2021 Aralık Anneleri

H

Ben de aynı sebeklerle doğurmak istedim ama cıks doğmuyo. Kalçamdan dolayı sakat kalmam inş diye dua ediyorum. Kaç kilo senin şu an?
Biz en başından beri kalça sıkıntısı yaşıyoruz seninle artık bi totom olduğunu sanmıyorum hissetmiyorum acısından 49 cm 3 kilo tosuncuk

Biz en başından beri kalça sıkıntısı yaşıyoruz seninle artık bi totom olduğunu sanmıyorum hissetmiyorum acısından 49 cm 3 kilo tosuncuk
Bugün artık yürürken acaba kuyruk sokumu arkadan fırlayıp çıkacak mı diye düşündüm. umarım düzelir doğurunca hemen

therealsinner merak ediyorum demiştin canım.

Bugün artık yürürken acaba kuyruk sokumu arkadan fırlayıp çıkacak mı diye düşündüm. umarım düzelir doğurunca hemen
Benim de en büyük umudum bu totomu geri hissetmek istiyorum bir de sırt ağrısından ölüyorum tam omurgamda batıyor nefes alamıyorum artık herhalde ağır geliyor taşıyamıyorum ben kendim de küçüğüm çünkü 155 boy var

Ben de ona bağlıyorum biraz da bende de boy yok 157

Maşallah de kendini nazar etme
Bem akla karayı seçtim bugün
Ki doktorum kibar biri
Normal hastanede olsam beni kesin kovmuşlardı

Korona testimi de verdim şimdi
Benim için gün kapandı

Kontrolden çıktımm
Sancı çıktı yine 2-3 tane.
lonely bird çatı muayenesi pek sıkıntılı bişey değil bence bir miktar can yanıyor tabi de smear baktıran birine koymaz
Çatı için de üstten biraz basık ama fena değil çok büyümezse doğurursun dedi zaten 100 gr almış bu hafta sadece
1 parmak kadar da açılma varmış

Beklediğim haber geldi
Açılmayı arttırmak için merdiven in çık başla

Ben bi pazartesiyi bekleyim bakalım acımazsa düşünürüz smear zormuş cidden 1 kez yaptırdım bağırarak benim doktor belki eli ağırdı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…