3200 3300 civarı dedi geçen hafta da 3300 demişti.Kaç kiloydu canim en son kontrolde
Adı bir kere tontike cıktı ya öylede kaldı. Yoksa normal kilosu3200 3300 civarı dedi geçen hafta da 3300 demişti.
Evet canım şükür normale döndü korkuyodum bi ara vallaAdı bir kere tontike cıktı ya öylede kaldı. Yoksa normal kilosu
Değil 2.sezeryan ben yaşımdan dolayı biraz zorlanıyorum bide mide ameliyatliyim bulantı çok oluyo ilk 5 ile 10 u arası aliriz gelişimi iyi demişti bebek de donmemisti beli o yüzden son kontrolde bebek dönmüş kanala girmiş gelişimi de önde olunca 4 aralik alalım dedi.Sat a göre 37+5 ama ultrasona göre 39+0 oluyormuş.Carsamba tekrar kontrolüm var bakalım değişecek miİlk doğum mu
Neden 37+5
Bnm 2. Dr özellikle 38+5 sen aşagı Almam ilk gebelikse 39 alıyorlar
Yok yok sağlıcakla gelsin. Normal doğum olursa da kolay olur senin için.Evet canım şükür normale döndü korkuyodum bi ara valla
Benim sezeryandan sonra 3 tane 5 aylık suni sanciyla dusugum oldu doktorum bebek doğumu başlatmadan almak istiyor sanırım.Esim de kayıplardan dolayı doktoru biraz yonlendirmis olabilirİlk doğum mu
Neden 37+5
Bnm 2. Dr özellikle 38+5 sen aşagı Almam ilk gebelikse 39 alıyorlar
Geçmiş olsunDeğil 2.sezeryan ben yaşımdan dolayı biraz zorlanıyorum bide mide ameliyatliyim bulantı çok oluyo ilk 5 ile 10 u arası aliriz gelişimi iyi demişti bebek de donmemisti beli o yüzden son kontrolde bebek dönmüş kanala girmiş gelişimi de önde olunca 4 aralik alalım dedi.Sat a göre 37+5 ama ultrasona göre 39+0 oluyormuş.Carsamba tekrar kontrolüm var bakalım değişecek mi
Benim oglumun hamileligi zor gecmisti.Evet benimde dogumum cok guzel gecmisti konusarak sohbet havasinda gecti sonra bebegimi getirdiler o ani iste dunyada hicbirseye degismezdim
Çok geçmiş olsunBenim sezeryandan sonra 3 tane 5 aylık suni sanciyla dusugum oldu doktorum bebek doğumu başlatmadan almak istiyor sanırım.Esim de kayıplardan dolayı doktoru biraz yonlendirmis olabilir
Insallah saglikla gelir cnm benm de 37+5Benim sezeryandan sonra 3 tane 5 aylık suni sanciyla dusugum oldu doktorum bebek doğumu başlatmadan almak istiyor sanırım.Esim de kayıplardan dolayı doktoru biraz yonlendirmis olabilir
OlabilirCok ameliyat gecirdim ben hepsi basitti en zoru apandisitti onda cok agri cektim belki oyuzden korkuyor olabilirim
Sağsağlim kucagimiza alalim bebelerimizi
Bi sorun olursa uyutuyorlarmış için ferah olsunBebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.
aynen cok guzel bi an Rabbim isteyen ve hakeden herkese yasatsin.Benim oglumun hamileligi zor gecmisti.
Hep dusuk tehlikem vardi.
29. Haftada da erken dogum riskim başladi.
Hep stresle gecmisti.
Ama o dogum ani muhtesemdi.
Hep dedim ki hamilelik istemem ama o dogum anini tekrar yasamak isterim.
Cok sukur rabbim kizimin hamileliginde cok zorlamadi.
5 gun sonrada ikinci kere o dogum anini yasayacagim insallah Allahin izniyle
Hic korkutma kendini. Ameliyathane ekibi o kadar sicakkanli oluyorlar ki. Sohbet muhabbet derken bir bakmissin bebisin karsinda insallah.Bebeğini kucağına alınca ağrı filan kalmıyor devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde ağrı çekmenize izin vermiyorlar korkutma kendini ben genel olmuştum uyandım hemen serum iğne yaptılar ben 1 saat sonrası oturup Bebeğimi kucağıma alıp emzirdim.Herkesin bünyesi bir değil ama ağrı olunca hemsireyi çağırmaktan çekinme, benim korkum bunda spinal olacak o ameliyathane ortamı beni geriyor heyecan yapar miyim tansiyonum çıkar mı yada bebeğime bisey olurmu ? Genel olunca uyuyorsun uyanıyorsun bebeğin yanında.Ama doktorum kesin kararlı spinal olacak.
Spinal daha kolay geçecek dedi bana doktorum eşimi de alacak doğuma güzel bi tecrübe olacak inşallah sen benden önce doğum yapacaksın iyi hissedince hemen yaz ki genel mi rahattı spinsl mi bende ona göre doktora baskı yapayimBi sorun olursa uyutuyorlarmış için ferah olsun
Bnde ilk de genel olmultum çok minik ağrılarım oldu narkoz geçti hmn emzirmiştim
İnşallahHic korkutma kendini. Ameliyathane ekibi o kadar sicakkanli oluyorlar ki. Sohbet muhabbet derken bir bakmissin bebisin karsinda insallah.
TmmdırSpinal daha kolay geçecek dedi bana doktorum eşimi de alacak doğuma güzel bi tecrübe olacak inşallah sen benden önce doğum yapacaksın iyi hissedince hemen yaz ki genel mi rahattı spinsl mi bende ona göre doktora baskı yapayim
Bebis yukari mi cikti kiYa benim artık uyur-ken eskisi kadar erken tuvalete gitmem gerekmiyor
Normal mi?
Eskiden her 2 saatte bi kalkarken artık 1 kere dışında kalkmıyorum sanırım
Bende bi ara oyleydim surekli tuvaletteydim.Bu aralar azaldi benimkideYa benim artık uyur-ken eskisi kadar erken tuvalete gitmem gerekmiyor
Normal mi?
Eskiden her 2 saatte bi kalkarken artık 1 kere dışında kalkmıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?