2021 Aralık Anneleri

Belli olunca acil diye giden bilemedim
Mesela bizim ki planlı sezeryan
Gitsekte acil olmuyor
Sana gün verir merak etme

Peki kaça kadar bekliceksin? 40 mı 41 mi

Doktor uygun bir tarih verecektir canım 39un içinde. Doktorunu dinle sadece.

Dar olup gelmesi değiştirmez durumu ki
Zaten ilk doğumda 39 dan önce almaz
O zmn hem sancı çekicen hem sezeryan o daha zor tabi sana kalmış bn çekerim dersen

Biraz önce yine kayma gibi 3 4 hareket saydım
Sanırım daha yeni uyanıyor
Giggles korkma bende geçen hafta öyle idim hatta tüm hafta boyunca güçsüz hareketsiz idi doktora acil gittim çok şükür herşey yolunda idi bazen bebekler nedense bu haftalarda böyle oluyor ,şimdi normal . Yani biz bundan 3,4 hafta önce gibi olur sandık hareketlerini ama öyle değil

Öyle eskisi gibi vurma yok da kayma veya dönme filan tarzı hareket bar bugün
Ama dün geceden perişan düştüyse şu an gerçekten yeni uyanıyor da olabilir

Bi yerde okumuştum ben de
Son haftalarda eski güçte olmuyor hareketler diye
Hasta olmasam çok takmayabilirdm belki
Şimdi her şeuden anlam arıyorum
Ya da belki yine panik olurdum bilmiyorum

Dar olup gelmesi değiştirmez durumu ki
Zaten ilk doğumda 39 dan önce almaz
O zmn hem sancı çekicen hem sezeryan o daha zor tabi sana kalmış bn çekerim dersen
Ben çekerim de bizim doktor gece gelmiyor ya hani, aniden bişey olursa başka doktora kalmayım diye uzatmam. Yoksa az bişey sancı başlasa ya da su gelince alsa iyi olurdu zaten kadın 39 dolunca alacak, jiji de acele etmesin diye diyom

Evet ya bizim dr gece ve pazar günü gelmiyormuş ya

Aynen 38+4 de bile hayır dedi ya

Benim söylediğiniz gibi değil canım ve ilk çocuğum , bu zamana dek çok şükür herşeyim sorunsuz devam etti en başından beri şuanda da bir sıkıntım vs yok . 30.haftada doktor gün olarak 38-39 arası alırız dedi ve ilerleyen haftalarda da netlestirelim dedi ,ona göre netlestirdik . Perşembe günü de sezeryanı yapıcak ama aynı hastanede diğer doktorlara sezeryan yaptıran arkadaşlarım sancısı veya suyu gelene dek almamışlar . Bu doktorun tarzı bu ,bana bebek büyük o yüzden beklemenin manası yok dedi .

Her dr farklı cnm
Sağlıkla gelsin

Sen şuan hastasın ,hastalık seni korkutuyor doğal olarak birde son haftalardayiz doktorlarda aynısını söylüyor hareket gördüğün an korkma bunun içine kayma ,balık gibi yüzme dahil . Benim bebek 2 gün neredeyse hiç ne kayma ,ne hareket görmedigimden koştur koştur gittim . Ama tabi eskisi gibi güçlü hareketleri artık yok ,takıntı yaptığın yerde bize böyle yaz ferahlamaya bak

Evet bebiş gelişimini tamamladıysa artık kollarına gelmemesi için hiçbi sebep yok sağlıkla gelsin inşallah

Benim ferahlamam için bu çocuğun doğması lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…