Annem bana der , sen benden daha cesaretlisin daha güçlüsün diye aslında anneme çekmişim bu yönden çünkü biz çok küçük yaşta babamızı kaybettik ,evin en büyük çocuğu bendim 16 yaşında idim inan sorumluluklarim o kadar fazla idi ki yaşıma göre . Şehir dışında okudum ,annemden kardeslerimden ilkkez uzak ve daha yeni babamı kaybetmiştim 18 de üni ye gittim geldim başka insanların evinde kaldım okudum maddiiyattan ötürü ne bileyim bir yurda çıkma durumumuz dahi olsaydı daha iyi şartlarda özellikle psikolojik olarak olurdum . Canım öyle tatlı filanda değil ,bebek konusunda da sinandım bir tüp bebek bir aşılama gördük ikiside negatif oldu inan hastane koridorlarında tek başıma idim hep , sadece eşim sperm vermeye geldi örnek bebeğim aşılama ile oldu eşim sadece aşılama günü geldi başka yanımda kimsem olmadı ,istemezdim de insanların stresli ve ezici merhamet halleri beni güçten düşürüyor ,insan kendine yetebiliyor . Konuyu dağıttım biliyorum ama benim yaşadıklarım insanların yaşadığı yanında hicbisey değildir . Herşey çok güzel olacak ve senin zaten güçlü bir kafaya sahip olduğunu da ayriyeten hep görüyorum biliyorum çok fazla yazmasakta anlaşılıyor herşey . Biz bize yeterizSana helal olsun diyorum ve saygıyla önünde eğiliyorum
Kendini koyveren vi insan değilim ben de
Gerçekten yapamayacak durumdaysam yapamam yani
Yoksa hem söylenir hem yaparım
Ama senin kadar cesaretli de değilim valla
Kız yoksa o benim kardeşim miHaha bizimki de ole iki saat uc saat uyursa sonra gece oturmacasana cekmis
GUclu bir anne olacaksin insaallahAnnem bana der , sen benden daha cesaretlisin daha güçlüsün diye aslında anneme çekmişim bu yönden çünkü biz çok küçük yaşta babamızı kaybettik ,evin en büyük çocuğu bendim 16 yaşında idim inan sorumluluklarim o kadar fazla idi ki yaşıma göre . Şehir dışında okudum ,annemden kardeslerimden ilkkez uzak ve daha yeni babamı kaybetmiştim 18 de üni ye gittim geldim başka insanların evinde kaldım okudum maddiiyattan ötürü ne bileyim bir yurda çıkma durumumuz dahi olsaydı daha iyi şartlarda özellikle psikolojik olarak olurdum . Canım öyle tatlı filanda değil ,bebek konusunda da sinandım bir tüp bebek bir aşılama gördük ikiside negatif oldu inan hastane koridorlarında tek başıma idim hep , sadece eşim sperm vermeye geldi örnek bebeğim aşılama ile oldu eşim sadece aşılama günü geldi başka yanımda kimsem olmadı ,istemezdim de insanların stresli ve ezici merhamet halleri beni güçten düşürüyor ,insan kendine yetebiliyor . Konuyu dağıttım biliyorum ama benim yaşadıklarım insanların yaşadığı yanında hicbisey değildir . Herşey çok güzel olacak ve senin zaten güçlü bir kafaya sahip olduğunu da ayriyeten hep görüyorum biliyorum çok fazla yazmasakta anlaşılıyor herşey . Biz bize yeteriz
Burcu da bogaKız yoksa o benim kardeşim mihahaha kardeş olmaz annesi benle aynı ,yeğenim yeğenim
İnşallahGUclu bir anne olacaksin insaallah
Benim burç koçBurcu da bogaayni sen oyle gorunuyor
Oluyor benceHayirli haberler aliriz insallah nst yanlisi oluyormu ya
Burç konusunda değil dE umarım çocuklarım senin gibi güçlü olur yaBenim burç koçyükselen balık öyle aradayim ki bı bilsen kafa leylaaa
Kiz ne dicem ben de nst ekranina baktim 60 70 cikti surekli kagida baktm bisi yokOluyor bence
O gün orda sancı çıktı epey
Yarım saat sonra kendi doktorumamgittim hiçbi şey çıkmadı
Bi kere de kendi doktorumda 2 kere çektiler
İlkinde bi yanlışlık vardı demek ki
O zaman mesela gaz sancım vardı
Hemşire bana çocuk çok mu hareketliydi çekerken filan demişti
Güvenimi yitirdim o zaman
Burç konusunda değil dE umarım çocuklarım senin gibi güçlü olur ya
Bizim eve şart çünkü öyle biri
Ben çok takdir ettim gerçekten seni
Ha bi de bak son nst çekilirken yönümü değiştirebilir miyim diye sormuştumKiz ne dicem ben de nst ekranina baktim 60 70 cikti surekli kagida baktm bisi yok
Bizler gibi sınanmasınlar ,daha güzel günleri daha güzel ömürleri yaşanmışlıkları olsun inşallahBurç konusunda değil dE umarım çocuklarım senin gibi güçlü olur ya
Bizim eve şart çünkü öyle biri
Ben çok takdir ettim gerçekten seni
AyNen ben bisi anlamadmHa bi de bak son nst çekilirken yönümü değiştirebilir miyim diye sormuştum
O zaman olur dediler
Ben dönerken mesrla sancı tavan göründü kağıtta
Oysa ki sadece dönmüştüm
Au öyle deme ağlayasım geliyorBizler gibi sınanmasınlar ,daha güzel günleri daha güzel ömürleri yaşanmışlıkları olsun inşallahsenin gibi güzel gönüllü anneleri varken merak etme senin izini takip edip,kopyası olurlar .
Oluyor oluyorAyNen ben bisi anlamadmoluyor demekki yanlislik cnm
NEyse nappalim ne cikarsa bahtimizaOluyor oluyor
Emin olmak için tekrar çektiriyorlar veya daha uzub çektiriyorlar işte
Pazartesi gittim ben doktoraNEyse nappalim ne cikarsa bahtimizane zmn gidiyirsnn dr a ?bugun kontrolu olan kizlar hayirli haberlerinizi bekliyoruzzz
Gözyaşlarını doğuma saklaAu öyle deme ağlayasım geliyor
Hamilelik beni çok değiştirdi
Yok kuzum 37+4 uz. 1 marttı son adet tarihim. 6 martta çekmişti. Buradada geri duzenleyemedimHayirli saglikli gelsin cnm miadii doldurmus zaten
Cekil cnm icin rahat etsin doktoruna gosterirsin,)Pazartesi gittim ben doktora
Birazdan yakındaki hastaneye gideceğim
Nst çekecekler umarım yalvartmadan
Anladim cnm yakiniz:)Yok kuzum 37+4 uz. 1 marttı son adet tarihim. 6 martta çekmişti. Buradada geri duzenleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?