- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aynen surekli olursa sik araliklarla zaten rahatsiz oluruz herhalde yarn nst sokar bence guzel cikar ins.Biraz önce yine öyle oldu bebek solda öyle sivrilesti sonda duzeldi demek oluyo ben isim olarak anlamıyorum
İnşallah canım inşallah sen bu perşembe kontrole gideceksin cuma bir ihtimal doğum demi? Bebeğin hareketleri nasıl ? Eskisine nazaranAynen surekli olursa sik araliklarla zaten rahatsiz oluruz herhalde yarn nst sokar bence guzel cikar ins.
Onun Perşembeydi sanki
Hoşgeldin canimBen döndüm doğurmadan.
Görüyorum ki herkes doğurmaya yeltenmiş.
Neyse kontrol var benim bugün. İnşallah gel dogurtiyim seni der bana doktorum.Ben döndüm doğurmadan.
Gözümüz yollarda kaldıııBen döndüm doğurmadan.
Aynen canim ayni gibi cok birsey farketmedmİnşallah canım inşallah sen bu perşembe kontrole gideceksin cuma bir ihtimal doğum demi? Bebeğin hareketleri nasıl ? Eskisine nazaran
Hosgeldin cnm bakalim belki dogum baslar kontroldeNeyse kontrol var benim bugün. İnşallah gel dogurtiyim seni der bana doktorum.
Iyi şükür aynı be yaGözümüz yollarda kaldııınasılsınn
Ben artık doğuracağıma olan inancımıa kaybettimHosgeldin cnm bakalim belki dogum baslar kontrolde
Nişandır bu dönemde o olur ancakKızlar günaydın, 1 saat kadar önce iç çamaşırımda hafif kan gördüm, bu kesin nişan mıdır? 38 haftam bugün doldu henüz.
Çok Boş yere banlandın bu defa ama herkesi merkta bıraktınIyi şükür aynı be ya
Dayanamıyorum ki ben her şey ani gelişiyoÇok Boş yere banlandın bu defa ama herkesi merkta bıraktınbidaha gitme artık doğum yapana dek
Ama nişan 1 2 güne doğum gerçekleşecek demek değil sanırım değil mi, internette 1 2 hafta öncesinde de parça parça olabilir diyor. Sizce peki?Nişandır bu dönemde o olur ancak
Canim son 10 gunun kalmis bisi kalmadiBen artık doğuracağıma olan inancımıa kaybettim
Bence önceden de gelebiliyordur ya gelme yoğunluğuna bağlı olarak. Az geldiyse doğum hemen olmayacaktır. Ama sen yine de doktoruna ulaş istersen. Ya da miktara göre karar ver.Ama nişan 1 2 güne doğum gerçekleşecek demek değil sanırım değil mi, internette 1 2 hafta öncesinde de parça parça olabilir diyor. Sizce peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?