yani başka ne olabilir kiKesin ödemdirödem
Olabilir canim. Ilk hamilelik benimki. Tereddüt ettim önce doğum sancısı mi diye. Ama gaz sancıdıydı kıvrandim yatakta ya.Bu son zamanlarda bence gaz sancisi artiyo bende oyleyim bugun yine kasilmaya basladim
Aynen bende oyle oluyorumOlabilir canim. Ilk hamilelik benimki. Tereddüt ettim önce doğum sancısı mi diye. Ama gaz sancıdıydı kıvrandim yatakta ya.
Son haftalar normal yani ödem şişkinlik varsa eller bacaklar kesin ödemyani başka ne olabilir ki
Az daha sabır sonu güzel olacak InsallahAynen bende oyle oluyorum
Insallah bugunu saymazsak bir gunum kaldiAz daha sabır sonu güzel olacak Insallah
TAhliller icin geldim baya bisi bakiliyormus kan ekg akciger grafisi pcr:s
Yaa sağlıkla alırsın Insallah kucağınaaa❣Insallah bugunu saymazsak bir gunum kaldi
Yaaa EKG akciğer neden kiTAhliller icin geldim baya bisi bakiliyormus kan ekg akciger grafisi pcr:s
Ekg de cekiliyormus artikYaaa EKG akciğer neden kikan biliyordum tek
Yaa bi sorun mu var kiKizlar nst mi begenmedi dr bir kez daha cekil dedi bir saat sonra fln riske girmeyiz boyle olursa aliriz bugun dedi ay dua edin
Niye beğenmedi ki nst yi canım Allah Allah bişeyler yeseydin sağlıkla gelsinde bebişKizlar nst mi begenmedi dr bir kez daha cekil dedi bir saat sonra fln riske girmeyiz boyle olursa aliriz bugun dedi ay dua edin
Hareketli degil ondan sanirim zaten geceden beri hissedemiom pek hayirlisi gerekirse bugun olsun tabi bakalm ne karar verckYaa bi sorun mu var ki
Hayırlısı olsun cnm
Cikolata yemistim ama bi de meyvesuyu ic baska bisi yeme dedi alma ihtimali var diyeNiye beğenmedi ki nst yi canım Allah Allah bişeyler yeseydin sağlıkla gelsinde bebiş
Öyle canım sağ Salim doğsun inşallah sende stres yapma dua et bol bolHareketli degil ondan sanirim zaten geceden beri hissedemiom pek hayirlisi gerekirse bugun olsun tabi bakalm ne karar verck
Evet alacağı için bişey de yedirmiyor hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin inşallah canımCikolata yemistim ama bi de meyvesuyu ic baska bisi yeme dedi alma ihtimali var diye
İnşallah canımInSallah canlarim dua edin heyecanlandm saglikla kavusalim hepimiz
Amin canim insallah haber ederimmmİnşallah canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?