2021 Aralık Anneleri

Şimdi yap niye bekletiyosun günde 1 ,2 kere dene çok fazla içme doktor dedi şekerini yukseltmesin . Fark etmiyo pekmez olsun her türlüsü deva üst ve alt solunum yollarına . Yok şuan sen bunu yap çocuğun her şekilde antikorlu doğacak ister şuan ister 10 gün sonra ve az kaldı bence bekle , güzel yemene icmene bak bol bol sıcak çorba iç. Terlemen var mı ? Dusunu al günde 1 kere

Yazmışsın terlemem yok ,terlemen için etkileşim olması lazım sıcak tut kendini,sıcak çorba ,limonlu su,pekmezli ayriyeten bu tarz beslen terlersin duşunu kesinlikle al ..ben parol.dahi içmedim ateslendim ilk 3 gün ,çok terledim terledikce toksinleri attım eminim rahatlıyordum ve benim öksürüğüm aşırı vardı burnum tıkalı ,gırtlak keza öyle çok şükür 10 gün içinde hicbiseyim kalmamıştı .

giggles canim icebilirsen paca cok iyi gelir yada esin kemik alsin onu iyice kaynat duduklude 3 saat en az onunla corba yap bide bi kasik dogal zeytinyagina limon sık o sekilde ic

Benim de sanki buna benziyordu anlamam ama dr iyi demisti . Genelde cok dusuk kalp atislarinda endiseleniyorlar bildigim kadariyla. Simdi sali mi gideceksin tekrar cnm onemli bir durum olsa saliya bekletmezdi diye dusunuyorm
Bizim ki yüksek di bianda düşüyordu anlık oluyordu salı gideceğim inş kötü birşey değildir ya Allah'ım korusunda

Yaptım şimdi işte
Bakalım nasıl gelecek
Üzüm pekmezi buldum ondan yaptım

Hiç terlemiyorum işte
Aslında bu geceye kadar iyi gibiydim
Bu akşam burnum tıkandı ve öksürüğüm başladı

Bizim ki yüksek di bianda düşüyordu anlık oluyordu salı gideceğim inş kötü birşey değildir ya Allah'ım korusunda
Kotu birsey oldugunu sanmiyorum canim doktorun ayrintili bakmis gerekse yatis yapardi icin rahat olsun cnm.)

Beni miye öksürük bu kadar korkuttu acaba
İnsanlar öksürür ve iyileşir sonuçta

Yaptım şimdi işte
Bakalım nasıl gelecek
Üzüm pekmezi buldum ondan yaptım

Hiç terlemiyorum işte
Aslında bu geceye kadar iyi gibiydim
Bu akşam burnum tıkandı ve öksürüğüm başladı
Öyle oluyor benim ilk bacaklarım agirmisti sonra halsizlestim ve bademciklerim indi diye düşünmüştüm ertesi gün ise boguluyordum öksürükten bu belirtiler ile gitmiştik sabahın köründe 6 gibi test vermiştim . İnşallah iyi gelir ama devam et bir içme ile olmuyo ertesi gün filan devam et hep

Korkma kuzum beni duyman lazımdı ben bogulmaca tarzında öldürüyordum
Benim terstenngidiyor
Önce hastaydım
Sonra iyileştim
Şimdi öksürüğüm başladı
Ciğerlere iner diye panik oldum sanırım
Ama yine de yarın doktoruma sorayım bence ya
Evde habersiz beklemek hoşuöa gitmiyor benim hiç

İnsan endişe etmiyor değil ,o zaman evden çalışıyordum öncesinde 1.5 ay hiç dışarı markete dahi gitmemiştim sırf covid olmayayım diye ve maalesef nereden geldiğini bilemeden ev içinde böyle oldum , geçen sene dışarıda spor dahi yapıyordum günlük yürüyüşlerim koşularım vs hergun istisnasız 2 saat dışarıda kaldığım halde yakalanmamistim garip bir hastalık gerçekten haa benim koku ve tat full gitmişti ,ikiside 1 ay sonra gelmişti yerine . Kesin ara doktorunu ,ben kendim aramıştım kadın doğum uzmanımı endiselerimi vs hepsini konuşmuştuk

112ye sorayım
Onlar da engellesin en son beni
Covid danisma hatti var onlar yönlendiriyor ben hamile degilken covid olmustum..ama esim saolsun ben hamileyken oldubizde detayli sormustuk bendede belirti baslarsa acil durum olursa napariz diye o ara kanamam da oluyordu biz gelir aliriz ilgileniriz vs demislerdi...sende istersen bulundugun sehrin danisma hattini ara aklindaki her seyi sor icin daha rahat eder

Benim bulaş kaynağım eşim ve onun gezentiliği
Bakma şimdi pişman da üstünr çok gitmiyorum
Ama öncesinde bağından boşalmış gibi gezme hastalığı vurmuştu adama
Başımıza bu geleceği içinmiş sanırım o azgınlık

Benim dr koku tat yok
1 ay da uzun süreymiş ha
Ben yine erken gelir sanıyordum
Neyse iyileşeyim dr tst önemli değil
Kilo veririm
Yarın arayıp bi sorayım
Ona göre beni biri bi muayene etsin artık
Valla evde bi başıma bunalma geldi

184 olan numara mı?
Yoksa başka her şehre özel mi?

giggles canım bende de 1 aya yakındır öksürük vardı. Gecen hafta zirve yaptı resmen ama test yaptirmadim ben. Koku da gitti bende, muhtemelen geçirdim bişeyler. En son gidişimde doktora söyledim geçmeyen balgam var diye bana balgam söktürücü yazdı. Antibiyotik de yazayım dedi istemedim. Kendi doktorun da belki durumuna uygun bişeyler yazabilir. Ben artık doğal ne varsa deneyip sonuç alamayınca demiştim doktora. Bir de sarimsakli yağ iyi geliyor ateş ve öksürüğe benim kızlara uyguluyorum. Yaparım dersen onu da yazarım.

Onlar için sıradan bir durum halbuki hamileler için ayriyeten özen gostermeleri lazım çünkü psikolojik olarak bizim kaygımız fazla . Sen 184 u de ,doktorunuda ara ve çekinme söyle öksürüğünün korkututtgunu filan insan doktordan duyunca daha iyi hissediyor kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…