- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Belli olunca acil diye giden bilemedimHayır mesela sezeryan yapacağın kesinse ve doktorun doğumu bebeğin başlatmasını bekliyorsa nişanın gelir suyun gelir doktora gidersin hemen alır bebeği. Ama normal yapıcaksan sancıların açılma yapmasını bekliyor mecbur. Açılma olmazsa da suni sancı ile açılma bekliyorlar
Yani bekle mi diyosun? Kaça kadar beklemeliyim pekiilla bebe başlatana kadar mı
İşte duygusal baktığımda ben de öyle düşünüyorum kendi istesin yavrucak diye ama bi yandan da okuyorum gelişimi tamamlandıktan sonra pek de bi anlamı yokmuş içerde kalmasının
Yok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyorplanlı ama bebek başlatmış oluyor işte. Benim çatı daracık çıktı mecbur sezeryan dedi doktor ama işte tarih konusunda belirsizim
Peki kaça kadar bekliceksin? 40 mı 41 miBana pazartesi dicek sezaryen mi normal mi bakıp, eğer çatı dar sezaryen derse ben kendi gelmesini isterdim açıkcası. İkinci sezaryen olsa beklemek riskli belki ama ilk doğumlarda bebek hazır olana kadar beklemek mantıklı geliyor, gününü geçirmeden tabi ki
Doktor uygun bir tarih verecektir canım 39un içinde.Hayır mesela sezeryan yapacağın kesinse ve doktorun doğumu bebeğin başlatmasını bekliyorsa nişanın gelir suyun gelir doktora gidersin hemen alır bebeği. Ama normal yapıcaksan sancıların açılma yapmasını bekliyor mecbur. Açılma olmazsa da suni sancı ile açılma bekliyorlar
İşte duygusal baktığımda ben de öyle düşünüyorum kendi istesin yavrucak diye ama bi yandan da okuyorum gelişimi tamamlandıktan sonra pek de bi anlamı yokmuş içerde kalmasının
Yok yok sezeryan olacakları belli olanlar da acilden gidiyorplanlı ama bebek başlatmış oluyor işte. Benim çatı daracık çıktı mecbur sezeryan dedi doktor ama işte tarih konusunda belirsizim
Dar olup gelmesi değiştirmez durumu kiBana pazartesi dicek sezaryen mi normal mi bakıp, eğer çatı dar sezaryen derse ben kendi gelmesini isterdim açıkcası. İkinci sezaryen olsa beklemek riskli belki ama ilk doğumlarda bebek hazır olana kadar beklemek mantıklı geliyor, gününü geçirmeden tabi ki
Olsun hastaneden zarar gelmez cnmmHastalık hastaları gibi hastaneden çıkmaz oldum
İstersen bi git nst yapılsınBu çocuk ya hiç ya çok çok cılız hareker ediyor
Daktıra gitmeli miyim
Biraz önce yine kayma gibi 3 4 hareket saydımİstersen bi git nst yapılsın
Giggles korkma bende geçen hafta öyle idim hatta tüm hafta boyunca güçsüz hareketsiz idi doktora acil gittim çok şükür herşey yolunda idi bazen bebekler nedense bu haftalarda böyle oluyor ,şimdi normal . Yani biz bundan 3,4 hafta önce gibi olur sandık hareketlerini ama öyle değilBiraz önce yine kayma gibi 3 4 hareket saydım
Sanırım daha yeni uyanıyor
Öyle eskisi gibi vurma yok da kayma veya dönme filan tarzı hareket bar bugünGiggles korkma bende geçen hafta öyle idim hatta tüm hafta boyunca güçsüz hareketsiz idi doktora acil gittim çok şükür herşey yolunda idi bazen bebekler nedense bu haftalarda böyle oluyor ,şimdi normal . Yani biz bundan 3,4 hafta önce gibi olur sandık hareketlerini ama öyle değil
Yok canım 41 beklemem, benim doktor 39 içinde alıyor zaten ilk bebek olduğu için en fazla bir iki gün daha dururuz belki kendi başlatır diye. 40 olmuş oluyor zatenPeki kaça kadar bekliceksin? 40 mı 41 mi
Ben çekerim de bizim doktor gece gelmiyor ya hani, aniden bişey olursa başka doktora kalmayım diye uzatmam. Yoksa az bişey sancı başlasa ya da su gelince alsa iyi olurduDar olup gelmesi değiştirmez durumu ki
Zaten ilk doğumda 39 dan önce almaz
O zmn hem sancı çekicen hem sezeryan o daha zor tabi sana kalmış bn çekerim dersen
Evet ya bizim dr gece ve pazar günü gelmiyormuş yaBen çekerim de bizim doktor gece gelmiyor ya hani, aniden bişey olursa başka doktora kalmayım diye uzatmam. Yoksa az bişey sancı başlasa ya da su gelince alsa iyi olurduzaten kadın 39 dolunca alacak, jiji de acele etmesin diye diyom
Tmam o zaman benim psikolojik sınırım da 39+1 falan olsun maxYok canım 41 beklemem, benim doktor 39 içinde alıyor zaten ilk bebek olduğu için en fazla bir iki gün daha dururuz belki kendi başlatır diye. 40 olmuş oluyor zatenB BitterCikilata 2. Ama onu bile 38-5 ten önce almadı. Acele etmiyor bizimki
Aynen 38+4 de bile hayır dedi yaYok canım 41 beklemem, benim doktor 39 içinde alıyor zaten ilk bebek olduğu için en fazla bir iki gün daha dururuz belki kendi başlatır diye. 40 olmuş oluyor zatenB BitterCikilata 2. Ama onu bile 38-5 ten önce almadı. Acele etmiyor bizimki
Benim söylediğiniz gibi değil canım ve ilk çocuğum , bu zamana dek çok şükür herşeyim sorunsuz devam etti en başından beri şuanda da bir sıkıntım vs yok . 30.haftada doktor gün olarak 38-39 arası alırız dedi ve ilerleyen haftalarda da netlestirelim dedi ,ona göre netlestirdik . Perşembe günü de sezeryanı yapıcak ama aynı hastanede diğer doktorlara sezeryan yaptıran arkadaşlarım sancısı veya suyu gelene dek almamışlar . Bu doktorun tarzı bu ,bana bebek büyük o yüzden beklemenin manası yok dedi .Hayır mesela sezeryan yapacağın kesinse ve doktorun doğumu bebeğin başlatmasını bekliyorsa nişanın gelir suyun gelir doktora gidersin hemen alır bebeği. Ama normal yapıcaksan sancıların açılma yapmasını bekliyor mecbur. Açılma olmazsa da suni sancı ile açılma bekliyorlar
Yorgundur uyuyordurBiraz önce yine kayma gibi 3 4 hareket saydım
Sanırım daha yeni uyanıyor
Her dr farklı cnmBenim söylediğiniz gibi değil canım ve ilk çocuğum , u zamana dek çok şükür herşeyim sorunsuz devam etti en başından beri şuanda da bir sıkıntım vs yok . 30.haftada doktor gün olarak 38-39 arası alırız dedi ve ilerleyen haftalarda da netlestirelim dedi ,ona göre netlestirdik . Perşembe günü de sezeryanı yapıcak ama aynı hastanede diğer doktorlara sezeryan yaptıran arkadaşlarım sancısı veya suyu gelene dek almamışlar . Bu doktorun tarzı bu ,bana bebek büyük o yüzden beklemenin manası yok dedi .
Sen şuan hastasın ,hastalık seni korkutuyor doğal olarak birde son haftalardayiz doktorlarda aynısını söylüyor hareket gördüğün an korkma bunun içine kayma ,balık gibi yüzmeÖyle eskisi gibi vurma yok da kayma veya dönme filan tarzı hareket bar bugün
Ama dün geceden perişan düştüyse şu an gerçekten yeni uyanıyor da olabilir
Bi yerde okumuştum ben de
Son haftalarda eski güçte olmuyor hareketler diye
Hasta olmasam çok takmayabilirdm belki
Şimdi her şeuden anlam arıyorum
Ya da belki yine panik olurdum bilmiyorum
Evet bebiş gelişimini tamamladıysa artık kollarına gelmemesi için hiçbi sebep yokBenim söylediğiniz gibi değil canım ve ilk çocuğum , bu zamana dek çok şükür herşeyim sorunsuz devam etti en başından beri şuanda da bir sıkıntım vs yok . 30.haftada doktor gün olarak 38-39 arası alırız dedi ve ilerleyen haftalarda da netlestirelim dedi ,ona göre netlestirdik . Perşembe günü de sezeryanı yapıcak ama aynı hastanede diğer doktorlara sezeryan yaptıran arkadaşlarım sancısı veya suyu gelene dek almamışlar . Bu doktorun tarzı bu ,bana bebek büyük o yüzden beklemenin manası yok dedi .
Benim ferahlamam için bu çocuğun doğması lazım sanırımSen şuan hastasın ,hastalık seni korkutuyor doğal olarak birde son haftalardayiz doktorlarda aynısını söylüyor hareket gördüğün an korkma bunun içine kayma ,balık gibi yüzmedahil . Benim bebek 2 gün neredeyse hiç ne kayma ,ne hareket görmedigimden koştur koştur gittim . Ama tabi eskisi gibi güçlü hareketleri artık yok ,takıntı yaptığın yerde bize böyle yaz ferahlamaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?