- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Acele etmeee doktora güven, bebeğine bırak o bilir geleceği zamanıTmam o zaman benim psikolojik sınırım da 39+1 falan olsun max
Ya aslında bebek büyük dediginde normal idi kgsu boyu filan ,bizim doktor çok detaya girmiyoEvet bebiş gelişimini tamamladıysa artık kollarına gelmemesi için hiçbi sebep yoksağlıkla gelsin inşallah
Kemiklerde benimde ağrı oluyor bazen geçtiğini hissediyorum ertesi gün tekrar vajinanın kemiği mi çatı mi her neyse tekrar devam ediyor .Kızlar kasık kemiklerinizde ağrı oluyor mu ya. Sanki oyuyor içeriden bebis kemiklerimi. Bazen ikisinde bazende tek taraflı oluyor ağrı. Kafasını kanala mi yerleştirmeye çalışıyor ne yapiyor
Valla artık bütün dünyada böyle erken almıyorlar bebekleri en güzeli bence canım sorun yoksa beklemekAynen 38+4 de bile hayır dedi ya
Benim de hafif cok hareket yaa bugunGiggles korkma bende geçen hafta öyle idim hatta tüm hafta boyunca güçsüz hareketsiz idi doktora acil gittim çok şükür herşey yolunda idi bazen bebekler nedense bu haftalarda böyle oluyor ,şimdi normal . Yani biz bundan 3,4 hafta önce gibi olur sandık hareketlerini ama öyle değil
Bizde de bugun pek hareket yok.Benim de hafif cok hareket yaa bugun
Insallah guclu guclu ederler hareket icimiz rahatlrBizde de bugun pek hareket yok.
Aynen sadece analar sabırsızValla artık bütün dünyada böyle erken almıyorlar bebekleri en güzeli bence canım sorun yoksa beklemek
Bnmde sabahtan beri yoktu akşam başladıBizde de bugun pek hareket yok.
Belki senin ameliyatlı olman da etkiliyordur.Ya aslında bebek büyük dediginde normal idi kgsu boyu filan ,bizim doktor çok detaya girmiyosanırım beni takıntılı gördüğü için ,büyük diyo bozmamak için bişey demiyorum normal haftasında yani neresi büyükse . Ha bana kalsa da ben ilkin diyodum 38-39 çok erken değil mi diye eşime bile söylendim durdum taaa ki şu son haftalarda bu kadar ağırlaşma karın büyüklüğü olmayana dek ama şuan diyorum iyi ki belirlemiş kendimi ona göre hazırladım psikolojik olarakta . Geçen 10 gün önce suyu azdı 1 hafta idare eder dedi ama son kontrolde suyu yeterli dedi bekledik şimdide gününü bekliyoruz . Hepimizin sağlıcakla gelsin inşallah en güzel şekilde zaten az kaldı hepimize.
Aynen canim bendede öyle oluyorKemiklerde benimde ağrı oluyor bazen geçtiğini hissediyorum ertesi gün tekrar vajinanın kemiği mi çatı mi her neyse tekrar devam ediyor .
Oluyo canım diyorum ya ben çok korkmuştumBenim de hafif cok hareket yaa bugun
Bilmiyorum vallaBelki senin ameliyatlı olman da etkiliyordur.
Ağır bi ameliyat bi riske atmamak gerekiyordur. Unut ya artıkdoğuma az kaldı. Sağlıkla kavuşalım
Oluyo canim artık vücut yer yapıyor bebekAynen canim bendede öyle oluyor
Benim ferahlamam için bu çocuğun doğması lazım sanırım
Aaa belli olması ne güzel. Tam kaç haftalık oluyor o zaman?İnşallah Perşembesenin normal sanırım
O diil de benim bugün 39+1Tmam o zaman benim psikolojik sınırım da 39+1 falan olsun max
Doğumu bebeğin başlatması demek, en doğru zamanın belli olması demek. Bebek doğuma hazırsa gelişimi gerçek anlamda tamamlanmış demektir. Her ne kadar teknoloji ilerledi, ultrasondan ve nst'den bakarak da anlaşılabilse de bebeğin gelişimi, yine en iyi bilen Allah'ın izni ile bebeğin kendisi.Şimdi size bi sorum var.
Doktorumun gittiği çoğu sezeryan ansızın gece yarıları falan. Anladığım kadarıyla bebeğin doğumu başlatmasını bekliyor
Sizce doğumu bebeğin başlatmasını mı beklemek iyi yoksa belirli bi gün gidip aldırmak mı?
Doğumu bebeğin başlatmasının nası bi artısı var?
(Yalovada yaşıyoruz doğum için bursaya gidicez bu arada)
Yeter mi böyleO diil de benim bugün 39+1
İşte bide böyle düşünüp hepten kafaları yiyorum kararsızlıktanDoğumu bebeğin başlatması demek, en doğru zamanın belli olması demek. Bebek doğuma hazırsa gelişimi gerçek anlamda tamamlanmış demektir. Her ne kadar teknoloji ilerledi, ultrasondan ve nst'den bakarak da anlaşılabilse de bebeğin gelişimi, yine en iyi bilen Allah'ın izni ile bebeğin kendisi.
Yeter herhalde yavYeter mi böyle
İşte bide böyle düşünüp hepten kafaları yiyorum kararsızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?