Age olan sizin değer, range olan genel referans Aralığı oluyor. Sizinki hepsinde normal aralıkta demek.Ama asıl olan hangisi age olan mi , range olan mi anlamadım eğer öyle ise bebeğimin kafası çok büyüktakıldım yaa
Hiç biriKızlar burada hangisini baz alıyor doktorlar 1,2,3 olarak geçiyor ya kırmızı daire şekline aldığımdaEki Görüntüle 2958753
Hay Allah çok geçmiş olsun okudum kendini iyi hissediyormuşsun 14 gün de çabucak geçer inşallah şafak saymak bu olsa gerekHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Ay iyi o zaman 40.hafta filan yaziyo dedim kafası çok mu büyük istesemde normal doğum yapamazmisimlara girdim hemen . Teşekkür ederimAge olan sizin değer, range olan genel referans Aralığı oluyor. Sizinki hepsinde normal aralıkta demek.
Ay ben sana da cevap yazamadım yaBir yandan iyi ki test verdin ne olur ne olmaz kuzumçok çok geçmiş olsun lütfen yemene dikkat et sakın yemeyi birakma bol bol su iç ,sıcak su kaynat limonlu şekilde iç içine pekmez ya da bal koy,sırtına kalın giyin terlemen lazım ,günlük sıcak dusunu da al Allah'ın izni ile en rahat şekilde atlatırsın yavrusunla meyveni bolca yemeyi unutma
Yukarıdaki GA (AUA) yı diyosun demiHiç birisol tarafta gerçek günün yazıyor onu
Aman çok geçmiş olsun canım tam da doğum zamanı yaa Allah'ım şifa versin tez zamandaHarika haberlerim var size
Şu gördüğünüz arkadaş delta pozitif
Tabi solda her ölçüm farklı haftalarda çıkmış onu göremedim ama en iyisini doktorunuz bilir yineAy iyi o zaman 40.hafta filan yaziyo dedim kafası çok mu büyük istesemde normal doğum yapamazmisimlara girdim hemen . Teşekkür ederim
Şafak da saymayacağımHay Allah çok geçmiş olsun okudum kendini iyi hissediyormuşsun 14 gün de çabucak geçer inşallah şafak saymak bu olsa gerek
YesYukarıdaki GA (AUA) yı diyosun demi
Age olanlar ultrasonda çıkan ölçümleri bebek önden gidince hafta büyük çıkıyorTabi solda her ölçüm farklı haftalarda çıkmış onu göremedim ama en iyisini doktorunuz bilir yinesizin ölçümler age olanlar yani onu demek istedim
İşte o yüzden biraz arada kaldım ilkkez bu kadar ayrı yazıyorTabi solda her ölçüm farklı haftalarda çıkmış onu göremedim ama en iyisini doktorunuz bilir yinesizin ölçümler age olanlar yani onu demek istedim
Çok şükürYesönde olunca bişi değişmiyor yani bnm. Dr göre öyle geri olursa da söyler
Baz aldıkları senin haftan bebeğim gelişimi güzeldaha ne olsun
Takma zatenAy ben sana da cevap yazamadım ya
Dün işler çok karıştı
Bugün daha da karışık
Doğumda şok olmaktansa en azından şimdi her ihtimal için plan yaptım
Kafam rahat
Doğumda olsa bunlar bunalıma girerdim
Pişman değilim test yaptırdığıma
Evlendiğime belki bi parça pişman olabilirim
Böyle böyle geçecek inaşallah
Moralim de yüksek keyfim de
Oğlum survivor doğacakTakma zatenbak ben aşısız halde ağır geçirdim detayı 23 .haftada filandim o zaman ki asla hasta moduna sokmadim geçti güzelce sen şimdi bebisine odaklan ve söyle "antikorlu kollarıma gelicen güzel oğluşum" diye . Az kaldı zaten bak ileriye de almış doktor hem vitaminlerini güzelce al çok geçmiş olsun kuzum
Oh oh masallahOğlum survivor doğacak
Valla benim keyfim çok yerinde
Özellikle bugün kendimi iyi hissediyorum
Onun enerjisi var yani
Giggles beni cok gulduruyorsunAy ben sana da cevap yazamadım ya
Dün işler çok karıştı
Bugün daha da karışık
Doğumda şok olmaktansa en azından şimdi her ihtimal için plan yaptım
Kafam rahat
Doğumda olsa bunlar bunalıma girerdim
Pişman değilim test yaptırdığıma
Evlendiğime belki bi parça pişman olabilirim
Böyle böyle geçecek inaşallah
Moralim de yüksek keyfim de
Ne yapalımGiggles beni cok gulduruyorsun
Aslinda 37+5 oluyoruk ama her ihtimale karsi vurul dedi 2 ,2 4 doz seklindeMaşallah canımsağlıcakla gelsin güzel prenses
Ciğer geliştirici neden vurulacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?