2021 Aralık Anneleri

Evet canım kalp atışı bu en sonki haliydi diğerlerini aldı bundan sonra gönderdi zaten
Bu güzel çıkmış. Bir sorun olmaz inşallah endişe etme bazen yediğimiz şeylerle alakalı bile kalp atışı hızlanıp azalabiliyormuş. Bir sorun olsa yollamazdı eminim doktorun

Nasıl ödün kopmadan durabildin
İyi ki daha hasta olduğum zamanlar korona olduğumu bilmiyordum
Kesin dokuz doğururmuşum ben
Şimdi bile en ufak şeyde panik oldum
Ki gayet iyiydim normalde göre
Sarımsaklı yağ nasıl bi şey
Tamamdır yarına planım bu
Burası olmasa panik ataktan gidecekmişim

184 olan numara mı?
Yoksa başka her şehre özel mi?
Her sehre özel daha bi detayli yardimci oluyorlar...annemler adanada onlar icinde biz internetten adananin danisma hattini bulup aramistik biz kayserideyiz yine ayni sekilde hatta ekran da koyuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211127-012115_Chrome.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 26
A
Her sehre özel daha bi detayli yardimci oluyorlar...annemler adanada onlar icinde biz internetten adananin danisma hattini bulup aramistik biz kayserideyiz yine ayni sekilde hatta ekran da koyuyorum
Akıl akıldan üstündür işte
Dur onu da bulayım
Buranın neymiş

Takıldığın zaman ,stres edince de yaz bize içini darlatma var yok ne kaldı az kaldı kavuşmaya

Burda öyle bi hat yokmuş
Eskiden ihbar hattı varmış
Ilgilendikleri kısım sadece tespit etme sanırım
184 takar inşallah beNi

A

Akıl akıldan üstündür işte
Dur onu da bulayım
Buranın neymiş
Bu arada daha oncede soylemistim 8 gun hastanede gecirdim ben oksurukten cigerlerim agzimdan gelecek diyordum korkuyla 2 kere hastndeyken 1 kerede ciktiktan 20 gun sonra ciger filmi cektirdim cigerlerime kesin indi diyordum ama hic bise cikmadi cok sukur aklina hic kotu seyler getirme oyle cigerine inmesi 3 5 gunluk bise de degil ve genelde sigara icenlerde vs oluyor sen asilarida olmustun sadece kuru öksuruk oyle dusun vucudunu dinlersen bi suru sey bulursun...

Sanırım ben biri beni muayene etsin iyi kötğ bi şey desib istiyorum
Evde her şeyden bihaber oturmaktan hoşlanmadım
Birine bi şey soracak olsam burası dışında muhattabım yok resmen

Sanırım ben biri beni muayene etsin iyi kötğ bi şey desib istiyorum
Evde her şeyden bihaber oturmaktan hoşlanmadım
Birine bi şey soracak olsam burası dışında muhattabım yok resmen
Kendi doktorun kadin doguk birsey soluyormu cnm durumunu an be an paylas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…