2021 Aralık Anneleri

Hastasin diye olablr belki ama doktorunla yazis nst ister cnm ben de diken ustundeyim ya bir gun takip etcem bole
Üff
Bi rahat oturamıyorum evde ha
Doktora sormaya gerek yok ki
Çocuk benim içimde sonuçta
Uzaktan iyidir demez zaten hwr türlü git der

Nst gir tok sekilde biraz da tatli seyler yiyip cnm
Tatlı yedim işte
Onda ancak hafif hareket oldu
O da gezinti gibi karnında yani
Vurma yok

Benim de oyleydi nst de cok minik hareket etti dr beğenmedi sonrakinde duzeldi visne suyu fln ictim sen de icin rahat etsin nst cekil istersen

Hastalık hastaları gibi hastaneden çıkmaz oldum
Benimki de baya az hareket ediyor artık öyle vurmalar yok, geçenlerde monurol içtim enfeksiyon için 2 gün hiç etmedi sanki. Bir de tatlı sevmiyor benimki mesela soda ya da meyve yiyince tepki veriyor. Başka şeyler yiyip bi dene bakalım.

Gitmesem mi o zaman
Hafif hareketler var çünkü
Sadece önceli gibi sert veya sık değil

Gitmesem mi o zaman
Hafif hareketler var çünkü
Sadece önceli gibi sert veya sık değil
İçin rahat değilse git tabi ki, en iyi sen bilirsin anne içgüdüsü canım. Gitmeden bi şansını dene diye dedim, belki başka yiyecek seviyordur. Çikolata hiç etki etmiyo bana mesela ama vişne reçeli yiyince vuruyor

Biraz daha bekleyeyim de
Yine hiç olmazsa gideriz arrık

Bende hep bunu merak ediyorum. Doğum anı anında sezeryan olunca bebek mi baslatiyo sancı filan mı veriyorlar yoksa direkt çekip alıyorlar mı ? Bilenler bizi yesillendirsin
Hayır mesela sezeryan yapacağın kesinse ve doktorun doğumu bebeğin başlatmasını bekliyorsa nişanın gelir suyun gelir doktora gidersin hemen alır bebeği. Ama normal yapıcaksan sancıların açılma yapmasını bekliyor mecbur. Açılma olmazsa da suni sancı ile açılma bekliyorlar
Ikiz doğuranlarda bile öyle bi gün veriyolar ki sezaryen için çoğunlukla ya su geliyo ya sancı öyle sezaryene alıyolar. Çok uzak değilsin ya hiç stres yapma.
Yani bekle mi diyosun? Kaça kadar beklemeliyim peki illa bebe başlatana kadar mı
İşte duygusal baktığımda ben de öyle düşünüyorum kendi istesin yavrucak diye ama bi yandan da okuyorum gelişimi tamamlandıktan sonra pek de bi anlamı yokmuş içerde kalmasının
Yok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyor planlı ama bebek başlatmış oluyor işte. Benim çatı daracık çıktı mecbur sezeryan dedi doktor ama işte tarih konusunda belirsizim

Yok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyor planlı ama bebek başlatmış oluyor işte. Benim çatı daracık çıktı mecbur sezeryan dedi doktor ama işte tarih konusunda belirsizim
Bana pazartesi dicek sezaryen mi normal mi bakıp, eğer çatı dar sezaryen derse ben kendi gelmesini isterdim açıkcası. İkinci sezaryen olsa beklemek riskli belki ama ilk doğumlarda bebek hazır olana kadar beklemek mantıklı geliyor, gününü geçirmeden tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…