- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Analı babalı sağlıkla büyüsünSelam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
19 kasım gecesi en Son buraya yazmıştım sancılar başladı diye gece 23 te başlayıp sabah 05 é kadar bekledim artık dayanamadıgim yerde gittik hastaneye
Evde kızımı uyurken bıraktım çıktım o beni en çok etkileyen şey oldu hastaneye gidene kadar ağladım
Nst de 55 60 larda sancim çıktı ebe doktoruma hemen haber vermedi (bunu niye yaptı fikrim yok ) ama benim sancılarım dayanilmaz hal aldı neyseki sabah 09.18 de sezaryan ile aldım minisimi kucağıma
3.200 /48 Cm ( 37+2 ) haftalık doğdu
Yeni doğan sünneti yaptırdık kızlar çok çok rahat korkmayın sakin hemen iyilesiveriyor bebekte anlamıyor bile sunnet olduğunu sadece ilk iki gece biraz huysuzluk oluyor o kadar
Sezaryan dan sonra sütüm hemen gelmedi yani gelen bebeği doyuracak gibi değildi bizde ilk üç günden sonra meme+mama şeklinde devam ediyoruz
Awent biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı kesinlikle
Fırsat buldukça detay yazarım şuan bile emzirme seansinfayiz
Ben yokken doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin
Kardeşim şu doğurmaların arifesinde başka topiklere bakmayın nooluurBen sanırım birazdan banlanacağım gençler
En can alıcı noktamdan vuruldum şimdi bdvde
Hoşgeldinn artık başka yerlere yorum yazma plissNeyse kontrol var benim bugün. İnşallah gel dogurtiyim seni der bana doktorum.
sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Benim de haftaya pazartesi olacak çıkınca yaz sen nasıl bişeyHoşgeldinn artık başka yerlere yorum yazma pliss
Benim de bugün kontrolüm var ilk defa çatı muayenesi olacağım çık hiyicınlıyım
Güzel bi betimlerim sana olayıBenim de haftaya pazartesi olacak çıkınca yaz sen nasıl bişey
Evet hastaneler asiri sicak ben hep kolsuz gecelik aldim ustune ince sabahlikYa bende kışlık aldm ama hastanede çok sıcak biraz pişman olmuş olablrm
Yaylar cok umursamaz oluyor o yuzden korkutuyor beni. Oglaklar disiplinli diye biliyorum ne fenaligi var kardesininKardeşim var oğlak çok fenadırBir de oğlan dayıya çeker derler ya tam olur diye korkuyorum valla. Zaten her yaptığını elestirirdim kesin başıma gelecek ben de yay çok tanımıyorum ama oğlak fena eminim en azından benim kardeşim öyle
Omuzlara Hirka muhimİnce bişi giyinirsen de sırtına hırka atarsın üşüdüğünde gece yanında bi hırka bulunsun terli olursun ya kalkarken soğuk sıcak olup üşütme olmasın diye
Yani kışın normal giyimine devam
Aynen bide temiz yemek yapmayi bilir ben ogluma hamileyken evime misafir gelecekti o da bendeydi butun yemekleri kendi hazirlamisti yani ben kardesime hayranimKızım herhalukârda yay olacak ,doktor 1 Aralık alalım derken eşim hemen 2 aralikta olsun diye söylendi kendisiyle aynı gün doğumlu olması için .yay burcu hayatimda tanıdığım ilk yay eşim,her işte düzenli ,tertipli işinde istikrarlı kararından vazgeçmeyen hatta inatçı, eşimle ilişkimiz 7 sene sürdü flört dönemimizinşallah kızımda istikrarlı ve çalışkan olur her konuda kardesinizle birebir aynı özellikler ,bir fatura gelsin eve dair o an öder üstünde yoksa en geç ertesi güne kalır haaa aşırı temizlik konusunda da titiz buarada
Hosgeldin merak ettikBen döndüm doğurmadan.
Görüyorum ki herkes doğurmaya yeltenmiş.
Belden kasiklara vuruyosa evetBeli ağrıyan doğuruyor muydu arkadaşlar?
Tutulmuş gibi bi ağrıBelden kasiklara vuruyosa evetama kemik ağrısı ayrı dikkat et ayrımına canım biz artık son aylarda bel agrisi da çok normal biraz önce iki büklüm kalktım uzandığım yerden
Haftasonundan beri yerimden kalkamıyorum bel ağrısından ama doğurmadımBeli ağrıyan doğuruyor muydu arkadaşlar?
Şu an sadece belime vuruyor yaHaftasonundan beri yerimden kalkamıyorum bel ağrısından ama doğurmadımkasıklarına vuruyorsa ve kasılman varsa bi doktora gitmekte fayda varr
Kusuruma bakmasın kimse yazıcam ama hepimiz aynı dönemlerden,sorunlardan geçiyoruz . Ikınma ama yere çömel ayaklarıni ayır oturur halde çömel gaz ise o şekilde çıkarmaya çalış ama ıkınma gaz varsa bu şekilde çıkması lazım ya da yatağa Uzan iki ayağını da havaya kaldır o şekilde gazının çıkmasını bekle . Gaz bu ay bende de çok var aşırı derecede öyle ki muz ve süt yiyince ,gaz sıkısınca kasiklara ağrı yapıyor sancı gibi ama gaz sancısı bendeki inşallah seninde çıkar bu şekildeTutulmuş gibi bi ağrı
Ve baskı gibi hissediyorum
Gaz mı diye denemek istiyorum ama ıkınamıyorum bile
Amaan yaz yaKusuruma bakmasın kimse yazıcam ama hepimiz aynı dönemlerden,sorunlardan geçiyoruz . Ikınma ama yere çömel ayaklarıni ayır oturur halde çömel gaz ise o şekilde çıkarmaya çalış ama ıkınma gaz varsa bu şekilde çıkması lazım ya da yatağa Uzan iki ayağını da havaya kaldır o şekilde gazının çıkmasını bekle . Gaz bu ay bende de çok var aşırı derecede öyle ki muz ve süt yiyince ,gaz sıkısınca kasiklara ağrı yapıyor sancı gibi ama gaz sancısı bendeki inşallah seninde çıkar bu şekilde
Bence test verme arada doktora gitmek zorunda kalırsan 112 aramak zorundasın pandemi hastanesine götürüyorlar.Arti yapacakları birsey yok,doğum başlarsa pandemi hastanesinde sezeryan istiyorum diyemezsin tabi burda doktorunun gorusu de önemli yani sezeryandan once doğumu kendi de başlatabilir dedi mi?Bebeğin kafası yerleşmiş mi ?bunları düşün bugünden sonra 14 gün karantina, test vermek sorun değil sonrası zor benceYapıyorum her şeyi ama olmuyor
Zaten lohusa gibiyim
Bi terliyorum bi donuyorum
Bazen elimi kaldıraxak halim olmuyor bazen enerji patlaması yaşıyorum
Neyse vereyim bugün şu testi de olay netleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?