Oluyor oluyor
Emin olmak için tekrar çektiriyorlar veya daha uzub çektiriyorlar işte
Kizlar hareket edince nst tavan yapiyor ama kagida dakikalik olcumleri yansittigi icin o tavan rakamlar kagitta cikmiyor. Nstyi karnin ust kismina yani rahmin oldugu kisma, diger aleti bebegin kalp atisinin oldugu yere koyuyolar ki rahmin kasilmasini alet algilasin diyeNEyse nappalim ne cikarsa bahtimizane zmn gidiyirsnn dr a ?bugun kontrolu olan kizlar hayirli haberlerinizi bekliyoruzzz
Kontrol iki buçuk daha önce anca kahvaltı hazırlanma oluyo bizde
Kesinlikle yesHastanedeki ebe hafiften sancıların başlamış diyebilirim dedi
Ben doğuruyor muyum
Benim önceki hafta düzenli gibiydi çok ümitlendim. Geçen hafta yerlerdeydi. Bakalım bu hafta ne olacak? Bu hafta daha az oldu bence ya da ben alıştım artık.omg
Bakalım kendi doktorum ne diyecek atınca
İyi hadi gözünaydınHastanedeki ebe hafiften sancıların başlamış diyebilirim dedi
Ben doğuruyor muyum
Sen benm geçen nst mi görmüşmüydünnn , ben o sancılarla doğurmadysam sen hiç doğuramazsınMerve yorumla
Bende geliyor yazanlardanim bize büyük fake attı senin bebişSen benm geçen nst mi görmüşmüydünnn , ben o sancılarla doğurmadysam sen hiç doğuramazsın
Sezaryen de miSen benm geçen nst mi görmüşmüydünnn , ben o sancılarla doğurmadysam sen hiç doğuramazsın
Bende geliyor yazanlardanim bize büyük fake attı senin bebiş
Bak yükledimSezaryen de mi
Nereye yükledinDr bile kaç saat aç bıraktı sezaryene alablrim diye ama bekledi yavrum
Bak yükledim
Doktorum bi şey demedi henüzNe dedi doktor kaçmış sancın?
Hahaha naallett yüklenmemiş ,hastanenin İnterneti zulüm gbiNereye yükledin
Hakikaten sen niye doğurmuyorsunHahaha naallett yüklenmemiş ,hastanenin İnterneti zulüm gbişmdi yükledm
Benim de bel baya ağrıdı az önce karnıma doğru senden haber bekliyordum sen sancı yok desen ben de rahatlicaktım tühDoktorum bi şey demedi henüz
Ebe hafiften başlamış dedi
Ama normal gibi düşünüp daha sürer dedi
Sezaryen deyince o zaman belki boşa sancı çektirmez bilmiyorum dedi
Doktordan haber bekliyorum
Geçen perşembeydi o geçtiHakikaten sen niye doğurmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?