2021 Aralık Anneleri

Ikiz doğuranlarda bile öyle bi gün veriyolar ki sezaryen için çoğunlukla ya su geliyo ya sancı öyle sezaryene alıyolar. Çok uzak değilsin ya hiç stres yapma.

Elbette bebeğin gelmek istemesi daha önemli. Ben hazirim cikmak istiyorum demek bu.
Hem oyle olunca annenin sütü hemen geliyormuş.
Bende sezeryana giderken insallah suyum gelir falan diyorum.
Sanki daha gelişmek istiyormuş da biz onu zorla aliyormuşuz gibime geliyor.

Normal doğum gerçekleşemeyince mi sezeryan oluyorlar
Eğer Normal doğum başladı gidişat uygun olmadı acil sezeryana dönüyor
Planlıysa sezeryan sa da zaten verilir gidilir
Senin sezeryandı isteğin demi
Bende hep bunu merak ediyorum. Doğum anı anında sezeryan olunca bebek mi baslatiyo sancı filan mı veriyorlar yoksa direkt çekip alıyorlar mı ? Bilenler bizi yesillendirsin
Su gelme gibi acil bi durum olursa acil sezeryan oluyor sancıyı sadece normal doğum için veriyorlar sezeryanda yok direk işlemler yapılıp ameliyata

Ikiz doğuranlarda bile öyle bi gün veriyolar ki sezaryen için çoğunlukla ya su geliyo ya sancı öyle sezaryene alıyolar. Çok uzak değilsin ya hiç stres yapma.
Mervem ama bana gün verdi hemde taaa 1.5 ay önceden 38-39 arası alalım dedi . Ki hiçbir sorunum da yok yani doktor kendisi dedi su tarihlerde alirz diye sonrasında günü geçen hafta net belirledi .benim şimdi nasıl olacak sancı filan mı verilecek bilmiyorum ama ayriyeten dedi suyun gelir kanama olur doğrudan beni 7/24 arayıp dogumhaneye geliyorsun doğuma diye böyle dedi.

Sancı vermez canım niye versin. Her doktorun doğrusu farklı demek ki sen doktorunu dinle endişelenme.

Yok ya bence öyle değil bnm hiç bi belirtim yoktu sezeryana girdiğimde hemen sütüm geldi o kişiden kişiye değişiyor bazende sancı vs çekiyor anne sütü geç geliyor

Su gelme gibi acil bi durum olursa acil sezeryan oluyor sancıyı sadece normal doğum için veriyorlar sezeryanda yok direk işlemler yapılıp ameliyata
Evet aynen böyle dedi ,suyun gelir ,kanaman olursa hemen geliyorsun doğrudan doğuma dedi bekleme sakın o tarihi vs diye ama günü biliyosun 1.5ay önceden belirledi . Anladım canım sağolasın

Sezeryan olcan ama öncesinde bunlar olabilir denek istemiş herkeste olmuyor
Sezeryanda sancı verilmiyor
İçini ferah tut bişi olmaz

Evet aynen böyle dedi ,suyun gelir ,kanaman olursa hemen geliyorsun doğrudan doğuma dedi bekleme sakın o tarihi vs diye ama günü biliyosun 1.5ay önceden belirledi . Anladım canım sağolasın
Olabilir yani artık son günler ondan uyarı yapıyor

Normal doğumda gün gelir bi belirti olmaz suni veriyorlar M Mutluuu06
Sen bunları unut bizim işimiz yok sancıyla olursa da yapmak bişi yok

Kızlar korse almıştım geldi, owli benzeri ama kapanmıyor şu an bir el basımından az fazla açıklık kaldı önde, doğumdan sonra kapanır mı yoksa daha büyük mü almalıydım. Doğuranlara sorum göbek ne kadar iner?

Son düzenleme:
Normal doğumda gün gelir bi belirti olmaz suni veriyorlar M Mutluuu06
Sen bunları unut bizim işimiz yok sancıyla olursa da yapmak bişi yok
Gün vermeseydi belli ki benimde kendisi 40 bitene dek karnımda kalacak çok şükür su zamana dek sıkıntım olmadı alt tarafımda açılma vs ama ben daha karnım valla çok büyüdü bugün yine çatlamış yeni yeni olmayan yerlerde 43.hafta doğurana halen aklım sasiyooo

Valla sanırım bnm de 43 hafta bekler alınmasa 0 belirti

Sen bizim dr sordun ne zmn Korseye izin veriyor
Bn bu hafta sorucam
1 hafta 10 gün sonra biraz iner o zmn olur bence

Valla sanırım bnm de 43 hafta bekler alınmasa 0 belirti
Sen ben Merve aynı bizde tık yok belli ,Allah'tan sana bana gün vermiş doktor ,onun heyecanı var hiç olmazsa, kendime nazar vermek istemiyorum bütün evimin işini herşeyi 4.4 yaptım hergun temizliyorum izne çıktığmdan beri mis gibi ,hani bu kiloya bu göbeğe rağmen maşallah valla

Maşallah maşallah hele oğlanda hiç durmuyordum bu biraz yoruyor düşün
Valla bnde geziyorum yere çömelmiyorum o çok zorluyor beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…