Yaptırdım yaAllah korusun aşı yapmıştın zaten
Hastaysan da Allah korusun karantinan bir an önce baslasın bitsin testi erteleme canım. Annem yaptırdı gripti sırf yanıma gelecek emin olayım diye.Yaptırdım ya
2 doz sinovac yaptırdım
Zaten hastaysam bu 4. Günüm
Aslında by saatten sonra bi iyileşme bekliyorum artık ama
Hiç belli olmuyor
İnce bişi giyinirsen de sırtına hırka atarsın üşüdüğünde gece yanında bi hırka bulunsun terli olursun ya kalkarken soğuk sıcak olup üşütme olmasın diyeHangisini alicaksin ben de ordan bakiyorum
Ben kis diye kalin pijamalara yonelmistim ama lohusalik, sut verirken terleme vs dediler ince pijamalara doneyim en iyisi
Zaten onu düşünüp yaptıracağımHastaysan da Allah korusun karantinan bir an önce baslasın bitsin testi erteleme canım. Annem yaptırdı gripti sırf yanıma gelecek emin olayım diye.
Aa yanınıza sabahlık almadınız mıİnce bişi giyinirsen de sırtına hırka atarsın üşüdüğünde gece yanında bi hırka bulunsun terli olursun ya kalkarken soğuk sıcak olup üşütme olmasın diye
Yani kışın normal giyimine devam
Ya sana bi faydası yok testin. Sadece sen pozitifsen acil bir durumda senle ilgilenecek sağlık personelini korumuş olursun. Bu da iyi bi şey tabi. Yoksa zaten havalar da soğudu artık evlerdeyiz.Zaten onu düşünüp yaptıracağım
13üne kadar biter karantina en azından
Aslında şeye sinir oldum
AAnem inatla test yaptır test yaptır deyip duruyor
E ben ilaç alamayacağım
Hep pozitif olsam ne olacak test yaptırınca?
Sanki tedavi edilebilecekmişim gibi inatla test yaptır demesi baydı beni
Zaten daha ne kadar evde kalabilirim bilmiyorum yakında eve dönüşeceğim
Gerçi benim her şeye sinir olasım var bu ara
Annemin derdinin sağlık personeli olması kaç puan pekiYa sana bi faydası yok testin. Sadece sen pozitifsen acil bir durumda senle ilgilenecek sağlık personelini korumuş olursun. Bu da iyi bi şey tabi. Yoksa zaten havalar da soğudu artık evlerdeyiz.
Bn almadım sevmiyorum sabahlıkAa yanınıza sabahlık almadınız mı
Yüs puaaanAnnemin derdinin sağlık personeli olması kaç puan peki
Hoşgeldin Eylül kuzunun annesiBen döndüm doğurmadan.
Görüyorum ki herkes doğurmaya yeltenmiş.
Bekliyoz dahaHoşgeldin Eylül kuzunun annesibende dedim doğurmuş musundur acaba hayırlısı olsun az kaldı annesi
Ben sabahlıksız yapamamBn almadım sevmiyorum sabahlık
Bence deYüs puaaan
Bende ince aldım hırka koydum bi tane nolur nolmaz diyeBen sabahlıksız yapamam
Hep incr pijama aldım zaten
Gecelik de dardı aslında
Kesin artık sığmıyorumdur
Bence de
Ben zaten pozitif olmasam da her zaman önlem alıp kolomya maske bağımlısı gibi dolaşıyorım ortada
Riske atmazdım kimseyi
Olsun be arada oluyor öyleBen sanırım birazdan banlanacağım gençler
En can alıcı noktamdan vuruldum şimdi bdvde
Tabi ki yapmadıBende ince aldım hırka koydum bi tane nolur nolmaz diye
Gecelik de almadım hiç sevmiyorumdoğum sonrası sığarsın
Evden çıkmıyorsun ki getirdiyse kocan getirmiştir o da test yapmışmıydı
Neyse biz negatif çıkıcak odaklıyızTabi ki yapmadı
Bence de negatif çıkacakNeyse biz negatif çıkıcak odaklıyız
Güle güle büyüt bebeğini maşallah yaa darısı bizlere olsun hayırlısı ile inşallahSelam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
19 kasım gecesi en Son buraya yazmıştım sancılar başladı diye gece 23 te başlayıp sabah 05 é kadar bekledim artık dayanamadıgim yerde gittik hastaneye
Evde kızımı uyurken bıraktım çıktım o beni en çok etkileyen şey oldu hastaneye gidene kadar ağladım
Nst de 55 60 larda sancim çıktı ebe doktoruma hemen haber vermedi (bunu niye yaptı fikrim yok ) ama benim sancılarım dayanilmaz hal aldı neyseki sabah 09.18 de sezaryan ile aldım minisimi kucağıma
3.200 /48 Cm ( 37+2 ) haftalık doğdu
Yeni doğan sünneti yaptırdık kızlar çok çok rahat korkmayın sakin hemen iyilesiveriyor bebekte anlamıyor bile sunnet olduğunu sadece ilk iki gece biraz huysuzluk oluyor o kadar
Sezaryan dan sonra sütüm hemen gelmedi yani gelen bebeği doyuracak gibi değildi bizde ilk üç günden sonra meme+mama şeklinde devam ediyoruz
Awent biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı kesinlikle
Fırsat buldukça detay yazarım şuan bile emzirme seansinfayiz
Ben yokken doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin
Nişandır canım Hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın, 1 saat kadar önce iç çamaşırımda hafif kan gördüm, bu kesin nişan mıdır? 38 haftam bugün doldu henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?