2021 Aralık Anneleri

Sana helal olsun diyorum ve saygıyla önünde eğiliyorum
Kendini koyveren vi insan değilim ben de
Gerçekten yapamayacak durumdaysam yapamam yani
Yoksa hem söylenir hem yaparım
Ama senin kadar cesaretli de değilim valla
Annem bana der , sen benden daha cesaretlisin daha güçlüsün diye aslında anneme çekmişim bu yönden çünkü biz çok küçük yaşta babamızı kaybettik ,evin en büyük çocuğu bendim 16 yaşında idim inan sorumluluklarim o kadar fazla idi ki yaşıma göre . Şehir dışında okudum ,annemden kardeslerimden ilkkez uzak ve daha yeni babamı kaybetmiştim 18 de üni ye gittim geldim başka insanların evinde kaldım okudum maddiiyattan ötürü ne bileyim bir yurda çıkma durumumuz dahi olsaydı daha iyi şartlarda özellikle psikolojik olarak olurdum . Canım öyle tatlı filanda değil ,bebek konusunda da sinandım bir tüp bebek bir aşılama gördük ikiside negatif oldu inan hastane koridorlarında tek başıma idim hep , sadece eşim sperm vermeye geldi örnek bebeğim aşılama ile oldu eşim sadece aşılama günü geldi başka yanımda kimsem olmadı ,istemezdim de insanların stresli ve ezici merhamet halleri beni güçten düşürüyor ,insan kendine yetebiliyor . Konuyu dağıttım biliyorum ama benim yaşadıklarım insanların yaşadığı yanında hicbisey değildir . Herşey çok güzel olacak ve senin zaten güçlü bir kafaya sahip olduğunu da ayriyeten hep görüyorum biliyorum çok fazla yazmasakta anlaşılıyor herşey . Biz bize yeteriz

GUclu bir anne olacaksin insaallah

Hayirli haberler aliriz insallah nst yanlisi oluyormu ya
Oluyor bence
O gün orda sancı çıktı epey
Yarım saat sonra kendi doktorumamgittim hiçbi şey çıkmadı
Bi kere de kendi doktorumda 2 kere çektiler
İlkinde bi yanlışlık vardı demek ki
O zaman mesela gaz sancım vardı
Hemşire bana çocuk çok mu hareketliydi çekerken filan demişti
Güvenimi yitirdim o zaman
Benim burç koç yükselen balık öyle aradayim ki bı bilsen kafa leylaaa
Burç konusunda değil dE umarım çocuklarım senin gibi güçlü olur ya
Bizim eve şart çünkü öyle biri
Ben çok takdir ettim gerçekten seni

Kiz ne dicem ben de nst ekranina baktim 60 70 cikti surekli kagida baktm bisi yok

Kiz ne dicem ben de nst ekranina baktim 60 70 cikti surekli kagida baktm bisi yok
Ha bi de bak son nst çekilirken yönümü değiştirebilir miyim diye sormuştum
O zaman olur dediler
Ben dönerken mesrla sancı tavan göründü kağıtta
Oysa ki sadece dönmüştüm

Burç konusunda değil dE umarım çocuklarım senin gibi güçlü olur ya
Bizim eve şart çünkü öyle biri
Ben çok takdir ettim gerçekten seni
Bizler gibi sınanmasınlar ,daha güzel günleri daha güzel ömürleri yaşanmışlıkları olsun inşallah senin gibi güzel gönüllü anneleri varken merak etme senin izini takip edip,kopyası olurlar .

Bizler gibi sınanmasınlar ,daha güzel günleri daha güzel ömürleri yaşanmışlıkları olsun inşallah senin gibi güzel gönüllü anneleri varken merak etme senin izini takip edip,kopyası olurlar .
Au öyle deme ağlayasım geliyor
Hamilelik beni çok değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…