- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Bir avazda sağ sağlim doğsun inşallahİlk Bebek evet ya zaten başı kanaldaydk bi süredir.
İlk Bebek ya evet iki haftadır kanaldaydı bebiko durmuyordu zaten sürekli toplanıyordu bel kemeri felan da kullandırdı ama bide ben zorladım sanırım evi toparlıyordım işe gitmiştim eğildim kalktım foşşşşnişan fln da geldi kahverengi parça gibi bişeydi serum verildi ciğer geliştirici iğne yapıldı kilosu da haftası da iyi dedi doktorum korkma dedi korkmuyorum da heyecanlıyım umarım suni sancı ya gerek kalmaz gece nst 100 leri buldu sonra 60-70 devam etti bakalım
2 parmakmış kol girdi sanki diyenler vardıSen zaten görmüyorsun napıyor kaç parmakla yapıyor yattığın yerde gevşe ve tavanı izle
Maşallah rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinAmin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
İki parmağıyla baktı , iki parmağı sonuna kadar yerleştirip genişliğe bakmak için iki yana açıyor. Ay nasıl anlatayım bilemedim hahasonra vajinanın esnekliğine de baktı , bebek 3200gram çok aşırı kilo almazsa rahat rahat doğurursun dedi
Kol ne be öyle olsa bebeği de alır çıkar2 parmakmış kol girdi sanki diyenler vardı2 parmaksa o kolay daha önce o şekilde muayene olmuştum
İnş inş haftaya yazarım burayaKol ne be öyle olsa bebeği de alır çıkar
Hepimiz hamile kalabildiğimize göre bu işe aşinayız kendini kasmadığın sürece sıkıntı yapacak bi durum yok
umarım kocan evden sessizce çıkıp gitmiştirHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Sağlıcakla gelsin.İlk Bebek evet ya zaten başı kanaldaydk bi süredir.
İlk Bebek ya evet iki haftadır kanaldaydı bebiko durmuyordu zaten sürekli toplanıyordu bel kemeri felan da kullandırdı ama bide ben zorladım sanırım evi toparlıyordım işe gitmiştim eğildim kalktım foşşşşnişan fln da geldi kahverengi parça gibi bişeydi serum verildi ciğer geliştirici iğne yapıldı kilosu da haftası da iyi dedi doktorum korkma dedi korkmuyorum da heyecanlıyım umarım suni sancı ya gerek kalmaz gece nst 100 leri buldu sonra 60-70 devam etti bakalım
Hahaa en doğru tespitKol ne be öyle olsa bebeği de alır çıkar
Hepimiz hamile kalabildiğimize göre bu işe aşinayız kendini kasmadığın sürece sıkıntı yapacak bi durum yok
Aynen öyleymiş gerçektenEn acı gerçek belirsizlikten iyidir
Aşılısın zaten bir sıkıntı yaşamazsın inşallah moralli olmaya devam et.
Erkek bebeler de erken gelmiyor zaten biz daha bekleriz sen merak etme bol bol yatış ve dinlenme keyfi
Sessisce sabah işe yolladımumarım kocan evden sessizce çıkıp gitmiştirşaka bi yana çok çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum
Keyfine bakAynen öyleymiş gerçekten
Tüm a b c planlarımı yaptım
Kendim iyiyim zaten
Rahatım
Çay demledim
Sessisce sabah işe yolladım
Aklı varsa geri gelmez
Yaaa hadi inşallahKizlar pztsi gunu 15 00 te insallah sezeryan tarihi aldik ciger gelistirici vurulcam bugun yarin
aşısı tam olanlar karantinaya girmiyor artık diye biliyorumKeyfine bak
Ye iç bebişe iyi bak
Temaslı onun da evde kalması gerekmiyor mu
2 aşılı olanlar 5 gün serbestmişKeyfine bak
Ye iç bebişe iyi bak
Temaslı onun da evde kalması gerekmiyor mu
Oyy sağlıkla gelsin inşallahKizlar pztsi gunu 15 00 te insallah sezeryan tarihi aldik ciger gelistirici vurulcam bugun yarin
Demi sanki öyle amaaşısı tam olanlar karantinaya girmiyor artık diye biliyorum
Yaptı yapacağını şimdi gezsin bakalım2 aşılı olanlar 5 gün serbestmiş
5. Gün test yaptıracak ona göre pozitifse karantina değilse tamamrn serbest
Ama bence o çoktan negatife dönmüştür bilşyorsun
Sen peki 5. Gün test yapıp serbest mi2 aşılı olanlar 5 gün serbestmiş
5. Gün test yaptıracak ona göre pozitifse karantina değilse tamamrn serbest
Ama bence o çoktan negatife dönmüştür bilşyorsun
Giggles kol dedi ben onun yalancısıyımHahaa en doğru tespit
Onu hapse atsınlar yaYaptı yapacağını şimdi gezsin bakalım
Allah bilir daha kimlere bulaştırdı
Yok ben 14 gün mapustayımSen peki 5. Gün test yapıp serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?