Merve arkadaşım demişti ki öyle zor oluyo ki ameliyathanedeki ekipten hemşireler çok yardımcı oluyo totoma dek temizleyip yardım ettiler diye bende niye sormamissam toton da ne vardı pis bişey mi
İnan aynı duyguları bende yaşıyorum sizler doğuma giriyoruz şu gün dedikçe kendim doğuruyorum gibi heyecanlanıyorum.Bu heyecanla panikle nasıl doguracam ben ?İşin kötüsü ismi hazır değil yüzünü hiç göremedik isim yakıştıramadık.Dualarim seninle canımHepimizi inşallah yagerçekten tarifsiz bişey ne hissettiğimi bilmiyorum korku heyecan sevinç hepsi bir arada
Allah razı olsun teşekkr ederimİnan aynı duyguları bende yaşıyorum sizler doğuma giriyoruz şu gün dedikçe kendim doğuruyorum gibi heyecanlanıyorum.Bu heyecanla panikle nasıl doguracam ben ?İşin kötüsü ismi hazır değil yüzünü hiç göremedik isim yakıştıramadık.Dualarim seninle canım
GünaydınKızlar hepinize günaydınben sürekli son günlerde bebeğimi görüyorum rüyamda ama suratını hiç hatırlamıyorum sizde görüyor musunuz ? Günler azaldı diye sanırım
Kahvalti da yapilmiyor zannediyordum cnm gec olacagin icin demekkiAllah razı olsun teşekkr ederimbenmde sizlerle dualarım . Ya bende çok panik oluyorum onra sakin ol bak genel anestezi yaparlar siye kendime telkinde bulunuyorum, erkenden kahvaltımı yaptım şmdi artık 3 e kadar bşşey yemicem ama heycandan midem bulanıyor şuan bende yüzünü hiç göremedim 21. Haftadan snra .
Aynen canm öğleden sonra olacağım için sabah kahvaltını yap dedler iyi oldu yoksa ne olurdum bilmyrumKahvalti da yapilmiyor zannediyordum cnm gec olacagin icin demekkiinsallah spinal olur hayirlisiyla gorursun bebisini de
Tşk ederim cnm. Darısı sizlere olsun inş
Bende yeni doğmuş gibi görüyorumGünaydınbende her gece doğum yapıyorum
Dün hakkında konuşmayalım artıkDün bnm de yürütmeyecek şekilde ağrıyordu dinlen
Dinlenince biraz da olsa hafifliyor
Dün hakkında konuşmayalım artık
Ne yaşadım ben öyle
Testi de dün 5te verdim
Hala çıkmadı sonucu
Ama en azından kimse de aramadı
Acaba testleri işleme koymayı mı unuttular naptılar
Ciddi mi söylüyorsunHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Bnm bebe rüyada da yüzünü göstermiyorKızlar hepinize günaydınben sürekli son günlerde bebeğimi görüyorum rüyamda ama suratını hiç hatırlamıyorum sizde görüyor musunuz ? Günler azaldı diye sanırım
Güzel haberlerini bekliyoruzAynen canm öğleden sonra olacağım için sabah kahvaltını yap dedler iyi oldu yoksa ne olurdum bilmyrumAminn inşallahh ❤
Bravo en evden çıkmadığın dönemde deltalanmışsınHarika haberlerim var size
Gerçekten miHarika haberlerim var size
Çok geçmiş olsun ya inş negatife döner doğumdan önceHarika haberlerim var size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?