2021 Aralık Anneleri

Ben kendimi senin yerine koydum öyle yazdım
Yok yahu
Şakasına diyorum
Benim panik atağım artmaya hazır bekliyor zaten
Helal olsun yani öyle düşünme
Nen teşekkür ederim asıl gerçekçi bilgiler verdiğin için
Rica ederim ben sadece tecrübelerimi paylaştım.

Tamam ikna oldum
Test vereceğim
Kesinlikle git ver boşver bak Allah çok büyük elbet işini kolaylastirir covidli bir gebe ile normal bir insan aynı değil adamlar ona göre davranır hiç çekinme kendini rahatlat git test ver belki testte bile çıkmaz üzerinden geçmiş 4,5 gün

evet bana demişti. illiadin ve otrivine asla kullanma onlar kana karışıyor. kordondan bebeğe geçer dedi. n-cort verdi sprey olarak bu kana karışmıyor dedi

Dlay öyle dedi
Son ana kadar normali zorluyorlarmış

Neyse kendi doktorumu aradım
Bi nst çektir sonucunu bize at dedi
2 gün önce geldim her şey normaldi o kadar kısa sürede işler değişmiş olabilir mi dedim
Olabilir ama nst çektir ona göre bakalım dedi
Korona işi biraz bekleyecek sanırım
En azından doktor bi şeyin yok diyene kadar

İnşallah hepsi güzel cikacak bize de haber ver canım Rabbim gönlüne her konuda su serpsin

Ben test vermenden yanayım yani ben olsam öyle yaparım çünkü belirsizlik hiç bana göre değil
Belki pek ilaçlı tedavi olmayacak tabi ama eğer pozitifsen ve doğum o aralıkta gerçekleşirse acaba öyle miyim stresi yaşayacaksın. Acil doğum olursa hemen önce hızlı test uyguluyorlar onun sonucu hemen geliyor zaten doğumdan sonra da anne ve bebeği ayırıyorlar.
İnşallah yaşamayacağın bişeydir ben pozitif çıkacağını düşünmüyorum, çıksan bile doğumuna daha var bence ama düşük bi ihtimal de olsa bu durumlarla doğum anında karşılaşmaktansa hazırlıklı olmayı tercih ederdim

Devlette keyfi sezeryan diye bi kavram yok arkadaşlar,eğer ki normal doğuma engel bi sağlık sorununuz yoksa catiniz müsaitse ve bebeğiniz çok iri değilse yapmıyorlar diye biliyorum siz yine de araştırın ben yeri gelir kendi doktoruma güvenmem 2.gorus alırım.

Vereceğim test ya bu akşam
Önce şu nst işini halledeyim
Doktor doğurmuyorsun derse korona testibi de vereceğim
Doğuruyorsam zayen onlar alacak her türlü test

Ay allah senden razı olsun valla
Sabah ağlayan bi insandım şimdi sayende ne var en kötü doğururum moduna geçtim
bişey diyeyim mi hiç kendine guvenemeyen insanları haz etmiyorum güçlü ol , sen anasin ana ,tek başına mücadele vereceğin günler olacak . İnan bak covidli olduğum zaman 14 gün tek kaldım ,kendi kendime baktım . Kayınvalidem kendini hasta moduna sokup oluyorum bitiyorlara soktu ki genç kadın 52 yaşında , nasıl gıcık kaptım anlatamam dayanamadım "ben hamile halimle hastayım covidim ama hiç mıy mıy değilim ,insan kendini ne kadar naza çekip ne kadar hasta kafasına sokarsa bedenen cidden halsizlesir ve hastalıktan kurtulma süresi uzar" . Eşime bile dedim bu ne ben mi gebeyim hastayım o mu ? Yalandan yiyip icmiyo ,zaten covidin hassas noktası yiyip icmemek . Sakın bunu yapma bak bana inan cok.kg aldım karnım burnumda dün dahil ise gittim ki çok zor bir işteyim gerçekten diyorum . elim ayağım şişti yine cok öflemedim napalim ? Evime geldim işimi yaptım evimi sildim supurdum bir Allah'ın kulunu seslemedim kendimi övmek diye değil sakın yanlış anlama. bebek cidden baskı yapıyor belim ise sakat biliyosun defaten yazdım . O yüzden su herşeyden korkma psikolojisinden çık ,sen güçlü bir kadinsin . Buna inan ve güven napalim ister normal ister sezeryan herşey mübah

Hadi nst ya git haber bekliyoruz
Gitmişken test de ver
Gitmişken veremem
Önce vi doğurmuyorsun desinler

Bu gideceğim yere de hiç güvenmiyorum nst için
Daha önce ilk sancımın çıktığo yer burası
Ordan başka hiçbi yerde de çıkmamıştı sancı
Ama doğurmuyorsam kendimdoktoruma gitmeue üşeniyorum yarum saatlil yol var

Sana helal olsun diyorum ve saygıyla önünde eğiliyorum
Kendini koyveren vi insan değilim ben de
Gerçekten yapamayacak durumdaysam yapamam yani
Yoksa hem söylenir hem yaparım
Ama senin kadar cesaretli de değilim valla

Halen öyleyim biliyo musun ? Saat 10 da sanırım ilkokulda filan uyumusumdur bölük pörçük uykularım var 3 saat uyusam da yeter demek bebeklikten kalma bişey , annesi sende dikkat et
Haha bizimki de ole iki saat uc saat uyursa sonra gece oturmacasana cekmis

Hayirli haberler aliriz insallah nst yanlisi oluyormu ya

Hayirli saglikli gelsin cnm miadii doldurmus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…