2021 Aralık Anneleri

Ay ben sana da cevap yazamadım ya
Dün işler çok karıştı
Bugün daha da karışık

Doğumda şok olmaktansa en azından şimdi her ihtimal için plan yaptım
Kafam rahat
Doğumda olsa bunlar bunalıma girerdim
Pişman değilim test yaptırdığıma
Evlendiğime belki bi parça pişman olabilirim

Böyle böyle geçecek inaşallah
Moralim de yüksek keyfim de

Hay Allah çok geçmiş olsun okudum kendini iyi hissediyormuşsun 14 gün de çabucak geçer inşallah şafak saymak bu olsa gerek
Şafak da saymayacağım
Ne olacaksa olacak zaten ya
Ben düşünsem de düşünmesem de
Suyuma ilaç kattılar herhalde

Çok teşekkür ederim

Tabi solda her ölçüm farklı haftalarda çıkmış onu göremedim ama en iyisini doktorunuz bilir yine sizin ölçümler age olanlar yani onu demek istedim
Age olanlar ultrasonda çıkan ölçümleri bebek önden gidince hafta büyük çıkıyor
Ama dr gerçek haftamızı alıp ileri geri diyor

Tabi solda her ölçüm farklı haftalarda çıkmış onu göremedim ama en iyisini doktorunuz bilir yine sizin ölçümler age olanlar yani onu demek istedim
İşte o yüzden biraz arada kaldım ilkkez bu kadar ayrı yazıyor çok teşekkür ederim Bilgilendirdiginiz için
Yes önde olunca bişi değişmiyor yani bnm. Dr göre öyle geri olursa da söyler
Baz aldıkları senin haftan bebeğim gelişimi güzel daha ne olsun
Çok şükür biraz etkilendim, kafaya takmak için evde bosum ya şuan teşekkür ederim bitterim

Takma zaten bak ben aşısız halde ağır geçirdim detayı 23 .haftada filandim o zaman ki asla hasta moduna sokmadim geçti güzelce sen şimdi bebisine odaklan ve söyle "antikorlu kollarıma gelicen güzel oğluşum" diye . Az kaldı zaten bak ileriye de almış doktor hem vitaminlerini güzelce al çok geçmiş olsun kuzum

Oğlum survivor doğacak
Valla benim keyfim çok yerinde
Özellikle bugün kendimi iyi hissediyorum
Onun enerjisi var yani

Giggles beni cok gulduruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…