2021 Aralık Anneleri

Evet bebiş gelişimini tamamladıysa artık kollarına gelmemesi için hiçbi sebep yok sağlıkla gelsin inşallah
Ya aslında bebek büyük dediginde normal idi kgsu boyu filan ,bizim doktor çok detaya girmiyo sanırım beni takıntılı gördüğü için ,büyük diyo bozmamak için bişey demiyorum normal haftasında yani neresi büyükse . Ha bana kalsa da ben ilkin diyodum 38-39 çok erken değil mi diye eşime bile söylendim durdum taaa ki şu son haftalarda bu kadar ağırlaşma karın büyüklüğü olmayana dek ama şuan diyorum iyi ki belirlemiş kendimi ona göre hazırladım psikolojik olarakta . Geçen 10 gün önce suyu azdı 1 hafta idare eder dedi ama son kontrolde suyu yeterli dedi bekledik şimdide gününü bekliyoruz . Hepimizin sağlıcakla gelsin inşallah en güzel şekilde zaten az kaldı hepimize.

Kızlar kasık kemiklerinizde ağrı oluyor mu ya. Sanki oyuyor içeriden bebis kemiklerimi. Bazen ikisinde bazende tek taraflı oluyor ağrı. Kafasını kanala mi yerleştirmeye çalışıyor ne yapiyor
Kemiklerde benimde ağrı oluyor bazen geçtiğini hissediyorum ertesi gün tekrar vajinanın kemiği mi çatı mi her neyse tekrar devam ediyor .

Benim de hafif cok hareket yaa bugun

Belki senin ameliyatlı olman da etkiliyordur.
Ağır bi ameliyat bi riske atmamak gerekiyordur. Unut ya artık doğuma az kaldı. Sağlıkla kavuşalım

Benim de hafif cok hareket yaa bugun
Oluyo canım diyorum ya ben çok korkmuştum
Belki senin ameliyatlı olman da etkiliyordur.
Ağır bi ameliyat bi riske atmamak gerekiyordur. Unut ya artık doğuma az kaldı. Sağlıkla kavuşalım
Bilmiyorum valla doktorum 2 ay öncesinde gün verdiğine göre yoksa ben bekletirdim 39-40 arası diye . Ama gücüm de yok daha
Aynen canim bendede öyle oluyor
Oluyo canim artık vücut yer yapıyor bebek

Doğumu bebeğin başlatması demek, en doğru zamanın belli olması demek. Bebek doğuma hazırsa gelişimi gerçek anlamda tamamlanmış demektir. Her ne kadar teknoloji ilerledi, ultrasondan ve nst'den bakarak da anlaşılabilse de bebeğin gelişimi, yine en iyi bilen Allah'ın izni ile bebeğin kendisi.

O diil de benim bugün 39+1
Yeter mi böyle
İşte bide böyle düşünüp hepten kafaları yiyorum kararsızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…