Benim henüz geçmediBenim de bel baya ağrıdı az önce karnıma doğru senden haber bekliyordum sen sancı yok desen ben de rahatlicaktım tühgeçti gerçi benimki
Nasıl bu sancıları yaşadın ve sonra düzleşti mi sancı çizginGeçen perşembeydi o geçtiyarın 15 de doğuryrum inşallah
Ben sana kaç kez acele etme demedim mi, bak doğrurucam diye diye sancı başlatmışsınBenim henüz geçmedi
Korkumdan ıkınamıyorum
Sen bugün doğurcaksın herhaldeBenim henüz geçmedi
Korkumdan ıkınamıyorum
Evet evet ,öğleden itibren akşam 9 10 tam hatrlmyrum kaçtı ama aç bekledm belki daha geçe kadar dr heran sezaryene alablrm diye sonra geçti . 1 hafta olcak yarın işte. Ama o gün çok strese girmiştim stresten oldu sanrm o günNasıl bu sancıları yaşadın ve sonra düzleşti mi sancı çizgin
Güzeeel ama düzensizMerve yorumla
Ay doğur artık be kadınHahaha naallett yüklenmemiş ,hastanenin İnterneti zulüm gbişmdi yükledm
Güzel bi betimlerim sana olayı
Benim de 22 haftalıkken falan sırtımın sağ tarafı hep ağırırdı sokolyozumdan ötürü, magnezyuma başlayalı bitmişti ağrılar. Ama bu hafta da sırtımın tam ortası ağrımaya başladı. Boylu boyunca omurgamın iki yanı. Bunun skolyozla bir alakası yok. Bebeğin yaptığı yükün artmasıyla alakalı. Şu an bilr hissediyorum ağrıyı. Neyse ki gebeliğin başında eve masaj aleti almıştım, şimdi ona dayayacağım sırtımı. Bir de magnezyumu 2'ye çıkaracağım sanırım.Benim belim feci ağrıyor ya
Tutulmuş gibi bi ağrı ama
Dik bile zor duruyorum oturup kalkma bi kenara dursun
Gerçekten tek eksiğim bel ağrısıyfı yani
Ben oğlana hamileyim ama bende öyle aman aman bir gaz problemi yok. Zaten kabızlık da çok yok. İkisi orantılı sonuçta. Ona dikkat etmek önemli.Geçen hemşire dedi ki kızlar erkeklere göre daha az gazlı Amin inşallah öyle olur dedimbn oğlanda çoooook çektim
Dr um yan çizmezse yarın a tarih saat aldımAy doğur artık be kadın
Geliyor galibaa muayene oldunmuHastanedeki ebe hafiften sancıların başlamış diyebilirim dedi
Ben doğuruyor muyum
Insallah ya saglikla gelsin bekliyoruzDr um yan çizmezse yarın a tarih saat aldımhayrlısyla doğuracağım nasip olursaa
Ay bugübn pek hazır ra değilimBen sana kaç kez acele etme demedim mi, bak doğrurucam diye diye sancı başlatmışsın
Doktor şimdi tekrar açıklık bakacakSen bugün doğurcaksın herhaldeacaba sancı mıydı gaz mıydı derken hop kucakta bebe
Amin canm inşallahInsallah ya saglikla gelsin bekliyoruz
Aaa simdi anladim cok hareketliydi orda 60 70 cikiyordu ama kagitta normaldi ondan demekkiKizlar hareket edince nst tavan yapiyor ama kagida dakikalik olcumleri yansittigi icin o tavan rakamlar kagitta cikmiyor. Nstyi karnin ust kismina yani rahmin oldugu kisma, diger aleti bebegin kalp atisinin oldugu yere koyuyolar ki rahmin kasilmasini alet algilasin diye
Geliyor geliyor havali geliyorrrrAy bugübn pek hazır ra değilim
İnşallah koroba değildirim bari
Doktor şimdi tekrar açıklık bakacak
Kendi doktoruma gidiyorum
Yok orda bajtır dedi ama benim doktor çok kibar bakıyorGeliyor galibaa muayene oldunmu
İnş benimki de öyle olur da normal doğururum ama dedim ya çok travma oldu vajinal muayenede baya acılar çektim doktor doktor gezdim. Benim olay tamamen şansızlığımdan kaynaklı yoksa bence de normal doğum dünyanın en güzel duygularındandır eminimlonely bird benimki acayip kolay geçti ya. Hatta doktorum sadece açılmaya baktı sanarken günler sonra öğrenmiştim o ara çatı muyanesi de yaptığını. Ame 2 hafta öncesinde enfeksiyonum varken bir ara bir ebe sadece açılmaya bakmıştı, o zaman çok yanmam olmuştu. Yani enfeksiyon falan yoksa çok rahat oluyor anladığım.
Hatta ben böyle rahat doğrururum diye bile düşündürttü bana bu durum ama bebem fazla iri geliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?