- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Perşembe 4-5 tane var sanırım yaBu hafta pazartesi 3 Perşembe 2 doğum var sanırım iyi iyi allah bereket versin
Pazartesi unutmayalım soralım ne diyecek bakalımSormadım kuzum tak derse valize koyucam yoksa zaten dediğin gibi 10 güne takarım da hiç inmicek gibi hissettim ya kapanmazsa diye
Masallah bu hafta cok kisi kavusacak ins bebise:)Perşembe 4-5 tane var sanırım ya
Mesela dayler dayler var ya onun bebe kanalda değil diye çok erkenden gün vermek istedi doktoru dayler bekleyeceğim dedi belki girer kanala diye. Aynı durumu yaşıyorum aha biz de bekliyoz. Ama pazartersi artık gün verebilir o kadar durabilirsek tabi.Mervem ama bana gün verdi hemde taaa 1.5 ay önceden 38-39 arası alalım dedi . Ki hiçbir sorunum da yok yani doktor kendisi dedi su tarihlerde alirz diye sonrasında günü geçen hafta net belirledi .benim şimdi nasıl olacak sancı filan mı verilecek bilmiyorum ama ayriyeten dedi suyun gelir kanama olur doğrudan beni 7/24 arayıp dogumhaneye geliyorsun doğuma diye böyle dedi.
Suan suyum gelse ben cok sitres olurum bence oncesinde baslamamasi daha iyi degilmiElbette bebeğin gelmek istemesi daha önemli. Ben hazirim cikmak istiyorum demek bu.
Hem oyle olunca annenin sütü hemen geliyormuş.
Bende sezeryana giderken insallah suyum gelir falan diyorum.
Sanki daha gelişmek istiyormuş da biz onu zorla aliyormuşuz gibime geliyor.
Aynen birimiz soralım unutmayalımPazartesi unutmayalım soralım ne diyecek bakalım
AYnen pztsi netllesir bence nirmal mi olup olmayacagi ongorur drMesela dayler dayler var ya onun bebe kanalda değil diye çok erkenden gün vermek istedi doktoru dayler bekleyeceğim dedi belki girer kanala diye. Aynı durumu yaşıyorum aha biz de bekliyoz. Ama pazartersi artık gün verebilir o kadar durabilirsek tabi.
Bende iki hafta onceden gun verdirttirdim 39.haftaya yani pazartesiye verdi suyun falan gelirse ac gel aliriz dediMervem ama bana gün verdi hemde taaa 1.5 ay önceden 38-39 arası alalım dedi . Ki hiçbir sorunum da yok yani doktor kendisi dedi su tarihlerde alirz diye sonrasında günü geçen hafta net belirledi .benim şimdi nasıl olacak sancı filan mı verilecek bilmiyorum ama ayriyeten dedi suyun gelir kanama olur doğrudan beni 7/24 arayıp dogumhaneye geliyorsun doğuma diye böyle dedi.
Artık yiter yaAYnen pztsi netllesir bence nirmal mi olup olmayacagi ongorur dr
Bende iki hafta onceden gun verdirttirdim 39.haftaya yani pazartesiye verdi suyun falan gelirse ac gel aliriz dedi
Buyuk ihtimal haftaya bigun olur dogumun cnm 40 haftayi gecirmez dmi drArtık yiter yasezaryen de olacaksam gününü belirlesin olsun istiyorum artık ya. E bekliyoz şimdi su gelse kanala girmediyse yine sezaryen. Bari planlı olsun. Ay hayırlısı tabi de.
Doktor zaten son 4 aralık dedi. Ben de o tarihi geçirtmem. Kakasını filan yapar e su yutup duruyolar zaten hık hık hıçkıra hıçkıra yoruldular.Buyuk ihtimal haftaya bigun olur dogumun cnm 40 haftayi gecirmez dmi dr
Bence senin acı esigin yok yüksek kesin kanaat getirdimValla bn de aynı şeyleri yaptım sayılır ekmek yoktu sabah poğaça yaptım
Bnde bişi yok şükür
Bence senin acı esigin yok yüksek kesin kanaat getirdim
Sen dogurmadan dogurmucam hadi cumaya kadar sıramı verdimVar mı doğuran isler kesat mı?
Yok ya gerçekten çıkarabilen çıkarsın çocuu içerden. Ben beceremedim.Sen dogurmadan dogurmucam hadi cumaya kadar sıramı verdim
Hissedilmiyorsa kesinlikle gidilmeli bu günlerde.Bu çocuk ya hiç ya çok çok cılız hareker ediyor
Daktıra gitmeli miyim
Evet cnm riske gerek yok insallah zamaninda gelsinDoktor zaten son 4 aralık dedi. Ben de o tarihi geçirtmem. Kakasını filan yapar e su yutup duruyolar zaten hık hık hıçkıra hıçkıra yoruldular.
Hastasin diye olablr belki ama doktorunla yazis nst ister cnm ben de diken ustundeyim ya bir gun takip etcem boleBu çocuk ya hiç ya çok çok cılız hareker ediyor
Daktıra gitmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?