Yap kız banyonu gelirse pis pis doğurmaMerve benimki yine kasilip agriyo gelmesin bi gun daha dayansin sirf gelmesin diye bugun banyo bile yapmadimsicak suyu severim de cocuk gevseyip cikmaya calismasin
Banlanir manlanirız birden doğum üstüAyyyy çok güzel ayyyy resmen yapıp yapıp stoklamissinellerine sağlık . Ne kadar boyu ? Fiyat ne kadar hahahaha
Benim de göbek deliğo çevresi çatladı biraz ☹Benim göbek çok çatladı birde aşağıda olduğu bariz belli , gören diyo doguracan göbek düşmüş diyorum zaten öylegünüm geldi doguracam da yeter
Yok canim sezaryen ama pazartesi gunune kadar dogurmim diye dualar ediyorum kasilma agri oldu bugun ara ara duzenli degil Allahtan yani su iskenceyi bosuna yasiyorumİnşallah Perşembesenin normal sanırım
Benim sağ sol çok kötü oldu bugün baktım sagimda azdı sağda yeni çatlayan yerler var ve kan dolmuş yineBenim de göbek deliğo çevresi çatladı biraz ☹
Amaaaağnnnn bebelerden hediyeBenim sağ sol çok kötü oldu bugün baktım sagimda azdı sağda yeni çatlayan yerler var ve kan dolmuş yine
Bu pazartesi az kalmışYok canim sezaryen ama pazartesi gunune kadar dogurmim diye dualar ediyorum kasilma agri oldu bugun ara ara duzenli degil Allahtan yani su iskenceyi bosuna yasiyorum
Bugun girmedim korkudanYap kız banyonu gelirse pis pis doğurmaBen tutuyom belime belime sıcak suları cıks
Tabi tabi neyin önemi var ki yeter ki onlar iyi olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahAmaaaağnnnn bebelerden hediye
Evet insallah sagsalim aliriz kucagimizaBu pazartesi az kalmış1 gün sonra çok şükür yaaa valla bende size heyecanlanıyorum Whiterose89 onunda pazartesi bizi haberdar edin ikinizde
Mor olabilir tonu güzelseBen ilkkez böyle bişey yaşadım bilmiyordum zormuş gerçekten.
Çok güzel ya evetAllah'ım sana da şifa versin şu son günlerin de güzelce atlar inşallah
Alicam valla ama renkte kararsız kaldım bir sürü renk var ,pembe ,mor ,bordo , rengârenk.
Benim de saçım o kadar kuru ki anlatamam her gün duş alıp saçımı bi gün yıkıyom bi gün yıkamıyom. ☹Bugun girmedim korkudancok pis sayilmam sadece hergun girdigimden sacimi alistirmisim bi gunde kotu oluyo gibi hissediyorum
Amin inşallah hepsiiTabi tabi neyin önemi var ki yeter ki onlar iyi olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Benimde asiri yagliBenim de saçım o kadar kuru ki anlatamam her gün duş alıp saçımı bi gün yıkıyom bi gün yıkamıyom. ☹
Bende hep bunu merak ediyorum. Doğum anı anında sezeryan olunca bebek mi baslatiyo sancı filan mı veriyorlar yoksa direkt çekip alıyorlar mı ? Bilenler bizi yesillendirsinŞimdi size bi sorum var.
Doktorumun gittiği çoğu sezeryan ansızın gece yarıları falan. Anladığım kadarıyla bebeğin doğumu başlatmasını bekliyor
Sizce doğumu bebeğin başlatmasını mı beklemek iyi yoksa belirli bi gün gidip aldırmak mı?
Doğumu bebeğin başlatmasının nası bi artısı var?
(Yalovada yaşıyoruz doğum için bursaya gidicez bu arada)
Öyle düşünme 1 gün daha içerde kalması gelişmesi demek, üşüttüysen bilemem ama çok sıcak yapmadığın sürece duş gevşetir iyi gelir cnmDun gunduz yapmistim bugun usutummu diye dusundum.simdi bende gireyim ya bana bosuna bu iskenceyi cektirdi doktor benim dogumum dun olmaliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?