Kilo boy aynı. Zaten zor ölçülüyo.
Doktor bi baktı karnıma inmiş mi dedi ay yok inmemiş tam dedi. Ama çok sivri ya böyle ortadan çıkcak dedi.
Kafayı tam yerleştirememiş yan çevirerek kanala sokması gerekiyomuş. Benim dümdük kızım düz sokmaya çalışıyomuş. Ama daha vakti var olabilir girebilir dedi. Ben de annemin travmasını anlattım.Acaba annemin gönlüne göre mi olcak dedim.
Nstde sancı mancı yok. Doktor da pazartesi salı gel doğurmazsan hala aynıysa sana gün verelim sezaryen için dedi. Anneni de üzmemiş oluruz dedi. Peki dedim çıktım.
Bekliyoz bakalım.
[/QUOTE
Hayırlısı olsun İnşallah ,nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun
Biz en başından beri kalça sıkıntısı yaşıyoruz seninleBen de aynı sebeklerle doğurmak istedim ama cıks doğmuyo. Kalçamdan dolayı sakat kalmam inş diye dua ediyorum. Kaç kilo senin şu an?
Bugün artık yürürken acaba kuyruk sokumu arkadan fırlayıp çıkacak mı diye düşündüm.Biz en başından beri kalça sıkıntısı yaşıyoruz seninleartık bi totom olduğunu sanmıyorum hissetmiyorum acısından 49 cm 3 kilo tosuncuk
Kilo boy aynı. Zaten zor ölçülüyo.
Doktor bi baktı karnıma inmiş mi dedi ay yok inmemiş tam dedi. Ama çok sivri ya böyle ortadan çıkcak dedi.
Kafayı tam yerleştirememiş yan çevirerek kanala sokması gerekiyomuş. Benim dümdük kızım düz sokmaya çalışıyomuş. Ama daha vakti var olabilir girebilir dedi. Ben de annemin travmasını anlattım.Acaba annemin gönlüne göre mi olcak dedim.
Nstde sancı mancı yok. Doktor da pazartesi salı gel doğurmazsan hala aynıysa sana gün verelim sezaryen için dedi. Anneni de üzmemiş oluruz dedi. Peki dedim çıktım.
Bekliyoz bakalım.
Benim de en büyük umudum bu totomu geri hissetmek istiyorumBugün artık yürürken acaba kuyruk sokumu arkadan fırlayıp çıkacak mı diye düşündüm.umarım düzelir doğurunca hemen
Ben de ona bağlıyorum biraz da bende de boy yok 157Benim de en büyük umudum bu totomu geri hissetmek istiyorumbir de sırt ağrısından ölüyorum tam omurgamda batıyor nefes alamıyorum artık herhalde ağır geliyor taşıyamıyorum ben kendim de küçüğüm çünkü 155 boy var
Maşallah de kendini nazar etmeAlttan muayenede benim hiccc canim acimadi yahatta ben normalde iliskide bile aci duyan bi insandim belki doktorun elinin hafifligiyle ilgilidir.
Ama anlamadigim sey su biz sezeryan olcaz niye habire aciklik var mi die oramiza buramiza sokuyolar ellerini yabide benimki hazir ona bakarken cati da bakayim demisti az daha vaginal dogum yaptirtcakti bana
Beklediğim haber geldiKontrolden çıktımm
Sancı çıktı yine 2-3 tane.
lonely bird çatı muayenesi pek sıkıntılı bişey değil bence bir miktar can yanıyor tabi de smear baktıran birine koymaz
Çatı için de üstten biraz basık ama fena değil çok büyümezse doğurursun dedi zaten 100 gr almış bu hafta sadece
1 parmak kadar da açılma varmış
Merdiven beni çok zorluyor ya hurma ananas yemeye başladım isterse açılır kendi bilirBeklediğim haber geldi
Açılmayı arttırmak için merdiven in çık başla
Gözünüz gönlünüz hep aydın olsun inşallah şuan gördümKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Ben bi pazartesiyi bekleyim bakalım acımazsa düşünürüzKontrolden çıktımm
Sancı çıktı yine 2-3 tane.
lonely bird çatı muayenesi pek sıkıntılı bişey değil bence bir miktar can yanıyor tabi de smear baktıran birine koymaz
Çatı için de üstten biraz basık ama fena değil çok büyümezse doğurursun dedi zaten 100 gr almış bu hafta sadece
1 parmak kadar da açılma varmış
Bn bile artık ananasa başlıcam biraz belki ödemi alır diye bn açılma için değildeMerdiven beni çok zorluyor ya hurma ananas yemeye başladım isterse açılır kendi bilir
37 daha uygun sanki yaHurma ve ananasa Ne zaman başlamak lazım kızlar? Erken mi benim için?
Hangi marka ben gaviscon sadeceBen mide koruyucu içiyorum 0 yanmabence doktoruna sor yemin ederim mükemmel icat bu ilaç
Saglikla gelsin prenses canim az kaldiSağlıcakla gelsin annesinin kuzularıizne bugün son demi senin çalışma
Bana da vercek sanrm yarin canim hayirli gelsinlerİyicr gelişsim diye herhalde
5 gün fark varmış
Onu tamamlamak için
Benimki rabelis gibi bişey adı ama doktoruna sor canım hamileye uygun sana söylesin allah korusun sana yan etki filan yapar filan. Danışmadan almaHangi marka ben gaviscon sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?