2021 Aralık Anneleri

Analı babalı sağlıkla büyüsün

Ay sinirim bozuk benim ya
Doğurana kadar bi yere kapasalar beni

Ya bende kışlık aldm ama hastanede çok sıcak biraz pişman olmuş olablrm
Evet hastaneler asiri sicak ben hep kolsuz gecelik aldim ustune ince sabahlik
Yaylar cok umursamaz oluyor o yuzden korkutuyor beni. Oglaklar disiplinli diye biliyorum ne fenaligi var kardesinin
Omuzlara Hirka muhim

Benim belim feci ağrıyor ya
Tutulmuş gibi bi ağrı ama
Dik bile zor duruyorum oturup kalkma bi kenara dursun

Gerçekten tek eksiğim bel ağrısıyfı yani

Aynen bide temiz yemek yapmayi bilir ben ogluma hamileyken evime misafir gelecekti o da bendeydi butun yemekleri kendi hazirlamisti yani ben kardesime hayranim valla benim cocugum ona ceksin isterim oglum akrep burcu gercekten zor bi cocuk inat ben yay olduguna cok mutluyum

Belden kasiklara vuruyosa evet ama kemik ağrısı ayrı dikkat et ayrımına canım biz artık son aylarda bel agrisi da çok normal biraz önce iki büklüm kalktım uzandığım yerden
Tutulmuş gibi bi ağrı
Ve baskı gibi hissediyorum
Gaz mı diye denemek istiyorum ama ıkınamıyorum bile

Sezeryan olan arkadaslar ameliyattan sonra karniniza masaj yapildi mi rahmin toparlanmasi icin? Acili bisey mi herkese yapiliyor mu acaba?
Banu ciftcinin uygulamasinda dinledim de simdi ilk kez duydum

Tutulmuş gibi bi ağrı
Ve baskı gibi hissediyorum
Gaz mı diye denemek istiyorum ama ıkınamıyorum bile
Kusuruma bakmasın kimse yazıcam ama hepimiz aynı dönemlerden,sorunlardan geçiyoruz . Ikınma ama yere çömel ayaklarıni ayır oturur halde çömel gaz ise o şekilde çıkarmaya çalış ama ıkınma gaz varsa bu şekilde çıkması lazım ya da yatağa Uzan iki ayağını da havaya kaldır o şekilde gazının çıkmasını bekle . Gaz bu ay bende de çok var aşırı derecede öyle ki muz ve süt yiyince ,gaz sıkısınca kasiklara ağrı yapıyor sancı gibi ama gaz sancısı bendeki inşallah seninde çıkar bu şekilde

Amaan yaz ya
Ben buraya altıma yaptığımı yazdım
Rahat ol

Bisiklet hareketi filan yaptım
Ama rahatlama gelmedi henüz
Biraz da senin taktikleri deneyeyim

Gaz sancısı aylardır var bende
Ama belimin ağrısıyla birleşmemişti hiç

Yapıyorum her şeyi ama olmuyor
Zaten lohusa gibiyim
Bi terliyorum bi donuyorum
Bazen elimi kaldıraxak halim olmuyor bazen enerji patlaması yaşıyorum
Neyse vereyim bugün şu testi de olay netleşsin
Bence test verme arada doktora gitmek zorunda kalırsan 112 aramak zorundasın pandemi hastanesine götürüyorlar.Arti yapacakları birsey yok,doğum başlarsa pandemi hastanesinde sezeryan istiyorum diyemezsin tabi burda doktorunun gorusu de önemli yani sezeryandan once doğumu kendi de başlatabilir dedi mi?Bebeğin kafası yerleşmiş mi ?bunları düşün bugünden sonra 14 gün karantina, test vermek sorun değil sonrası zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…