2021 Aralık Anneleri

Hepimizi inşallah ya gerçekten tarifsiz bişey ne hissettiğimi bilmiyorum korku heyecan sevinç hepsi bir arada
İnan aynı duyguları bende yaşıyorum sizler doğuma giriyoruz şu gün dedikçe kendim doğuruyorum gibi heyecanlanıyorum.Bu heyecanla panikle nasıl doguracam ben ?İşin kötüsü ismi hazır değil yüzünü hiç göremedik isim yakıştıramadık.Dualarim seninle canım

Allah razı olsun teşekkr ederim benmde sizlerle dualarım . Ya bende çok panik oluyorum onra sakin ol bak genel anestezi yaparlar siye kendime telkinde bulunuyorum, erkenden kahvaltımı yaptım şmdi artık 3 e kadar bşşey yemicem ama heycandan midem bulanıyor şuan bende yüzünü hiç göremedim 21. Haftadan snra .

Kahvalti da yapilmiyor zannediyordum cnm gec olacagin icin demekki insallah spinal olur hayirlisiyla gorursun bebisini de

Kahvalti da yapilmiyor zannediyordum cnm gec olacagin icin demekki insallah spinal olur hayirlisiyla gorursun bebisini de
Aynen canm öğleden sonra olacağım için sabah kahvaltını yap dedler iyi oldu yoksa ne olurdum bilmyrum Aminn inşallahh ❤

Dün bnm de yürütmeyecek şekilde ağrıyordu dinlen
Dinlenince biraz da olsa hafifliyor
Dün hakkında konuşmayalım artık
Ne yaşadım ben öyle

Testi de dün 5te verdim
Hala çıkmadı sonucu
Ama en azından kimse de aramadı
Acaba testleri işleme koymayı mı unuttular naptılar

Dün hakkında konuşmayalım artık
Ne yaşadım ben öyle

Testi de dün 5te verdim
Hala çıkmadı sonucu
Ama en azından kimse de aramadı
Acaba testleri işleme koymayı mı unuttular naptılar

Pozitif olan çok çabuk çıkıyor
Hala çıkmaması tuhaf
Unuturlar mı
Sana derken kaşık ağrısı yaşıyorum fena yürütmüyor bile gerçi dün çok yürüdüm ayakta kaldım doğurursam sanırım gezerken doğurcam

Kızlar hepinize günaydın ben sürekli son günlerde bebeğimi görüyorum rüyamda ama suratını hiç hatırlamıyorum sizde görüyor musunuz ? Günler azaldı diye sanırım
Bnm bebe rüyada da yüzünü göstermiyor bazen iyi bazen kötü rüya görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…