2021 Aralık Anneleri

Ben zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..
Acikcasi ben dogum sonrasi uyusukluk gectikten sonraki agridan cok korkuyorum
Agri kesici veriliyor cnm istedikce agrin oldukca damardan

Hayirlisi ile kucağınıza alın inşallah bakalım benim de sanırım Çarşamba belli olur doktor öyle hissettirdi

Sanirim genel zor.. ben uyusukluk gectikten snrasini merak ediyorum
Çok zor olmamıştı ya
Uyuşukluk geçimncr ağrın olursa ağrı kesici veriyorlar çok da aman aman bi ağrı yok dayanılıyor
Bu seferde değişiklik olsun dedim

Son 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
Evet benimde dogumum cok guzel gecmisti konusarak sohbet havasinda gecti sonra bebegimi getirdiler o ani iste dunyada hicbirseye degismezdim

39+0 mi 38+0 mi ? Devlet hastanesi bekletiyor sanırım öylemi? Bana 4 aralik gün verdi 37+5 oluyorum.Acaba benimki erken mi diyorum ama ultrason ölçüsü 8 gün önde
İlk doğum mu
Neden 37+5
Bnm 2. Dr özellikle 38+5 sen aşagı Almam ilk gebelikse 39 alıyorlar

Ben zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..
Acikcasi ben dogum sonrasi uyusukluk gectikten sonraki agridan cok korkuyorum
Bebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.

Canim spinal daha guzel emin ol evet o ameliyat ortami korkunc gelebilir ama bebegini hemen goruyorsun gercekten cok guzel bi duygu

Çok zor olmamıştı ya
Uyuşukluk geçimncr ağrın olursa ağrı kesici veriyorlar çok da aman aman bi ağrı yok dayanılıyor
Bu seferde değişiklik olsun dedim
Cok ameliyat gecirdim ben hepsi basitti en zoru apandisitti onda cok agri cektim belki oyuzden korkuyor olabilirim
Sağsağlim kucagimiza alalim bebelerimizi

Bende tam aksine ameliyathane ortamindan korkmuyorum sonrasindan korkuyorum
O uyusukluk gecicek sonra agri baslicak falan diyolar hep hatta arkadasima ameliyat bolgesine kum torbasi koydular baya agri cekmisti..Sanirim onunda etkisinde kaldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…