Bir dha rapor getirmeyeceksin dediler banaBenim dün bitti şükürdarısı başına bugün raporu vericem 37.haftanın
Bende götürmeyecem WhatsApp tan aticam . Benimki özel şirket diye olabilirBir dha rapor getirmeyeceksin dediler bana
BendaaaaDogum rapor parami aylik olarak bildirecek şirket. Ben maas gibi alabileceğim kizlar
Şoklar içindr okudumGazdan ziyade ben senin tuvalete çıkamamana odaklanmişım hiç aklıma gelmedi ki soyleyeyimkendimi nasıl gazsız bir melek hissetmissem kuzum ben gazdan ötürü hastanede yattım kaç gün bundan 5,6 sene önce düşün o kadar sıkıntılarım oldu adamlar hicbisey bulamadı gazdan ölüyordum ama gerçekten hiç böyle anlatıldığı gibi değil Allah korusun gaz sancısı hiç cikamasin insanı acillik gerçekten ediyor onun acısını anlatamam yanımda yatan bir abla vardı 3 çocuk doğurmuş diyodu ağlayarak ki bende agliyordum acidan," 3 çocuk doğurdum doğum sancısı bile bunun yanında kolay " diyordu . Gerçekten çok çektim lavman filan bı ise yaramiyo . Ben nasıl unuttum da sana anlatmadım bunları çok ince giyinme ayaklarını belini sırtını sıcak tut gerçekten diyorum duşa gir kovaya sicak su doldur öyle sıcak sıcak duşun u al.cik inşallah rahatlatır
Sen doğum yapana kadar negatife döner devlette asla annenin psikolojisi önemli değil,hele bide başından beri doktorun yoksa imkansız gibi kızıma hamileyken hep üniversiteye gittim 10 cm miyom vardı doğum kanalını kapatmış bebek dönmediği için sezeryan dediler son hafta 39.haftada bebek dönmüş normal doğumu zorlayacagiz dediler o gün gittim özelde doktor buldum sezeryan oldum.Ay en çok ondan korkuyorum zaten
Şurda es kaza normal doğurmak zorunda kalacağım diye
Annenin psikolojisi önemli değil mi ya bu işte?
Kendi doktorum zaten normal muayenede bile çok sıkıyorsun, senin gibi olanlarla normal doğumda çok sorun yaşıyoruz çok çabalamıyorlar filan demişti
Detaylı makale mi yazayım
Kafası aşağı indi ama henüz açılma başlatmamış dedi doktorum
Kendi kendine başlamazsa 13ünde alırız dedi
Bi de aklıma takılan şu
Mesela test yaptırmasam ve acil doğum başlasa testi nasıl yapacaklar?
Çünkü özel hastane asla kabul etmiyor koronaysan dedi
Sen benim panik atağımı artırıyorsunSen doğum yapana kadar negatife döner devlette asla annenin psikolojisi önemli değil,hele bide başından beri doktorun yoksa imkansız gibi kızıma hamileyken hep üniversiteye gittim 10 cm miyom vardı doğum kanalını kapatmış bebek dönmediği için sezeryan dediler son hafta 39.haftada bebek dönmüş normal doğumu zorlayacagiz dediler o gün gittim özelde doktor buldum sezeryan oldum.
Evet belim kopacak şekilde ağrıyordu oturamıyordum sırtıma da vuruyordu, pozitifsin diyemem amacım korkutmak da değil yanlış anlama ama ihtimal var 2 3 hafta önce böyle olsaydın hemen test yaptır derdim ama şuan çok riskli bide ilk bebek,bide normal doğum istemiyorsun düşün annenin gazına gelme eğer doğum zamanı pozitif çıkarsan o zaman başka mecburi yani.Beline baskı gibi bi ağrı mı?
Ben hep gaz sancısı çeken bi insandım zaten ya
Ama yatağı gazdan değil de koronadan ayırdık ben evden çıkmıyorum diye
Bu arada dediğin çömelme işini yapınca belim daha çok ağrıdı
Onu eledim
Aklıma hiç gelmedi ki anlatayım yaşadıklarımı bildiğin 1 hafta hastanede yattım gaz nedeniyleŞoklar içindr okudum
O kadar acillik de olmadım ya çok şükür
Kendi kendime evde kıvranıyorum ben genelde
Çocuk olmasa içimde yine daha rahat veya cesur olurdum yöntemler açısından da
Biraz da onun korkusu da oluyordu
Çocuk mu gaz mı çok kararsız kalıyordum
Dümdüz kütük gibi yatıyorum iu an
Banyo yapar mıyım bilmiyorum
Merhaba. Yazini tesadufen gordum. İlk cocugum devlet hastanesinde oldu evet kadin istiyor ama dogumum uzun surdugu icin annem fenalik gecirip eve gitmek zorunda kaldi evham ve panikten benim esim kaldi oda 2 kisilikti yanimdakinin bile refakatcisi yardimci oldu hersey su gibi akti gitti allah yardim ediyor hic canini sikma esim odaya alinmadi yanimdakiler odada fazla yatak var kalabilir dedikleri halde hemsireler izin vermedi oda koridorda bekledi ama benim dogumum normaldi sezeryani bilemicem ama allah iyilerle karsilastirsin insallahEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Allah kötüsünü vermesin tabi de 1 hafta yatıp tanının gaz olması da biraz üzücüAklıma hiç gelmedi ki anlatayım yaşadıklarımı bildiğin 1 hafta hastanede yattım gaz nedeniyleüşütmüştüm çok bel bacak ayak vs . Sıkıntı üstüne sıkıntı ama Allah gerçekten herkese şifa versin o şekilde gaz sancısı çekenlere kalbe kadar vuruyor ağrısı ,böbrek sırt her yer . Geçen gün bende üşütmüştüm ağrım coktu hatta dedim acaba doğum sancısı mi yok meğer üşütmüştüm gaz sancısı imiş
Senin durumun hep ikilemde kaliyo yaaa ne zaman sorun olsaAllah kötüsünü vermesin tabi de 1 hafta yatıp tanının gaz olması da biraz üzücü
Neyim var hiiiiç bilmiyorum
Belimdeki tutulma gaz çıkarsam da rahatlamıyor
Dlay-32 de biraz fikrimi değiştirdi şu an
Ne yapacağımı iki kat bilmiyorum
Test işini ne yapacağım?Senin durumun hep ikilemde kaliyo yaaa ne zaman sorun olsaAllah yardımcın olsun durumundan haberdar et bizi acaba doktorunu arasan mi ?
Amacım korkutmak değildi kusura bakma yanlış bisey yazdıysam hakkını helal etSen benim panik atağımı artırıyorsun
Ben delta varyantli covid oldum Eylül başında , covid olduğumu bilmeden eşimde şehir dışında idi çalıştığımdan baktım yok olmuyo gidip bari test vereyim pozitif isem hiç olmazsa çalışmam raporlu olurum diye . Ama hiçbir ilaç parol dahi kullanmadım sadece yedim ,içtim olabildiğince dikkat ettim günde 1 kere kesin duş aldım çok şükür çok güzel şekilde atlattım bunları bilerek yazıyorum sende dikkat et diye ama tabi evde kaldığım için kimseye bulaş riskim vs de olmadı . Yani bilmiyorum ama şuan doğum öncesisin burada görüyoruz ki 36 larda bile.dogum yapanlar oldu bence sen yine git test ver hiç olmasa ani bir doğum olursa ona göre ekip ayarlanır ? Korkma Allah'ın izni ile de kendi doktorun dahi olmasa yardım edip en iyi şekilde gözeteceklerdir hiç olmazsa kimseye bulaşmazTest işini ne yapacağım?
Sence hangisi daha mantıklı olur
Test yaptırıp pozitifsem de en azından araştırma hastanesine gideceğimi bilerek beklemek mi yoksa doğuma son 2 gün kala ya da doğumdan önce pozitif olduğumu öğrenirsem gitmek mi?
Yok yahuAmacım korkutmak değildi kusura bakma yanlış bisey yazdıysam hakkını helal et
Altta detaylara girmem senin için . Yemene icmene dikkat et olur mu sakın az yiyeyim filan diye düşünme bol bol çorba iç ,su iç meyveni tüket güzelce . İnşallah değilsindir velev ki eğer covidsin durumun gidişatına göre ekipler hem covid tanısı hemde gebe olman nedeniyle 2 kat daha ilgili olurlar sen git ver test kendini hiç bulandirmaTest işini ne yapacağım?
Sence hangisi daha mantıklı olur
Test yaptırıp pozitifsem de en azından araştırma hastanesine gideceğimi bilerek beklemek mi yoksa doğuma son 2 gün kala ya da doğumdan önce pozitif olduğumu öğrenirsem gitmek mi?
Şimdi sana harşka bi özgüven cümlesi kurayımBen delta varyantli covid oldum Eylül başında , covid olduğumu bilmeden eşimde şehir dışında idi çalıştığımdan baktım yok olmuyo gidip bari test vereyim pozitif isem hiç olmazsa çalışmam raporlu olurum diye . Ama hiçbir ilaç parol dahi kullanmadım sadece yedim ,içtim olabildiğince dikkat ettim günde 1 kere kesin duş aldım çok şükür çok güzel şekilde atlattım ama tabi evde kaldığım için kimseye bulaş riskim vs de olmadı . Yani bilmiyorum ama şuan doğum öncesisin burada görüyoruz ki 36 larda bile.dogum yapanlar oldu bence sen yine git test ver hiç olmasa ani bir doğum olursa ona göre ekip ayarlanır ? Korkma Allah'ın izni ile de kendi doktorun dahi olmasa yardım edip en iyi şekilde gözeteceklerdir hiç olmazsa kimseye bulaşmazhaa birde psikolojini gerçekten güzel tut olur mu ? Covid olsan veya olmasan da rahat ol kendini hastalık psikolojisine sokma olur mu ? Güçlü psikoloji gerçekten güzel etkiliyor .
Tamam ikna oldumAltta detaylara girmem senin için . Yemene icmene dikkat et olur mu sakın az yiyeyim filan diye düşünme bol bol çorba iç ,su iç meyveni tüket güzelce . İnşallah değilsindir velev ki eğer covidsin durumun gidişatına göre ekipler hem covid tanısı hemde gebe olman nedeniyle 2 kat daha ilgili olurlar sen git ver test kendini hiç bulandirma
Niye zorla normal doğuma alıyorlar ki öyle bişey mi varmış ? Onda da öyle bişey olursa atak geçirdiğini filan iletirsin, senin korktuğunu filanda düşünmüyorum gayet güvenin yerinde kuzum herşey çok güzel olacak . Ben bilsem devlette güzel sezeryan yapıyorlar bende inan özelde yaptırmam ama arkadaşlarım öyle şeyler anlattılar ki devletteki sezeryandan iki üç kat korkuyorum , bişey soracam doktorunu mu arayip anlatsan ? Belki onlarda da ekip filan vardır haŞimdi sana harşka bi özgüven cümlesi kurayım
Ben koronadan korkmuyorum aslında şu an
Yani korona oldum da başıma ne gelecek filan modunda değilim
Aşılarım filan yapıldı çünkü allahın izniyle atlatırım bence
Ben devlet hastanesinde zorla normal doğuma alınmaktan korkuyorum sadece
Mesrla devlette de isteğime göre sezaryen yapacaklarını bilsem korktuğum için yani hiç umrumda olmaz
Hatta bedavaya getirmiş olurdum fena mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?