2021 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun cnmmm insallah hemen iyilesip oyle dogurursun

Böyle bi şeyin şakasını yapar mıyım sizce
Çok derdim yoktu diye allah bi de bunu vermiş artık
Neyse kendim iyiyim en azından
Bu 5. Günü hastalığımın
Ama karantinamın ilk günü
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm . Hemen iyileşirsin inşallah

Canııım çok çok geçmiş olsun sen sakin kal Allah’ın izniyle karantinan bitince misler gibi kendi doktorunda doğuracaksın

Kızlar çatı muayenesi oldum az önce. Bence çok kolaydı kişiden kişiye değişiyor sanırım. Korkmuştum duyduklarımdan sonra ama korkulacak bir şey yokmuş. Normal doğuma uygun görünüyor
Parmakla mı baktı kaç parmak ne kadar giriyor bunları açıklaman önemli haftaya pazartesi benimki, her olana yapışıyorum nasıldı diye

Çok geçmiş olsun
Bence karantinan bitene kadar bekleyecek bebiş, inşallah öyle Olur
Dövse de haklı çünkü kız kaç kere dedi burda kocam geziyor beni hasta etmeseydi diye cidden oldu yani sonunda
Canııım çok çok geçmiş olsun sen sakin kal Allah’ın izniyle karantinan bitince misler gibi kendi doktorunda doğuracaksın
Ben gayet moralliyim ya
Hatta bugün önceki günlere göre iyiyim bile
Bilmiyorum netleşince bana bi moral geldi gerçekten

Ne dedi açılma olmuş mu? Sancı çıktı mı? Suymuş o zaman kesin di mi o gelen. Ay heyecanlandım ben doğuruyorum sanki
Ay 2 cm açılma nst normal dedi bugün 12 e kadar normal gelmesi bekleniyor yoksa suni sancı verilecek. Suymuş :) ztn sonra devam da etti ufak ufak

Sonunda güzel bir haber Çok sevindim sağlıkla al kucağına canım inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Parmakla mı baktı kaç parmak ne kadar giriyor bunları açıklaman önemli haftaya pazartesi benimki, her olana yapışıyorum nasıldı diye
İki parmağıyla baktı , iki parmağı sonuna kadar yerleştirip genişliğe bakmak için iki yana açıyor. Ay nasıl anlatayım bilemedim haha sonra vajinanın esnekliğine de baktı , bebek 3200gram çok aşırı kilo almazsa rahat rahat doğurursun dedi

Bu arada ilk bebek mi? Biraz erkenci kuş seninki
İlk Bebek evet ya zaten başı kanaldaydk bi süredir.
Bu arada ilk bebek mi? Biraz erkenci kuş seninki
İlk Bebek ya evet iki haftadır kanaldaydı bebiko durmuyordu zaten sürekli toplanıyordu bel kemeri felan da kullandırdı ama bide ben zorladım sanırım evi toparlıyordım işe gitmiştim eğildim kalktım foşşşş nişan fln da geldi kahverengi parça gibi bişeydi serum verildi ciğer geliştirici iğne yapıldı kilosu da haftası da iyi dedi doktorum korkma dedi korkmuyorum da heyecanlıyım umarım suni sancı ya gerek kalmaz gece nst 100 leri buldu sonra 60-70 devam etti bakalım

Ben gayet moralliyim ya
Hatta bugün önceki günlere göre iyiyim bile
Bilmiyorum netleşince bana bi moral geldi gerçekten
En acı gerçek belirsizlikten iyidir
Aşılısın zaten bir sıkıntı yaşamazsın inşallah moralli olmaya devam et.
Erkek bebeler de erken gelmiyor zaten biz daha bekleriz sen merak etme bol bol yatış ve dinlenme keyfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…