Kuzum korkma bazen hareketsizlesebiliyolar biliyosun geçen hafta bu yüzden gitmiştim korkudanSuan azaldi gibi hiissediyorum 2. Igneyi ogleden once bugun vurulmustum:s
Sapık gibi sürekli onları aramak istemiyorum yaKendi doktorun kadin doguk birsey soluyormu cnm durumunu an be an paylas
Aynen cnm haklisinKuzum korkma bazen hareketsizlesebiliyolar biliyosun geçen hafta bu yüzden gitmiştim korkudanhareketlerini hissettigin sürece endişelenme kaldı ki ciğer geliştirici iğne olanlarda genelde oluyormuş hep yazmışlardı burada arkadaşlar
Ben biraz rahatımdır sağlık konusunda. Son raddeye gelene kadar sürünürüm önceNasıl ödün kopmadan durabildin
İyi ki daha hasta olduğum zamanlar korona olduğumu bilmiyordum
Kesin dokuz doğururmuşum ben
Şimdi bile en ufak şeyde panik oldum
Ki gayet iyiydim normalde göre
Sarımsaklı yağ nasıl bi şey
Tamamdır yarına planım bu
Burası olmasa panik ataktan gidecekmişim
Ya bak sen yazınca farkmettimSuan azaldi gibi hiissediyorum 2. Igneyi ogleden once bugun vurulmustum:s
Sagol cnm benim birde karnim gaz dolu bugun degskYa bak sen yazınca farkmettim
Çarşamba iğne vuruldum ben de
Perşembe neredeyse hiç hareket etmedi
Nugüb tekrqr hareketlendi
Merak etmw yani
Numaranı yaz online muayene edeyim seniSanırım ben biri beni muayene etsin iyi kötğ bi şey desib istiyorum
Evde her şeyden bihaber oturmaktan hoşlanmadım
Birine bi şey soracak olsam burası dışında muhattabım yok resmen
İğneden olma ihtimali var sende . AmaSagol cnm benim birde karnim gaz dolu bugun degsk
Yedigimdrn de sanirim brokoli yemstm
Simdi ben hastanede surekli agliyordumUmursamaz bi yerde yaşıyorum sanırım daha çok
Ara beni muayene er beniNumaranı yaz online muayene edeyim seni
Uzmanlık alanımın bağırsak olması biraz üzücü
Probiyotiksiz cesaret edemiyorum ben ona ni de bulguraYedigimdrn de sanirim brokoli yemstm
Ben de lahana sarması yedim bugün ayıptır söylemesiYedigimdrn de sanirim brokoli yemstm
Hem sana gaz konusunda soracaklarim da varAra beni muayene er beni
Probiyotiksiz cesaret edemiyorum ben ona ni de bulgura
Bana baksana nasıl bilgiliyim o konudaAra beni muayene er beni
Probiyotiksiz cesaret edemiyorum ben ona ni de bulgura
Desene ilerde kendimi bi sağlıkçı omzunda ağlarken görebilirimSimdi ben hastanede surekli agliyordumkorkudan hatta benim elimde covid var nereye dokunsam oraya bulasir ben odada kaldigim surece bana geri bulascak hep pozitif olcam gibi sacma sapan biseye kendimi inandirmistim sonra bi gun o mikroplar ölsün diye kolonyayla odayi temizledim ates olcmeye geldiklerinde atesim 41 cikti acil doktor cagirdilar 41 olsa nobet gecirir diyor ben cok iyiydim meger kolonya ates yaparmis bu yuzden cocuklarada kullanilmazmis o aglama krizinde bi gun bashekim denk geldi.. dön bi bak ömründen 30 yil gecmis burda kalacagin 15 gun mu gecmeyecek demisti..cok hakliymis hepsi gecip gidiyor...cok az vaktimiz kaldi bebislerimize kavusmamiz icin aklini buna vermeye calis baska seyler dusundukce cidden kendi kendimizi korkutuyoruz...odadan cikamayacagmi dusunmek gibi krndimi oyle bi inandrmisim ki kolonyayla oda temizledim ya hatta utanarak bise daha soyleyim temizlikci ablayada para teklif etmistim camasir suyuyla odami temizlesin diye
Cok teşekkürler darısı başınızaAaaa çok güzelhayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah ,anneli babalı büyüsün .
Nasıl cesarer etrin gerçektenBen de lahana sarması yedim bugün ayıptır söylemesiHergune gaz yapan bir yemek buluyorum maşallah. Zaten ben de gaz seanslarına başladım sonum hayrolsun
Gönder gelsinHem sana gaz konusunda soracaklarim da var
Ama ılık veya sıcak suBana baksana nasıl bilgiliyim o konudadirekt Whiterose89 diyorum su iç üstüne bolca geçer , soluğu nerede alacağı belli .
Çok şükür iyiyiz bebiste 3 kilo 150 gram doğdu obur birazcık:)Gozun aydin masallah nasilsiniz bebis sen
Lıkır lıkır hemde ,aynı şeylerden nasıl muzdarip olmuşuz ne gigglesAma ılık veya sıcak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?