Öyle mi diyorsunHissedilmiyorsa kesinlikle gidilmeli bu günlerde.
Nst gir tok sekilde biraz da tatli seyler yiyip cnmÖyle mi diyorsun
Yarım saatlik yola gideceğiz
Neyse iyi olsun da gider döneriz ne yapalım
Insllah ama kasiliyo agriyo psikolojik artik oyle hissediyorumbi gun daha dayansinlar insallah.
Dinlencez bol bol doktorumda dedi sola don yat balli sut ic dediInsllah ama kasiliyo agriyo psikolojik artik oyle hissediyorum
ÜffHastasin diye olablr belki ama doktorunla yazis nst ister cnm ben de diken ustundeyim ya bir gun takip etcem bole
Tatlı yedim işteNst gir tok sekilde biraz da tatli seyler yiyip cnm
Inan hep yatis modundayimDinlencez bol bol doktorumda dedi sola don yat balli sut ic dedi
Benim de oyleydi nst de cok minik hareket etti dr beğenmedi sonrakinde duzeldi visne suyu fln ictim sen de icin rahat etsin nst cekil istersenÜff
Bi rahat oturamıyorum evde ha
Doktora sormaya gerek yok ki
Çocuk benim içimde sonuçta
Uzaktan iyidir demez zaten hwr türlü git der
Tatlı yedim işte
Onda ancak hafif hareket oldu
O da gezinti gibi karnında yani
Vurma yok
Hastalık hastaları gibi hastaneden çıkmaz oldumBenim de oyleydi nst de cok minik hareket etti dr beğenmedi sonrakinde duzeldi visne suyu fln ictim sen de icin rahat etsin nst cekil istersen
Git gülüm ya baksınlar bi nst ile.Öyle mi diyorsun
Aaa ama sen covidsin nasıl olcak ☹Öyle mi diyorsun
Biraz daha şana vereyimGit gülüm ya baksınlar bi nst ile.
Gidebiliyorum ya kendi aracımlaAaa ama sen covidsin nasıl olcak ☹
Benimki de baya az hareket ediyor artık öyle vurmalar yok, geçenlerde monurol içtim enfeksiyon için 2 gün hiç etmedi sanki. Bir de tatlı sevmiyor benimki mesela soda ya da meyve yiyince tepki veriyor. Başka şeyler yiyip bi dene bakalım.Hastalık hastaları gibi hastaneden çıkmaz oldum
Aktif saati belliyse biraz daha bekleyebilirsin tabi.Biraz daha şana vereyim
Belki 10a doğru filan hareketlenir
Gece saatlerini seviyor çünkü genelde
Anladım canım.Gidebiliyorum ya kendi aracımla
Korona poliklniğinden giriş yapıyorum
Gitmesem mi o zamanBenimki de baya az hareket ediyor artık öyle vurmalar yok, geçenlerde monurol içtim enfeksiyon için 2 gün hiç etmedi sanki. Bir de tatlı sevmiyor benimki mesela soda ya da meyve yiyince tepki veriyor. Başka şeyler yiyip bi dene bakalım.
İçin rahat değilse git tabi ki, en iyi sen bilirsin anne içgüdüsü canım. Gitmeden bi şansını dene diye dedim, belki başka yiyecek seviyordur. Çikolata hiç etki etmiyo bana mesela ama vişne reçeli yiyince vuruyorGitmesem mi o zaman
Hafif hareketler var çünkü
Sadece önceli gibi sert veya sık değil
Biraz daha bekleyeyim deİçin rahat değilse git tabi ki, en iyi sen bilirsin anne içgüdüsü canım. Gitmeden bi şansını dene diye dedim, belki başka yiyecek seviyordur. Çikolata hiç etki etmiyo bana mesela ama vişne reçeli yiyince vuruyor
Hayır mesela sezeryan yapacağın kesinse ve doktorun doğumu bebeğin başlatmasını bekliyorsa nişanın gelir suyun gelir doktora gidersin hemen alır bebeği. Ama normal yapıcaksan sancıların açılma yapmasını bekliyor mecbur. Açılma olmazsa da suni sancı ile açılma bekliyorlarBende hep bunu merak ediyorum. Doğum anı anında sezeryan olunca bebek mi baslatiyo sancı filan mı veriyorlar yoksa direkt çekip alıyorlar mı ? Bilenler bizi yesillendirsin
Yani bekle mi diyosun? Kaça kadar beklemeliyim pekiIkiz doğuranlarda bile öyle bi gün veriyolar ki sezaryen için çoğunlukla ya su geliyo ya sancı öyle sezaryene alıyolar. Çok uzak değilsin ya hiç stres yapma.
İşte duygusal baktığımda ben de öyle düşünüyorum kendi istesin yavrucak diye ama bi yandan da okuyorum gelişimi tamamlandıktan sonra pek de bi anlamı yokmuş içerde kalmasınınElbette bebeğin gelmek istemesi daha önemli. Ben hazirim cikmak istiyorum demek bu.
Hem oyle olunca annenin sütü hemen geliyormuş.
Bende sezeryana giderken insallah suyum gelir falan diyorum.
Sanki daha gelişmek istiyormuş da biz onu zorla aliyormuşuz gibime geliyor.
Yok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyorNormal doğum gerçekleşemeyince mi sezeryan oluyorlar
Eğer Normal doğum başladı gidişat uygun olmadı acil sezeryana dönüyor
Planlıysa sezeryan sa da zaten verilir gidilir
Senin sezeryandı isteğin demi
Su gelme gibi acil bi durum olursa acil sezeryan oluyor sancıyı sadece normal doğum için veriyorlar sezeryanda yok direk işlemler yapılıp ameliyata
Bana pazartesi dicek sezaryen mi normal mi bakıp, eğer çatı dar sezaryen derse ben kendi gelmesini isterdim açıkcası. İkinci sezaryen olsa beklemek riskli belki ama ilk doğumlarda bebek hazır olana kadar beklemek mantıklı geliyor, gününü geçirmeden tabi kiYok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyorplanlı ama bebek başlatmış oluyor işte. Benim çatı daracık çıktı mecbur sezeryan dedi doktor ama işte tarih konusunda belirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?