2021 Aralık Anneleri

Nasıl bu sancıları yaşadın ve sonra düzleşti mi sancı çizgin
Evet evet ,öğleden itibren akşam 9 10 tam hatrlmyrum kaçtı ama aç bekledm belki daha geçe kadar dr heran sezaryene alablrm diye sonra geçti . 1 hafta olcak yarın işte. Ama o gün çok strese girmiştim stresten oldu sanrm o gün

Güzel bi betimlerim sana olayı
lonely bird benimki acayip kolay geçti ya. Hatta doktorum sadece açılmaya baktı sanarken günler sonra öğrenmiştim o ara çatı muyanesi de yaptığını. Ame 2 hafta öncesinde enfeksiyonum varken bir ara bir ebe sadece açılmaya bakmıştı, o zaman çok yanmam olmuştu. Yani enfeksiyon falan yoksa çok rahat oluyor anladığım.

Hatta ben böyle rahat doğrururum diye bile düşündürttü bana bu durum ama bebem fazla iri geliyor işte

Benim belim feci ağrıyor ya
Tutulmuş gibi bi ağrı ama
Dik bile zor duruyorum oturup kalkma bi kenara dursun

Gerçekten tek eksiğim bel ağrısıyfı yani
Benim de 22 haftalıkken falan sırtımın sağ tarafı hep ağırırdı sokolyozumdan ötürü, magnezyuma başlayalı bitmişti ağrılar. Ama bu hafta da sırtımın tam ortası ağrımaya başladı. Boylu boyunca omurgamın iki yanı. Bunun skolyozla bir alakası yok. Bebeğin yaptığı yükün artmasıyla alakalı. Şu an bilr hissediyorum ağrıyı. Neyse ki gebeliğin başında eve masaj aleti almıştım, şimdi ona dayayacağım sırtımı. Bir de magnezyumu 2'ye çıkaracağım sanırım.

Geçen hemşire dedi ki kızlar erkeklere göre daha az gazlı Amin inşallah öyle olur dedim bn oğlanda çoooook çektim
Ben oğlana hamileyim ama bende öyle aman aman bir gaz problemi yok. Zaten kabızlık da çok yok. İkisi orantılı sonuçta. Ona dikkat etmek önemli.

Aaa simdi anladim cok hareketliydi orda 60 70 cikiyordu ama kagitta normaldi ondan demekki

İnş benimki de öyle olur da normal doğururum ama dedim ya çok travma oldu vajinal muayenede baya acılar çektim doktor doktor gezdim. Benim olay tamamen şansızlığımdan kaynaklı yoksa bence de normal doğum dünyanın en güzel duygularındandır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…