Geçmiş olsun canımHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Cok gecmis olsun cnmmm insallah hemen iyilesip oyle dogurursunBüyük ihtimalle
Delta yazıyor çünkü
Yok ya inmez yüreğine
Çünkü mesela çikolata vermişlerdi bebek hareket etsin diye 3 tane
Onu yerken bile maskesini çıkarmayan bi insanım ben
Ağzıma atıp atıp kapadım maskemi
Sürekli ellerimi de kolonyaladım
Dün hemşire pozitifsrn en azından kan sulandırıcı kullanırsındedi
O yüzden verdim
Vardı 2 doz aşım
Ama ben iyiyim zaten
5 gündür hastayım
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm . Hemen iyileşirsin inşallahBöyle bi şeyin şakasını yapar mıyım sizce
Çok derdim yoktu diye allah bi de bunu vermiş artık
Neyse kendim iyiyim en azından
Bu 5. Günü hastalığımın
Ama karantinamın ilk günü
Benmde benmdeSaskinnnnn bugün anne oluyosun. Ayy ben bile heycanlandım midem bulandı
Çok geçmiş olsunHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Dövse de haklı çünkü kız kaç kere dedi burda kocam geziyor beni hasta etmeseydi diye cidden oldu yani sonundaÇok geçmiş olsun
O zmn eşin de pozitif oda karantina şimdi onu dövebilirsin
Kaç gün karantina olcak
Azıcık uyu beybi yorulucaksın öğleden sonra bebiş geliyoÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm . Hemen iyileşirsin inşallah
Sonunda güzel bir haberKızlar çatı muayenesi oldum az önce. Bence çok kolaydı kişiden kişiye değişiyor sanırım. Korkmuştum duyduklarımdan sonra ama korkulacak bir şey yokmuş. Normal doğuma uygun görünüyor
Canııım çok çok geçmiş olsun sen sakin kal Allah’ın izniyle karantinan bitince misler gibi kendi doktorunda doğuracaksınBüyük ihtimalle
Delta yazıyor çünkü
Yok ya inmez yüreğine
Çünkü mesela çikolata vermişlerdi bebek hareket etsin diye 3 tane
Onu yerken bile maskesini çıkarmayan bi insanım ben
Ağzıma atıp atıp kapadım maskemi
Sürekli ellerimi de kolonyaladım
Dün hemşire pozitifsrn en azından kan sulandırıcı kullanırsındedi
O yüzden verdim
Vardı 2 doz aşım
Ama ben iyiyim zaten
5 gündür hastayım
Teşekkür ederim
Parmakla mı baktı kaç parmak ne kadar giriyor bunları açıklaman önemliKızlar çatı muayenesi oldum az önce. Bence çok kolaydı kişiden kişiye değişiyor sanırım. Korkmuştum duyduklarımdan sonra ama korkulacak bir şey yokmuş. Normal doğuma uygun görünüyor
Çok geçmiş olsun
Bence karantinan bitene kadar bekleyecek bebiş, inşallah öyle Olur
Dövse de haklı çünkü kız kaç kere dedi burda kocam geziyor beni hasta etmeseydi diye cidden oldu yani sonunda
Ben gayet moralliyim yaCanııım çok çok geçmiş olsun sen sakin kal Allah’ın izniyle karantinan bitince misler gibi kendi doktorunda doğuracaksın
Aman iyi ol yaBen gayet moralliyim ya
Hatta bugün önceki günlere göre iyiyim bile
Bilmiyorum netleşince bana bi moral geldi gerçekten
Ay 2 cm açılma nst normal dedi bugün 12 e kadar normal gelmesi bekleniyor yoksa suni sancı verilecek. Suymuş :) ztn sonra devam da etti ufak ufakNe dedi açılma olmuş mu? Sancı çıktı mı? Suymuş o zaman kesin di mi o gelen. Ay heyecanlandım ben doğuruyorum sanki
MaşallahAy 2 cm açılma nst normal dedi bugün 12 e kadar normal gelmesi bekleniyor yoksa suni sancı verilecek. Suymuş :) ztn sonra devam da etti ufak ufak
Bu arada ilk bebek mi? Biraz erkenci kuş seninkiAy 2 cm açılma nst normal dedi bugün 12 e kadar normal gelmesi bekleniyor yoksa suni sancı verilecek. Suymuş :) ztn sonra devam da etti ufak ufak
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaSonunda güzel bir haberÇok sevindim sağlıkla al kucağına canım inşallah
İki parmağıyla baktı , iki parmağı sonuna kadar yerleştirip genişliğe bakmak için iki yana açıyor. Ay nasıl anlatayım bilemedim hahaParmakla mı baktı kaç parmak ne kadar giriyor bunları açıklaman önemlihaftaya pazartesi benimki, her olana yapışıyorum nasıldı diye
İlk Bebek evet ya zaten başı kanaldaydk bi süredir.Bu arada ilk bebek mi? Biraz erkenci kuş seninki
İlk Bebek ya evet iki haftadır kanaldaydı bebiko durmuyordu zaten sürekli toplanıyordu bel kemeri felan da kullandırdı ama bide ben zorladım sanırım evi toparlıyordım işe gitmiştim eğildim kalktım foşşşşBu arada ilk bebek mi? Biraz erkenci kuş seninki
En acı gerçek belirsizlikten iyidirBen gayet moralliyim ya
Hatta bugün önceki günlere göre iyiyim bile
Bilmiyorum netleşince bana bi moral geldi gerçekten
Sen zaten görmüyorsun napıyor kaç parmakla yapıyor yattığın yerde gevşe ve tavanı izleParmakla mı baktı kaç parmak ne kadar giriyor bunları açıklaman önemlihaftaya pazartesi benimki, her olana yapışıyorum nasıldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?