2021 Aralık Anneleri

Ben valla çok gazlı oldum hatta geçen tutamadım eşimin yanında çıktı eşim "aşkım yeter kırılma diye bişey demiyorum ama burnum düştü" filan dedi dedim napim kalkamıyorum ki ayağa gidip wc de yapayım dedim ay biz insanız insan içimiz de can var yani keyfimizden bu halde değiliz ki bütün metabolizmamız , herseyimiz değişti kuzenim ablam bana anlatırdı çocuğuna hamileyken bundan 10 sene önce derdi kocamı yatağa sokmuyorum gazdan ötürü şimdi onu anlıyorum seni de zaten

Ay en çok ondan korkuyorum zaten
Şurda es kaza normal doğurmak zorunda kalacağım diye
Annenin psikolojisi önemli değil mi ya bu işte?
Kendi doktorum zaten normal muayenede bile çok sıkıyorsun, senin gibi olanlarla normal doğumda çok sorun yaşıyoruz çok çabalamıyorlar filan demişti
Detaylı makale mi yazayım

Kafası aşağı indi ama henüz açılma başlatmamış dedi doktorum
Kendi kendine başlamazsa 13ünde alırız dedi

Bi de aklıma takılan şu
Mesela test yaptırmasam ve acil doğum başlasa testi nasıl yapacaklar?
Çünkü özel hastane asla kabul etmiyor koronaysan dedi

Pozitifken benimde aşırı belim ağrıyordu
Beline baskı gibi bi ağrı mı?

Ben hep gaz sancısı çeken bi insandım zaten ya
Ama yatağı gazdan değil de koronadan ayırdık ben evden çıkmıyorum diye

Bu arada dediğin çömelme işini yapınca belim daha çok ağrıdı
Onu eledim

Sende benim gibisin annem şuanda bile der "inşallah senin kızın sana gaz konusunda çekmez ,doğduğun günden beri gazlı bir kızdın ,senin gazından ne çektik tüm aile ve apartmanca" bütün komşular gelip anneme yardım eder beni iki elle sallamaya calisirlarmis kolik bebeğin ötesi imisim dua et senin oğlan ile benim kız gaz konusunda bize çekmesin . Ayaklarını havaya kaldır o şekilde bekle biraz bak çıkıyo mu , sıcakta tut belini ayaklarını belki o yüzden de üsütüyo olabilirsin ,banyoya duşa girdiğinde de boş bir kova bulursan ayaklarını sıcak su ile doldurup yıkan o da iyi gelir

Şu an sadece belime vuruyor ya
Kasıklara vurursa ayrıca düşünürüm bunu

İnşallah o gün bugüb değildir
Naptın ettin çocuğu erken getircen
Şaka bi yana üşüttüysen ağrır adet sancısından daha çokmuş sancı ona göre belli olur

Geçen hemşire dedi ki kızlar erkeklere göre daha az gazlı Amin inşallah öyle olur dedim bn oğlanda çoooook çektim

Geçen hemşire dedi ki kızlar erkeklere göre daha az gazlı Amin inşallah öyle olur dedim bn oğlanda çoooook çektim
Annem ,komşular hatta bir abi var şuan 40 küsur yaşında o zaman 12 filan imiş tabi kendisi geçenlerde beni gördü annemlere gidince o da annesini görmeye gitmiş baba evine ,neyse gördü diyo "mevsim senden ne çok çekti annen ve amca ,annen hep çağırırdı bizi çocukken gelip yardım et sallayalim durmuyo diye " neler neler ,annem diyo asla susmuyordun asla uyumuyordun hastaneye gotururduk hergun doktorlar derdi cin gibi baksana hicbiseyi yok inşallah gazdan çekmem kızımdan inşallah annem çok çekmiş 4 çocuk büyütmüş tek sinir olduğu çektiği bebek benmişim

Ben gaz sancısı olursa da anlarım valla oğlumu
Ne çektiği konusunda çok empati sahibiyim

Biraz da bmyle deneyeyim
Ama sende harika taktikler varmış
Kaç aydır gaz sancısı çekiyorum bisiklet dışında bunların hiçbirini bilmiyorum
Naptın ettin çocuğu erken getircen
Şaka bi yana üşüttüysen ağrır adet sancısından daha çokmuş sancı ona göre belli olur
Ay allah var bh ara hiç doğurasım yok
Kusura bakmasın o yüzden
Sağlıklıyken erken doğurasım vardı

Öğretmenler günün kutlu olsun ötmenim
Aman ya sağlıklı ol gerisi gelir
Allah vermesin bebelere gaz sancısı oğlanda neler yapardık ahh ahh
Hala da arada sancısı tutar

Öğretmenler günün kutlu olsun ötmenim
Aman ya sağlıklı ol gerisi gelir
Allah vermesin bebelere gaz sancısı oğlanda neler yapardık ahh ahh
Hala da arada sancısı tutar
Bugün hiç kutlu geçmiyor ya
Sevincimi yaşaamıyorum
Canımın derdine düştüm
Ama sağ ol yine de

Erken de doğmamışım öyle ama
Benim de hiç gaz sancım geçmedi

Gazdan ziyade ben senin tuvalete çıkamamana odaklanmişım hiç aklıma gelmedi ki soyleyeyim kendimi nasıl gazsız bir melek hissetmissem kuzum ben gazdan ötürü hastanede yattım kaç gün bundan 5,6 sene önce düşün o kadar sıkıntılarım oldu adamlar hicbisey bulamadı gazdan ölüyordum ama gerçekten hiç böyle anlatıldığı gibi değil Allah korusun gaz sancısı hiç cikamasin insanı acillik gerçekten ediyor onun acısını anlatamam yanımda yatan bir abla vardı 3 çocuk doğurmuş diyodu ağlayarak ki bende agliyordum acidan," 3 çocuk doğurdum doğum sancısı bile bunun yanında kolay " diyordu . Gerçekten çok çektim lavman filan bı ise yaramiyo . Ben nasıl unuttum da sana anlatmadım bunları çok ince giyinme ayaklarını belini sırtını sıcak tut gerçekten diyorum duşa gir kovaya sicak su doldur öyle sıcak sıcak duşun u al.cik inşallah rahatlatır

Bugün hiç kutlu geçmiyor ya
Sevincimi yaşaamıyorum
Canımın derdine düştüm
Ama sağ ol yine de

Erken de doğmamışım öyle ama
Benim de hiç gaz sancım geçmedi
Sanırım çıkarma taktiklerini de bilmiyoruz
Bn de gazlıyımdır ama kendimi de korumam çıplak gezdiğimden
Valla yat kalk dua et kız sana çekmesin

Insallah sana çekmez sen benim ilk kizimmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…