- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Bu güzel çıkmış. Bir sorun olmaz inşallah endişe etme bazen yediğimiz şeylerle alakalı bile kalp atışı hızlanıp azalabiliyormuş. Bir sorun olsa yollamazdı eminim doktorunEvet canım kalp atışı bu en sonki haliydi diğerlerini aldı bundan sonra gönderdi zaten
Nasıl ödün kopmadan durabildingiggles canım bende de 1 aya yakındır öksürük vardı. Gecen hafta zirve yaptı resmen ama test yaptirmadim ben. Koku da gitti bende, muhtemelen geçirdim bişeyler. En son gidişimde doktora söyledim geçmeyen balgam var diye bana balgam söktürücü yazdı. Antibiyotik de yazayım dedi istemedim. Kendi doktorun da belki durumuna uygun bişeyler yazabilir. Ben artık doğal ne varsa deneyip sonuç alamayınca demiştim doktora. Bir de sarimsakli yağ iyi geliyor ateş ve öksürüğe benim kızlara uyguluyorum. Yaparım dersen onu da yazarım.
Tamamdır yarına planım buOnlar için sıradan bir durum halbuki hamileler için ayriyeten özen gostermeleri lazım çünkü psikolojik olarak bizim kaygımız fazla . Sen 184 u de ,doktorunuda ara ve çekinme söyle öksürüğünün korkututtgunu filan insan doktordan duyunca daha iyi hissediyor kendini .
Hareketler ne zmn duzelmisti cnm ertesi gunmu
Her sehre özel daha bi detayli yardimci oluyorlar...annemler adanada onlar icinde biz internetten adananin danisma hattini bulup aramistik biz kayserideyiz yine ayni sekilde hatta ekran da koyuyorum184 olan numara mı?
Yoksa başka her şehre özel mi?
Akıl akıldan üstündür işteHer sehre özel daha bi detayli yardimci oluyorlar...annemler adanada onlar icinde biz internetten adananin danisma hattini bulup aramistik biz kayserideyiz yine ayni sekilde hatta ekran da koyuyorum
Takıldığın zaman ,stres edince de yaz bizeNasıl ödün kopmadan durabildin
İyi ki daha hasta olduğum zamanlar korona olduğumu bilmiyordum
Kesin dokuz doğururmuşum ben
Şimdi bile en ufak şeyde panik oldum
Ki gayet iyiydim normalde göre
Sarımsaklı yağ nasıl bi şey
Tamamdır yarına planım bu
Burası olmasa panik ataktan gidecekmişim
Suan azaldi gibi hiissediyorum 2. Igneyi ogleden once bugun vurulmustum:s2. İğneden 2 gün sonra yavaş yavaş düzelmişti. Sendede oldu mu hareket azlığı. Benimki çok çok azalmıştı
Doktor da hareketleri sıkı takip et demisti doguma kdr insallah cok azalma olmaz2. İğneden 2 gün sonra yavaş yavaş düzelmişti. Sendede oldu mu hareket azlığı. Benimki çok çok azalmıştı
Burda öyle bi hat yokmuşHer sehre özel daha bi detayli yardimci oluyorlar...annemler adanada onlar icinde biz internetten adananin danisma hattini bulup aramistik biz kayserideyiz yine ayni sekilde hatta ekran da koyuyorum
Bu arada daha oncede soylemistim 8 gun hastanede gecirdim ben oksurukten cigerlerim agzimdan gelecek diyordum korkuyla 2 kere hastndeyken 1 kerede ciktiktan 20 gun sonra ciger filmi cektirdim cigerlerime kesin indi diyordumA
Akıl akıldan üstündür işte
Dur onu da bulayım
Buranın neymiş
Aaaa çok güzel36 artı 3 te doğum yaptım bugün darısı başınıza kizlar
Nasil yaaaa cok mu kucuk bi yerde yasiyorsunBurda öyle bi hat yokmuş
Eskiden ihbar hattı varmış
Ilgilendikleri kısım sadece tespit etme sanırım
184 takar inşallah beNi
Yarın daha çok azalabilir telaş yapma hiç sürekli uzan dürtükle bebişi. Pazar günü toparlanır.Suan azaldi gibi hiissediyorum 2. Igneyi ogleden once bugun vurulmustum:s
Gozun aydin masallah nasilsiniz bebis sen36 artı 3 te doğum yaptım bugün darısı başınıza kizlar
Sanırım ben biri beni muayene etsin iyi kötğ bi şey desib istiyorumBu arada daha oncede soylemistim 8 gun hastanede gecirdim ben oksurukten cigerlerim agzimdan gelecek diyordum korkuyla 2 kere hastndeyken 1 kerede ciktiktan 20 gun sonra ciger filmi cektirdim cigerlerime kesin indi diyordumama hic bise cikmadi cok sukur aklina hic kotu seyler getirme oyle cigerine inmesi 3 5 gunluk bise de degil ve genelde sigara icenlerde vs oluyor sen asilarida olmustun sadece kuru öksuruk oyle dusun vucudunu dinlersen bi suru sey bulursun...
Insallah cnmmm pztsiye de az kaldi insallahYarın daha çok azalabilir telaş yapma hiç sürekli uzan dürtükle bebişi. Pazar günü toparlanır.
Umursamaz bi yerde yaşıyorum sanırım daha çokNasil yaaaa cok mu kucuk bi yerde yasiyorsun
Kendi doktorun kadin doguk birsey soluyormu cnm durumunu an be an paylasSanırım ben biri beni muayene etsin iyi kötğ bi şey desib istiyorum
Evde her şeyden bihaber oturmaktan hoşlanmadım
Birine bi şey soracak olsam burası dışında muhattabım yok resmen
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın36 artı 3 te doğum yaptım bugün darısı başınıza kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?