2021 Aralık Anneleri

Suan azaldi gibi hiissediyorum 2. Igneyi ogleden once bugun vurulmustum:s
Kuzum korkma bazen hareketsizlesebiliyolar biliyosun geçen hafta bu yüzden gitmiştim korkudan hareketlerini hissettigin sürece endişelenme kaldı ki ciğer geliştirici iğne olanlarda genelde oluyormuş hep yazmışlardı burada arkadaşlar

Aynen cnm haklisin

Ben biraz rahatımdır sağlık konusunda. Son raddeye gelene kadar sürünürüm önce Çocuklar konusunda bu kadar rahat değilim ama. Bunda da sadece öksürük sol tarafıma ağrı yaptı ondan endişe ettim. Böbreğe vurur bebeğe falan zararı olursa diye. Doktorum da kızları acile götürdüğümde acil doktoru da diyafram baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi. Sonra onu da takmadım. Hamileyken zaten yapacak pek bişey yok ki vitamin şu bu onlari kendim de yaptım.

Birkaç diş sarımsağı ez. Üstüne gerçek zeytinyağ ekle geçecek kadar. En az 2 saat beklet. Yağı ayağının altına sür. Posalı da olabilir ama hassas ciltlerde tahriş olabiliyormuş bazen öyle yapınca. Sonra sıkmayan pamuk çorap giy yat. Bayagi etkisi oluyor öksürüğe ilerlemeden yaparsan.

Umursamaz bi yerde yaşıyorum sanırım daha çok
Simdi ben hastanede surekli agliyordum korkudan hatta benim elimde covid var nereye dokunsam oraya bulasir ben odada kaldigim surece bana geri bulascak hep pozitif olcam gibi sacma sapan biseye kendimi inandirmistim sonra bi gun o mikroplar ölsün diye kolonyayla odayi temizledim ates olcmeye geldiklerinde atesim 41 cikti acil doktor cagirdilar 41 olsa nobet gecirir diyor ben cok iyiydim meger kolonya ates yaparmis bu yuzden cocuklarada kullanilmazmis o aglama krizinde bi gun bashekim denk geldi.. dön bi bak ömründen 30 yil gecmis burda kalacagin 15 gun mu gecmeyecek demisti..cok hakliymis hepsi gecip gidiyor...cok az vaktimiz kaldi bebislerimize kavusmamiz icin aklini buna vermeye calis baska seyler dusundukce cidden kendi kendimizi korkutuyoruz...odadan cikamayacagmi dusunmek gibi krndimi oyle bi inandrmisim ki kolonyayla oda temizledim ya hatta utanarak bise daha soyleyim temizlikci ablayada para teklif etmistim camasir suyuyla odami temizlesin diye

Desene ilerde kendimi bi sağlıkçı omzunda ağlarken görebilirim
Bunu yarın yapmasam bari

Ben de lahana sarması yedim bugün ayıptır söylemesi Hergune gaz yapan bir yemek buluyorum maşallah. Zaten ben de gaz seanslarına başladım sonum hayrolsun
Nasıl cesarer etrin gerçekten
Ben aylardır bakışıyorum

Hem sana gaz konusunda soracaklarim da var
Gönder gelsin
Bana baksana nasıl bilgiliyim o konuda direkt Whiterose89 diyorum su iç üstüne bolca geçer , soluğu nerede alacağı belli .
Ama ılık veya sıcak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…