- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Nisandir bence dr una da sor cnmKızlar günaydın, 1 saat kadar önce iç çamaşırımda hafif kan gördüm, bu kesin nişan mıdır? 38 haftam bugün doldu henüz.
Hemen olmadığı da oluyormuş ama bnce dr a gitmekte fayda var bugun bi muayene olablirsinzAma nişan 1 2 güne doğum gerçekleşecek demek değil sanırım değil mi, internette 1 2 hafta öncesinde de parça parça olabilir diyor. Sizce peki?
Ya onu da yeni düzelttim. 2 aralıktı benim son gün ben sata göre öyle hesaplamıştım. Doktor en son 4 aralık gelmezse alacaz dedi geçen hafta. Bakalım nasıl olacak.Canim son 10 gunun kalmis bisi kalmadieli kulagindadir
4 Araligaa da cok varmis bugun biraz pazarlik yapYa onu da yeni düzelttim. 2 aralıktı benim son gün ben sata göre öyle hesaplamıştım. Doktor en son 4 aralık gelmezse alacaz dedi geçen hafta. Bakalım nasıl olacak.
Yok vallaYapma ya
Önce iyileşhiç iyileşme yokmu
Ay şaka maka bu ara doğuramamBi bakmissin hepimizden once hasetinden dogurmussun
Bence de4 Araligaa da cok varmis bugun biraz pazarlik yap
Çok geçmiş olsunnnYok valla
Tl'nin durumu gibi oldum
Her kötü olduğumu sandığım gün aslında gelecek günden daha iyi olduğumu fark ediyorum
Git gide kötüleşiyor
İlaç da kullanıyorum üstelik
Bugün test yaptıracağım artık
Ay şaka maka bu ara doğuramam
Hastayım ve iyileşemiyorum
Çok sağ olÇok geçmiş olsunnn
Ben senin geçmiş mesajlarına baktım, gene banlanacak bir şey bulamadım. Şu işin sırrını bir anlatsana yaw. Hâlâ çözemedim diye hiç kimseye bir şey yazamıyorum korkumdanDayanamıyorum ki ben her şey ani gelişiyo
Yok yok değilsindir Allahın izniyle iyi dşün hemen toparlan. Ballı limon balı ıhlamur fln iç kendni sıcak tut. Şu sıra herkes hasta babam yeğenlerim eşim vs. Eşim test verdi negatif . İyi düşünelim iyi olsun. Ama mutlaka kendni sıcak tut ve sıcak şeyler tüketÇok sağ ol
İnşallah korona değildirim ya
Karantinada olsam Allah korusun kontrole filan nasıl gideceğim
Polemikten banlandım canım cinsellikte.Ben senin geçmiş mesajlarına baktım, gene banlanacak bir şey bulamadım. Şu işin sırrını bir anlatsana yaw. Hâlâ çözemedim diye hiç kimseye bir şey yazamıyorum korkumdan
Inşallah değilsindir. ☹Çok sağ ol
Bende balık burcuyumBende ayniyim. Balik burcuyum
Yapıyorum her şeyi ama olmuyorYok yok değilsindir Allahın izniyle iyi dşün hemen toparlan. Ballı limon balı ıhlamur fln iç kendni sıcak tut. Şu sıra herkes hasta babam yeğenlerim eşim vs. Eşim test verdi negatif . İyi düşünelim iyi olsun. Ama mutlaka kendni sıcak tut ve sıcak şeyler tüket
O zman bi test ver aynen ama İnşallah negatif gelirr çok aminYapıyorum her şeyi ama olmuyor
Zaten lohusa gibiyim
Bi terliyorum bi donuyorum
Bazen elimi kaldıraxak halim olmuyor bazen enerji patlaması yaşıyorum
Neyse vereyim bugün şu testi de olay netleşsin
Testi de sırf annem mutlı olsun diye vereceğimO zman bi test ver aynen ama İnşallah negatif gelirr çok amin
Allah korusun aşı yapmıştın zatenÇok sağ ol
Bence soğuk almışsındırYapıyorum her şeyi ama olmuyor
Zaten lohusa gibiyim
Bi terliyorum bi donuyorum
Bazen elimi kaldıraxak halim olmuyor bazen enerji patlaması yaşıyorum
Neyse vereyim bugün şu testi de olay netleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?