2021 Aralık Anneleri

Benim de bir aydır düzgün ölçemiyor. 3000 ile 3400 demisti önce iki hafta sonraki muayenede 3500 ile 3700 arası bir bebek dedi artı eksi hesaplayıp aralık veriyor. Olabilir bence normal yanlış ölçümler. Pazartesiye ne olur bilemem sezaryan günüm 29 u oldu benim.

Ciger gelistirici igne olanlar terleme falan ya da bel agrisi yaoan oldu mu acaba onla ilgisi olabilir mi 4 doz oldum 2 gunde?

Demin teyzem de diyor ki birkac gün daha ertele yeni yılda doğsun senin dediğin gibi Oğlak olacak o zaman da ya Zaten normal dog tarihi 4 ocak görünüyor o kadar beklemez herhalde
Tutabildiğin kadar tut

Son 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
Ayyy ben de uyuyamiyorum gece heyecan yapiyrz tabi. Spinal tecrubem var cok guzell inslalah bu da oyle olur

Son 5 gün .... Korkularim heyecanim bastırdı artik...
Zaten uyuyamiyordum simdi dogum yaklastikca hic uyuyamiyorum..
Spinal Sezeryan tecrubesi olan varmi ? Herkesin bir degil ama en azindan bilgi almakta fayda var ..
Bence bilmemek daha iyi gibi
Bn de öyle olmaya karar verdim ilki genel olmuştum

Ayyy ben de uyuyamiyorum gece heyecan yapiyrz tabi. Spinal tecrubem var cok guzell inslalah bu da oyle olur
Ben zaten bayadır uyku problemi yasiyorum simdi dogum yaklasti 2 aralikta olucak ama ben artik hic uyumuyorum desem yeridir..
Acikcasi ben dogum sonrasi uyusukluk gectikten sonraki agridan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…