- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Agri kesici veriliyor cnm istedikce agrin oldukca damardanBen zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..
Acikcasi ben dogum sonrasi uyusukluk gectikten sonraki agridan cok korkuyorum
Bana çok geldi hala doktorun yanlış ölçtugunu düşünüyorum gerçi doktor da olabilir dediYani 1 hafta için iddialı bi kilo artışı
Mutlaka ama ben nedensizce stres oldum kiloyu görünceÖlçümdendir ya artık bu zamanlarda
Olabilir ya son haftalar ölçümleri zor alıyorlar hem gerçekse de güzel bir kilo gelişmemesindense tombik olsun birazBana çok geldi hala doktorun yanlış ölçtugunu düşünüyorum gerçi doktor da olabilir dedi
Hayirlisi ile kucağınıza alın inşallah bakalım benim de sanırım Çarşamba belli olur doktor öyle hissettirdiBenim de bir aydır düzgün ölçemiyor. 3000 ile 3400 demisti önce iki hafta sonraki muayenede 3500 ile 3700 arası bir bebek dedi artı eksi hesaplayıp aralık veriyor. Olabilir bence normal yanlış ölçümler. Pazartesiye ne olur bilemem sezaryan günüm 29 u oldu benim.
Evet bence de öyle çünkü kendi de şaşırdı biran sonra +-200 olur dediDogru olctuyse cok ama yuzde yuz dogru olcemiyorlar belki geçen haftaki yanlis olcumdu.:)
Öyle bende biraz iriyim herkes benden öyle tombik bekliyorOlabilir ya son haftalar ölçümleri zor alıyorlar hem gerçekse de güzel bir kilo gelişmemesindense tombik olsun biraz
Ben agri basliyacagini hissettigim an isteyeyim bari hemen etki etsinAgri kesici veriliyor cnm istedikce agrin oldukca damardan
Çok zor olmamıştı yaSanirim genel zor.. ben uyusukluk gectikten snrasini merak ediyorum
Evet benimde dogumum cok guzel gecmisti konusarak sohbet havasinda gecti sonra bebegimi getirdiler o ani iste dunyada hicbirseye degismezdimSon 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
39+0 mi 38+0 mi ? Devlet hastanesi bekletiyor sanırım öylemi? Bana 4 aralik gün verdi 37+5 oluyorum.Acaba benimki erken mi diyorum ama ultrason ölçüsü 8 gün öndeBen tam 39 haftalik oluyorum
İlk doğum mu39+0 mi 38+0 mi ? Devlet hastanesi bekletiyor sanırım öylemi? Bana 4 aralik gün verdi 37+5 oluyorum.Acaba benimki erken mi diyorum ama ultrason ölçüsü 8 gün önde
Kaç kiloydu canim en son kontroldeYok kız normal çocuum artık.
Ciger gelistiricinin icinde kortizon varmis, beni biraz odem yapti ve kilo aldirdi meselaCiger gelistirici igne olanlar terleme falan ya da bel agrisi yaoan oldu mu acaba onla ilgisi olabilir mi 4 doz oldum 2 gunde?
Bebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.Ben zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..
Acikcasi ben dogum sonrasi uyusukluk gectikten sonraki agridan cok korkuyorum
Canim spinal daha guzel emin ol evet o ameliyat ortami korkunc gelebilir ama bebegini hemen goruyorsun gercekten cok guzel bi duyguBebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.
Yapabilir evet ben daha yeni olduğum icin bilemiyrmCiger gelistiricinin icinde kortizon varmis, beni biraz odem yapti ve kilo aldirdi meselabilmiyorum baska benim gibi olan var mi
Cok ameliyat gecirdim ben hepsi basitti en zoru apandisitti onda cok agri cektim belki oyuzden korkuyor olabilirimÇok zor olmamıştı ya
Uyuşukluk geçimncr ağrın olursa ağrı kesici veriyorlar çok da aman aman bi ağrı yok dayanılıyor
Bu seferde değişiklik olsun dedim
Cnm benim dogum esnasindan hic korkum yok nedense .. sonrasindan korkum var agrilardan falanEvet benimde dogumum cok guzel gecmisti konusarak sohbet havasinda gecti sonra bebegimi getirdiler o ani iste dunyada hicbirseye degismezdim
Bende tam aksine ameliyathane ortamindan korkmuyorum sonrasindan korkuyorumBebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?