Ayy güzell haberler bunlar hep çok çok şükürSelam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
19 kasım gecesi en Son buraya yazmıştım sancılar başladı diye gece 23 te başlayıp sabah 05 é kadar bekledim artık dayanamadıgim yerde gittik hastaneye
Evde kızımı uyurken bıraktım çıktım o beni en çok etkileyen şey oldu hastaneye gidene kadar ağladım
Nst de 55 60 larda sancim çıktı ebe doktoruma hemen haber vermedi (bunu niye yaptı fikrim yok ) ama benim sancılarım dayanilmaz hal aldı neyseki sabah 09.18 de sezaryan ile aldım minisimi kucağıma
3.200 /48 Cm ( 37+2 ) haftalık doğdu
Yeni doğan sünneti yaptırdık kızlar çok çok rahat korkmayın sakin hemen iyilesiveriyor bebekte anlamıyor bile sunnet olduğunu sadece ilk iki gece biraz huysuzluk oluyor o kadar
Sezaryan dan sonra sütüm hemen gelmedi yani gelen bebeği doyuracak gibi değildi bizde ilk üç günden sonra meme+mama şeklinde devam ediyoruz
Awent biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı kesinlikle
Fırsat buldukça detay yazarım şuan bile emzirme seansinfayiz
Ben yokken doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin
Hadiya zor bir burc demek:)İlk çocuğum yay o kadar dua ettim ki simdiki bari akrep olsun diye. Geçti malesef yay a döndükbu kadar umursamaz elde avuçta tutulamaz rahatina keyfine düşkün bir burç olamaz. İki yay evlat bir Başak koca bakalim ne yapacagim
Aynen canim
Sen napiyorsun ise gitmicen artk dmi:)
Ben hep bu saatte uyanıyorumAynen canim
Cok heyecanli nedicek bklm drBen hep bu saatte uyanıyorumbugün kontrol var
Ayy hayır çok şükür bitti bugün izin raporumu doktorumdan alıp iş yerine vericemSen napiyorsun ise gitmicen artk dmi:)
İnşallah suyu filan düzelmiştir , eşimde bugün diyordu inşallah suyu idare eder doğana dek diyeCok heyecanli nedicek bklm dr
Cok sukur yaa sen de dinlenebilcenn artikAyy hayır çok şükür bitti bugün izin raporumu doktorumdan alıp iş yerine vericembitti artık hiç olmazsa totomun üstünde 9 saat oturmayacagim ve ayakkabılar
Duzelmistr cnm insallahh hayirli haberlerİnşallah suyu filan düzelmiştir , eşimde bugün diyordu inşallah suyu idare eder doğana dek diye
Amin amin canım senin bu cuma mı dedi doktorDuzelmistr cnm insallahh hayirli haberler
Nst grcen dimi yarn. Bn de pers kontrol nst de girerm. Cuma almaya niyet etti bizim dr baklm degsklik olmzsa:)Amin amin canım senin bu cuma mı dedi doktorsenin cok az kaldı annesi
Bilmiyorum vallaNst grcen dimi yarn. Bn de pers kontrol nst de girerm. Cuma almaya niyet etti bizim dr baklm degsklik olmzsa:)
Insallah guzel cikar senin de vaktinde gelirBilmiyorum vallabenim nst de 0 sancı vardı geçen belki hiç sokmaz doktorum . Olsun çok şükür hayırlı zamanla gelsin annesi durum ne ise o ,bize de yarın suyumuza filan baksın eğer aksi durum olmazsa muhtemelen doğum gününü anlatacak doktorum .
Amin amin inşallah sana ne sorucam su karında bir tarafta sivri şekilde anlık oluyo bebek orda toparlanıyor bu mu kasılma ama ağrı vs olmuyo ,sonra kendim bile dokununca bazen düzeliyor bazen bir kaç dak öyle kaliyo.bu mu kasılmaInsallah guzel cikar senin de vaktinde gelirdr lar ne derse o
Bakalim magnetlerin sonu neolckBilmiyorum vallabenim nst de 0 sancı vardı geçen belki hiç sokmaz doktorum . Olsun çok şükür hayırlı zamanla gelsin annesi durum ne ise o ,bize de yarın suyumuza filan baksın eğer aksi durum olmazsa muhtemelen doğum gününü anlatacak doktorum .
Evet semsert o sekil kalmasi canimAmin amin inşallah sana ne sorucam su karında bir tarafta sivri şekilde anlık oluyo bebek orda toparlanıyor bu mu kasılma ama ağrı vs olmuyo ,sonra kendim bile dokununca bazen düzeliyor bazen bir kaç dak öyle kaliyo
Biraz önce yine öyle oldu bebek solda öyle sivrilesti sonda duzeldi demek oluyo ben isim olarak anlamıyorumEvet semsert o sekil kalmasi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?