Ben kendimi senin yerine koydum öyle yazdımAllah kötüsünü vermesin tabi de 1 hafta yatıp tanının gaz olması da biraz üzücü
Neyim var hiiiiç bilmiyorum
Belimdeki tutulma gaz çıkarsam da rahatlamıyor
Dlay-32 de biraz fikrimi değiştirdi şu an
Ne yapacağımı iki kat bilmiyorum
Rica ederim ben sadece tecrübelerimi paylaştım.Yok yahu
Şakasına diyorum
Benim panik atağım artmaya hazır bekliyor zaten
Helal olsun yani öyle düşünme
Nen teşekkür ederim asıl gerçekçi bilgiler verdiğin için
Kesinlikle git ver boşver bak Allah çok büyük elbet işini kolaylastirir covidli bir gebe ile normal bir insan aynı değil adamlar ona göre davranır hiç çekinme kendini rahatlat git test ver belki testte bile çıkmaz üzerinden geçmiş 4,5 günTamam ikna oldum
Test vereceğim
Sistem otomatik izne çıkarıyormuşBir dha rapor getirmeyeceksin dediler bana
evet bana demişti. illiadin ve otrivine asla kullanma onlar kana karışıyor. kordondan bebeğe geçer dedi. n-cort verdi sprey olarak bu kana karışmıyor dediBenim ilaca doktor kullanabilirsin dedi
ama ilacın kağıdında hamileyken önerilmemektedir diyor
Kararsız kaldım
Gerçi çoğu ilaç hamileyken önerilmiyor hamileyle deney yapılamadığı için de
Ne bileyim
Bi de birije doktoru illiadin kullanma asla demişti sanki
Bana onu da verdiler kullan diye
Dlay öyle dediNiye zorla normal doğuma alıyorlar ki öyle bişey mi varmış ? Onda da öyle bişey olursa atak geçirdiğini filan iletirsin, senin korktuğunu filanda düşünmüyorum gayet güvenin yerinde kuzum herşey çok güzel olacak . Ben bilsem devlette güzel sezeryan yapıyorlar bende inan özelde yaptırmam ama arkadaşlarım öyle şeyler anlattılar ki devletteki sezeryandan iki üç kat korkuyorum , bişey soracam doktorunu mu arayip anlatsan ? Belki onlarda da ekip filan vardır ha
İnşallah hepsi güzel cikacakDlay öyle dedi
Son ana kadar normali zorluyorlarmış
Neyse kendi doktorumu aradım
Bi nst çektir sonucunu bize at dedi
2 gün önce geldim her şey normaldi o kadar kısa sürede işler değişmiş olabilir mi dedim
Olabilir ama nst çektir ona göre bakalım dedi
Korona işi biraz bekleyecek sanırım
En azından doktor bi şeyin yok diyene kadar
Ay allah senden razı olsun vallaİnşallah hepsi güzel cikacakbize de haber ver canım Rabbim gönlüne her konuda su serpsin
Ben test vermenden yanayım yani ben olsam öyle yaparım çünkü belirsizlik hiç bana göre değilTest işini ne yapacağım?
Sence hangisi daha mantıklı olur
Test yaptırıp pozitifsem de en azından araştırma hastanesine gideceğimi bilerek beklemek mi yoksa doğuma son 2 gün kala ya da doğumdan önce pozitif olduğumu öğrenirsem gitmek mi?
Hadi nst ya git haber bekliyoruzAy allah senden razı olsun valla
Sabah ağlayan bi insandım şimdi sayende ne var en kötü doğururum moduna geçtim
Devlette keyfi sezeryan diye bi kavram yok arkadaşlar,eğer ki normal doğuma engel bi sağlık sorununuz yoksa catiniz müsaitse ve bebeğiniz çok iri değilse yapmıyorlar diye biliyorum siz yine de araştırın ben yeri gelir kendi doktoruma güvenmem 2.gorus alırım.Dlay öyle dedi
Son ana kadar normali zorluyorlarmış
Neyse kendi doktorumu aradım
Bi nst çektir sonucunu bize at dedi
2 gün önce geldim her şey normaldi o kadar kısa sürede işler değişmiş olabilir mi dedim
Olabilir ama nst çektir ona göre bakalım dedi
Korona işi biraz bekleyecek sanırım
En azından doktor bi şeyin yok diyene kadar
Vereceğim test ya bu akşamBen test vermenden yanayım yani ben olsam öyle yaparım çünkü belirsizlik hiç bana göre değil
Belki pek ilaçlı tedavi olmayacak tabi ama eğer pozitifsen ve doğum o aralıkta gerçekleşirse acaba öyle miyim stresi yaşayacaksın. Acil doğum olursa hemen önce hızlı test uyguluyorlar onun sonucu hemen geliyor zaten doğumdan sonra da anne ve bebeği ayırıyorlar.
İnşallah yaşamayacağın bişeydir ben pozitif çıkacağını düşünmüyorum, çıksan bile doğumuna daha var bence ama düşük bi ihtimal de olsa bu durumlarla doğum anında karşılaşmaktansa hazırlıklı olmayı tercih ederdim
bişey diyeyim mi hiç kendine guvenemeyen insanları haz etmiyorumAy allah senden razı olsun valla
Sabah ağlayan bi insandım şimdi sayende ne var en kötü doğururum moduna geçtim
Cektik cektikÇok çektin mi2 yaşına dek eğer evetse benim , dillere destan bir kolik bebekmisim tabi o zamanlar kolik molik diye bişey yok ne bilsinler ,işte gazlı bebek ultraaa gazlı
Gitmişken verememHadi nst ya git haber bekliyoruz
Gitmişken test de ver
Halen öyleyim biliyo musun ? Saat 10 da sanırım ilkokulda filan uyumusumdurCektik cektiksimdi de uykusuzluktan muzdaripiz uyumayan bir çocuk
Sana helal olsun diyorum ve saygıyla önünde eğiliyorumbişey diyeyim mi hiç kendine guvenemeyen insanları haz etmiyorumgüçlü ol , sen anasin ana ,tek başına mücadele vereceğin günler olacak . İnan bak covidli olduğum zaman 14 gün tek kaldım ,kendi kendime baktım . Kayınvalidem kendini hasta moduna sokup oluyorum bitiyorlara soktu ki genç kadın 52 yaşında , nasıl gıcık kaptım anlatamam dayanamadım "ben hamile halimle hastayım covidim ama hiç mıy mıy değilim ,insan kendini ne kadar naza çekip ne kadar hasta kafasına sokarsa bedenen cidden halsizlesir ve hastalıktan kurtulma süresi uzar" . Eşime bile dedim bu ne ben mi gebeyim hastayım o mu ? Yalandan yiyip icmiyo ,zaten covidin hassas noktası yiyip icmemek . Sakın bunu yapma bak bana inan cok.kg aldım karnım burnumda dün dahil ise gittim ki çok zor bir işteyim gerçekten diyorum . elim ayağım şişti yine cok öflemedim napalim ? Evime geldim işimi yaptım evimi sildim supurdum bir Allah'ın kulunu seslemedim kendimi övmek diye değil sakın yanlış anlama. bebek cidden baskı yapıyor belim ise sakat biliyosun defaten yazdım . O yüzden su herşeyden korkma psikolojisinden çık ,sen güçlü bir kadinsin . Buna inan ve güven napalim ister normal ister sezeryan herşey mübah
Haha bizimki de ole iki saat uc saat uyursa sonra gece oturmacaHalen öyleyim biliyo musun ? Saat 10 da sanırım ilkokulda filan uyumusumdurbölük pörçük uykularım var 3 saat uyusam da yeter demek bebeklikten kalma bişey , annesi sende dikkat et
Hayirli haberler aliriz insallah nst yanlisi oluyormu yaGitmişken veremem
Önce vi doğurmuyorsun desinler
Bu gideceğim yere de hiç güvenmiyorum nst için
Daha önce ilk sancımın çıktığo yer burası
Ordan başka hiçbi yerde de çıkmamıştı sancı
Ama doğurmuyorsam kendimdoktoruma gitmeue üşeniyorum yarum saatlil yol var
Hayirli saglikli gelsin cnm miadii doldurmus zatenKızlar kontrolden çıktım. Bebek 2950 kg. Çok almamış kilo. 3 hafta önceki kontrolde 2500 du.plesantasi yeterli besleyemiyor olabilir dedi. Doktorum alttan muayene etti. Normal denenebilir dedi. Haftalık takibe düştük artik kızlar. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?