2021 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım hangi tsm ye bağlıysan onları arayıp filyasyon ekibine bağlatabilirsin her ilçeye farklı ekip bakıyor

Normalde aile hekimliği 2 günde bir kesin araması lazım çünkü kendileri de takip altinda hastayi düzenli takip ediyor mu etmiyor mu diye ? Ha gelen gideni soracaksan bana da kimse gelmedi bende hamileyim diye düşündüm ilaç vs yok diye ama aile hekimliğim o kadar ilgili ki gerçekten sanki doğum doktorumun haricinde onlarda takip ettiler hamilelik süreci + covid sürecinde . Heryerde maalesef işleyiş aynı değil ,işini umursamayan heryerde var . Çok çok geçmiş olsun sen su içmeye devam et , sıcak suya bir tatlı kaşığı pekmez koy içine limon suyu sık ve iç o seni terletir ,ter attıkça virüsü atıyorsun unutma . Sırtına yelek hırka gibi kesin bişey giyin ki terleyesin ,günlük sıcak dusunu almayı ihmal etme ki biran önce tesirlerini atasin.

Aile hekimliğim hiç aramadı zaten
Bem aradım
Onda da doktorum yine çalışmıyormuş
Bu adam ne zaman çalışıyor hiç bilmiyorum
Genel olarak çalışmıyor ama

Gelen giden aramıyorum aslında
Ama en azından sorun olursa şuna ulaş bu numarayı ara filan deselerdi iyi olurmuş
Gerçekten çok memleketime gidesim geldi
Orda en azından tanış doktorlar filan vardı
Burda sap gibi bi başıma kaldım öyle

184 ü ara sorun olursa ,korona virüs hattı bu numara canım tek ilgilenen yerde orası ama ilçe sağlık bizim hiç ilgilenmedi öyle ki şirkete raporu vermem lazım filyasyon ekibi gelmedi eve 2 gün bekledim 3.gün kendi aracimizla eşim ilçe sağlığa gitti ben arabanın içinde bekledim anca öyle e devlete düşüp ve şirkete raporu goturebildim ! Düşün hamile bir gebe ve delta varyantı yeni patlamış . Yani takan takmiyor ama aile hekimliği aşırı ilgili bizde her konuda Allah razı olsun kendileri bile ilçe sağlık ile tartıştılar bu yüzden ,doktorum her 2 günde 1 kesin aradı arama süresi de öyle kısa süreler değildi bana psikolojik destek dahi verdi telefonda . Senin doktor Allah'a ayan
Sana pekmezli sıcak su ve limon dedim onu bir su bardağı ile yap günde 1 kere içsen yeterli ,kendi kadın doğum uzmanim ile aile hekimliğim ikisi de bunu önermişti .

Kızlar bugün hastaneye gittm 4 kere nst ye girdim bebişim kalp atışı düzensiz dedi yatışını yapalım dedi bi kere daha nst ye bağlayalım dedi bidaha bağladı tamam yatırmıcam ama salı günü tekrar gel dedi inşallah bir sıkıntı olmadan doğururum ya

Kalp atışımı düzensezdi hareket mi etmedi. Resmi varsa atarmısın.

Neden olabilirmis cnm hareketli oldugu zaman boyle cikmazmi zaten

Insallah ilerlemez cnm takviyelerini kullan ve dinlenmeye calis

184ü hiç bilmiyordum
Yarın sabah bi orayı sonra da 112 yi arayayım
Bu öksürük işi için
İlerlesin istemiyorum çünkü
Tomografi filan çektirebiliyorsam bi baksınlar istiyorum gerçekten

Sabah senin pekmezli su karışımını da içeyim bari

Hareketliydi ama sürekli değil di yaa durulduğu zamanlarda oldu anlayamadım ki
Benim de sanki buna benziyordu anlamam ama dr iyi demisti . Genelde cok dusuk kalp atislarinda endiseleniyorlar bildigim kadariyla. Simdi sali mi gideceksin tekrar cnm onemli bir durum olsa saliya bekletmezdi diye dusunuyorm

Sıcak suyun içine limon epeyce sık içine bir tatlı kaşığı da pekmez koy , göğsünü yumuşatır yumusadikca balgam şeklinde atarsın inşallah geçecek , terletme özelliği de var üstelik . Terlemen var mı ? Varsa bu iyi bişey kendini sakın sıcaktan dert yanıp açılıp saçılma ,seni anlıyorum 184 ü sabah ara konuş muhtemelen 112 ye de yonlendirirler ama belki ilçe sağlığa filan bağlarlar . Tomografi bilmiyorum çekerler mi şu durumda kurşun yelek filanla olabilir

Şimdi yapsam nasıl olur acaba pekmezi
Ama ne pekmezi olacak fark eder mi

Terlemem filan da yok öyle
Virüs yolu bulamıyor sanırım

Bi yandan da çocuğu alsalar sezaryenle de rahatça tedavi mi görsem diyorum
Her ihtimali düşünüyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…