2021 Aralık Anneleri

Dogum rapor parami aylik olarak bildirecek şirket. Ben maas gibi alabileceğim kizlar

Şoklar içindr okudum
O kadar acillik de olmadım ya çok şükür
Kendi kendime evde kıvranıyorum ben genelde
Çocuk olmasa içimde yine daha rahat veya cesur olurdum yöntemler açısından da
Biraz da onun korkusu da oluyordu
Çocuk mu gaz mı çok kararsız kalıyordum

Dümdüz kütük gibi yatıyorum iu an
Banyo yapar mıyım bilmiyorum

Sen doğum yapana kadar negatife döner devlette asla annenin psikolojisi önemli değil,hele bide başından beri doktorun yoksa imkansız gibi kızıma hamileyken hep üniversiteye gittim 10 cm miyom vardı doğum kanalını kapatmış bebek dönmediği için sezeryan dediler son hafta 39.haftada bebek dönmüş normal doğumu zorlayacagiz dediler o gün gittim özelde doktor buldum sezeryan oldum.

Sen benim panik atağımı artırıyorsun

Evet belim kopacak şekilde ağrıyordu oturamıyordum sırtıma da vuruyordu, pozitifsin diyemem amacım korkutmak da değil yanlış anlama ama ihtimal var 2 3 hafta önce böyle olsaydın hemen test yaptır derdim ama şuan çok riskli bide ilk bebek,bide normal doğum istemiyorsun düşün annenin gazına gelme eğer doğum zamanı pozitif çıkarsan o zaman başka mecburi yani.

Aklıma hiç gelmedi ki anlatayım yaşadıklarımı bildiğin 1 hafta hastanede yattım gaz nedeniyle üşütmüştüm çok bel bacak ayak vs . Sıkıntı üstüne sıkıntı ama Allah gerçekten herkese şifa versin o şekilde gaz sancısı çekenlere kalbe kadar vuruyor ağrısı ,böbrek sırt her yer . Geçen gün bende üşütmüştüm ağrım coktu hatta dedim acaba doğum sancısı mi yok meğer üşütmüştüm gaz sancısı imiş

Merhaba. Yazini tesadufen gordum. İlk cocugum devlet hastanesinde oldu evet kadin istiyor ama dogumum uzun surdugu icin annem fenalik gecirip eve gitmek zorunda kaldi evham ve panikten benim esim kaldi oda 2 kisilikti yanimdakinin bile refakatcisi yardimci oldu hersey su gibi akti gitti allah yardim ediyor hic canini sikma esim odaya alinmadi yanimdakiler odada fazla yatak var kalabilir dedikleri halde hemsireler izin vermedi oda koridorda bekledi ama benim dogumum normaldi sezeryani bilemicem ama allah iyilerle karsilastirsin insallah

Allah kötüsünü vermesin tabi de 1 hafta yatıp tanının gaz olması da biraz üzücü

Neyim var hiiiiç bilmiyorum
Belimdeki tutulma gaz çıkarsam da rahatlamıyor

Dlay-32 de biraz fikrimi değiştirdi şu an
Ne yapacağımı iki kat bilmiyorum

Senin durumun hep ikilemde kaliyo yaaa ne zaman sorun olsa Allah yardımcın olsun durumundan haberdar et bizi acaba doktorunu arasan mi ?

Senin durumun hep ikilemde kaliyo yaaa ne zaman sorun olsa Allah yardımcın olsun durumundan haberdar et bizi acaba doktorunu arasan mi ?
Test işini ne yapacağım?

Sence hangisi daha mantıklı olur
Test yaptırıp pozitifsem de en azından araştırma hastanesine gideceğimi bilerek beklemek mi yoksa doğuma son 2 gün kala ya da doğumdan önce pozitif olduğumu öğrenirsem gitmek mi?

Ben delta varyantli covid oldum Eylül başında , covid olduğumu bilmeden eşimde şehir dışında idi çalıştığımdan baktım yok olmuyo gidip bari test vereyim pozitif isem hiç olmazsa çalışmam raporlu olurum diye . Ama hiçbir ilaç parol dahi kullanmadım sadece yedim ,içtim olabildiğince dikkat ettim günde 1 kere kesin duş aldım çok şükür çok güzel şekilde atlattım bunları bilerek yazıyorum sende dikkat et diye ama tabi evde kaldığım için kimseye bulaş riskim vs de olmadı . Yani bilmiyorum ama şuan doğum öncesisin burada görüyoruz ki 36 larda bile.dogum yapanlar oldu bence sen yine git test ver hiç olmasa ani bir doğum olursa ona göre ekip ayarlanır ? Korkma Allah'ın izni ile de kendi doktorun dahi olmasa yardım edip en iyi şekilde gözeteceklerdir hiç olmazsa kimseye bulaşmaz haa birde psikolojini gerçekten güzel tut olur mu ? Covid olsan veya olmasan da rahat ol kendini hastalık psikolojisine sokma olur mu ? Güçlü psikoloji gerçekten güzel etkiliyor .

Amacım korkutmak değildi kusura bakma yanlış bisey yazdıysam hakkını helal et
Yok yahu
Şakasına diyorum
Benim panik atağım artmaya hazır bekliyor zaten
Helal olsun yani öyle düşünme
Nen teşekkür ederim asıl gerçekçi bilgiler verdiğin için

Altta detaylara girmem senin için . Yemene icmene dikkat et olur mu sakın az yiyeyim filan diye düşünme bol bol çorba iç ,su iç meyveni tüket güzelce . İnşallah değilsindir velev ki eğer covidsin durumun gidişatına göre ekipler hem covid tanısı hemde gebe olman nedeniyle 2 kat daha ilgili olurlar sen git ver test kendini hiç bulandirma

Şimdi sana harşka bi özgüven cümlesi kurayım
Ben koronadan korkmuyorum aslında şu an
Yani korona oldum da başıma ne gelecek filan modunda değilim
Aşılarım filan yapıldı çünkü allahın izniyle atlatırım bence
Ben devlet hastanesinde zorla normal doğuma alınmaktan korkuyorum sadece
Mesrla devlette de isteğime göre sezaryen yapacaklarını bilsem korktuğum için yani hiç umrumda olmaz
Hatta bedavaya getirmiş olurdum fena mı

Tamam ikna oldum
Test vereceğim

Niye zorla normal doğuma alıyorlar ki öyle bişey mi varmış ? Onda da öyle bişey olursa atak geçirdiğini filan iletirsin, senin korktuğunu filanda düşünmüyorum gayet güvenin yerinde kuzum herşey çok güzel olacak . Ben bilsem devlette güzel sezeryan yapıyorlar bende inan özelde yaptırmam ama arkadaşlarım öyle şeyler anlattılar ki devletteki sezeryandan iki üç kat korkuyorum , bişey soracam doktorunu mu arayip anlatsan ? Belki onlarda da ekip filan vardır ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…