklinde devam ediyoruz
Awent biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı kesinlikle
Fırsat buldukça detay yazarım şuan bile emzirme seansinfayiz
Ben yokken doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin

Cok sevindim cok sukur saglikla kavustun minigine op yerimizebenm de 37+2 de olcak sanrm cuma gunu

Maşallah rabbim sağ sağlim güzel ömürler versin

Ben akrepten kurtulduguma sukrediyorum oglum akrep burcu cok fenaydi bu yay olacak insallah
İlk çocuğum yay o kadar dua ettim ki simdiki bari akrep olsun diye. Geçti malesef yay a döndük bu kadar umursamaz elde avuçta tutulamaz rahatina keyfine düşkün bir burç olamaz. İki yay evlat bir Başak koca bakalim ne yapacagim

Erkek kardesim yay burcu cok basarili terbiyeli sayisalda 30 bine girdi annemgili hic uzmedi 9 yillik sevgilisi var istanbul gibi yerde uzaktan bi iliski oldugu halde aldatmadi vazgecmedi valla dayisina ceksin cok isterim
Kızım herhalukârda yay olacak ,doktor 1 Aralık alalım derken eşim hemen 2 aralikta olsun diye söylendi kendisiyle aynı gün doğumlu olması için .yay burcu hayatimda tanıdığım ilk yay eşim,her işte düzenli ,tertipli işinde istikrarlı kararından vazgeçmeyen hatta inatçı, eşimle ilişkimiz 7 sene sürdü flört dönemimiz inşallah kızımda istikrarlı ve çalışkan olur her konuda kardesinizle birebir aynı özellikler ,bir fatura gelsin eve dair o an öder üstünde yoksa en geç ertesi güne kalır haaa aşırı temizlik konusunda da titiz buarada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…