- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ben de koç burcuyum benziyoruzBenim burç koçyükselen balık öyle aradayim ki bı bilsen kafa leylaaa
Ne güzelBen de koç burcuyum benziyoruzAma normal doğurmam
Ha bi de bak son nst çekilirken yönümü değiştirebilir miyim diye sormuştum
bana izin vermediler hiç sola yatıp öyle kalıyorumO zaman olur dediler
Ben dönerken mesrla sancı tavan göründü kağıtta
Oysa ki sadece dönmüştüm
Niye bana bisi demediler ben de sirt ustu yattim en sonbana izin vermediler hiç sola yatıp öyle kalıyorum
Sol yatmayı da hiç sevmem
Sola donemiyorum solda duvar var zatenbana izin vermediler hiç sola yatıp öyle kalıyorum
Sol yatmayı da hiç sevmem
Herkes farklı takıyor deme kiNiye bana bisi demediler ben de sirt ustu yattim en son
Bnm şansıma hep cam taraflı oda denk geldi Bağcılar manzaralıSola donemiyorum solda duvar var zaten
Bn değilBugun kim doguruyor kizlar?
Aynen cok az kaldi ya yarin ne dicek bakalm dr kan tahlilleri yarn olur dimi hastanedeBn değilyaa senin 2 gün kaldı
Oooo supermisBnm şansıma hep cam taraflı oda denk geldi Bağcılar manzaralı
Poposunda mi atiyir kalp yarabbim yaHerkes farklı takıyor deme kiValla geçen bağladı yer poposuydu sanki diyorum burda popo var sabah sağlık ocağında başla yerden dinlediler öğlen popoya yakın taktıkar nst yi sırtmış güya
Şaka bi yana en çok istediğim şeydi, lisede bile filmde normal doğuran kadınları izlerken duygulanırdım, korkmazdım. Evlenince doktor muayeneleri travma yarattı bende, düşük yaptım bir de. O yüzden şimdi korkuyorum normal doğumdan yoksa bence inanılmaz bir deneyim müthiş hissediyorlardır eminim o anNe güzel
Ben bilmiyorumbelimde sorun olmasaydı belki dogururdum
Kız başka manzaralı da mı var bana güzel oda mı gösterdiler yoksaBnm şansıma hep cam taraflı oda denk geldi Bağcılar manzaralı
Kız yok her yer aynı görüyor nst de bn kanal d binasını görüyordumKız başka manzaralı da mı var bana güzel oda mı gösterdiler yoksakandırıldık mııı
Hee kız sormaPoposunda mi atiyir kalp yarabbim ya
Ayarladın demi hastaneyi de ne kadarmış ücretOooo supermisbenim de dogum yapacagm yer deniz manzarali olablr ilk kizimda oyleydi ayni hastane
He ben doğumda kalıcağımız odayı sandımKız yok her yer aynı görüyor nst de bn kanal d binasını görüyordum
Arka taraf Bağcılar ön taraf esenlerüst katlardan nasıl gözükür bilemiyore
Olur eğer cumaysa yarın yaparlar covid testini de yaparlar mübarek güne denk geliyorAynen cok az kaldi ya yarin ne dicek bakalm dr kan tahlilleri yarn olur dimi hastanede
Beni de gördün neden soktularHe ben doğumda kalıcağımız odayı sandımben hiç nst girmeden doğurıcam mı acaba ya arkadaşım bir kez sancım var deyince istedi bizim doktor yoksa girmeden sezaryen olurdu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?