- 7 Mayıs 2021
- 345
- 586
- 18
- 32
Benim de bir aydır düzgün ölçemiyor. 3000 ile 3400 demisti önce iki hafta sonraki muayenede 3500 ile 3700 arası bir bebek dedi artı eksi hesaplayıp aralık veriyor. Olabilir bence normal yanlış ölçümler. Pazartesiye ne olur bilemem sezaryan günüm 29 u oldu benim.Kızlar bizim bugün görüş günüydüdoktor çatı muayenesi yapmiyormus :) yalnız sormak istediğim birşey var geçen hafta 3200 olan bebem bugün 3600 çıktı çok kilo artışı değil mi? Doktor da riskli kiloya doğru gidiyor diye 4-5 gün sonra gene gel dedi
Amaan önüne gelen elini kolunu sokuyor valla kuaför de görsün bi şey olmazValla beceremiyordum
Aman dr görecek kuaför de görsün
Bel ağrısını doktora sorma taraftarıyım benBenim belim agriyor bugun hani bir yapmisim gibi normaldir dimi :s
Biraz yururyus yaptim acaba ondan mi dedim insallah gecer gecmezse sorarmBel ağrısını doktora sorma taraftarıyım ben
Aaynen bekle birazBiraz yururyus yaptim acaba ondan mi dedim insallah gecer gecmezse sorarm
Bnm de ara ara ağrıyordu bugünBel ağrısını doktora sorma taraftarıyım ben
Tutabildiğin kadar tutDemin teyzem de diyor ki birkac gün daha ertele yeni yılda doğsun senin dediğin gibiOğlak olacak o zaman da ya Zaten normal dog tarihi 4 ocak görünüyor o kadar beklemez herhalde
Gobisimiz agirlastigi icin olablr dimi artkBnm de ara ara ağrıyordu bugün
Sanırım bi de yaslanmadan oturuyorum o da etkilemiş olabilirGobisimiz agirlastigi icin olablr dimi artk
Ben 2 doz olabildim sadece 1 gündeCiger gelistirici igne olanlar terleme falan ya da bel agrisi yaoan oldu mu acaba onla ilgisi olabilir mi 4 doz oldum 2 gunde?
Evet cnm olabilir dinlenelim insallah gecerSanırım bi de yaslanmadan oturuyorum o da etkilemiş olabilir
Iyi sukur bana terleme yapti iki gun bole su gibi baska bisi yokBen 2 doz olabildim sadece 1 günde
Ama bi yab etki olmadı sanırım
Ayyy ben de uyuyamiyorum gece heyecan yapiyrz tabi. Spinal tecrubem var cok guzell inslalah bu da oyle olurSon 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
Bence bilmemek daha iyi gibiSon 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
Ben zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..Ayyy ben de uyuyamiyorum gece heyecan yapiyrz tabi. Spinal tecrubem var cok guzell inslalah bu da oyle olur
Sanirim genel zor.. ben uyusukluk gectikten snrasini merak ediyorumBence bilmemek daha iyi gibi
Bn de öyle olmaya karar verdim ilki genel olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?