2021 Aralık Anneleri

Niye bana bisi demediler ben de sirt ustu yattim en son
Herkes farklı takıyor deme ki Valla geçen bağladı yer poposuydu sanki diyorum burda popo var sabah sağlık ocağında başla yerden dinlediler öğlen popoya yakın taktıkar nst yi sırtmış güya

Ne güzel
Ben bilmiyorum belimde sorun olmasaydı belki dogururdum
Şaka bi yana en çok istediğim şeydi, lisede bile filmde normal doğuran kadınları izlerken duygulanırdım, korkmazdım. Evlenince doktor muayeneleri travma yarattı bende, düşük yaptım bir de. O yüzden şimdi korkuyorum normal doğumdan yoksa bence inanılmaz bir deneyim müthiş hissediyorlardır eminim o an

Kız başka manzaralı da mı var bana güzel oda mı gösterdiler yoksa kandırıldık mııı
Kız yok her yer aynı görüyor nst de bn kanal d binasını görüyordum
Arka taraf Bağcılar ön taraf esenler üst katlardan nasıl gözükür bilemiyore

Kız yok her yer aynı görüyor nst de bn kanal d binasını görüyordum
Arka taraf Bağcılar ön taraf esenler üst katlardan nasıl gözükür bilemiyore
He ben doğumda kalıcağımız odayı sandım ben hiç nst girmeden doğurıcam mı acaba ya arkadaşım bir kez sancım var deyince istedi bizim doktor yoksa girmeden sezaryen olurdu yani

He ben doğumda kalıcağımız odayı sandım ben hiç nst girmeden doğurıcam mı acaba ya arkadaşım bir kez sancım var deyince istedi bizim doktor yoksa girmeden sezaryen olurdu yani
Beni de gördün neden soktular
Bakalım belki doğum öncesi bi daha sokar
Pazrtesi görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…