Perşembe benimki de 38+0 oluyor. Pazartesi kontrolüm var, doktora soracağım, cuma uygunsa sezeryan yapsın artık diye. Annem şehir dışında yaşıyor da, hem de çalışıyor, hafta sonu gelebilsin, yanımda da kalabilsin diye. Bakalım, olur der belki.38+3 oluyorsata göre ama bebek 1 hafta önde gidiyor ultrason gününe göre ise .
Benimde annem çalışıyorPerşembe benimki de 38+0 oluyor. Pazartesi kontrolüm var, doktora soracağım, cuma uygunsa sezeryan yapsın artık diye. Annem şehir dışında yaşıyor da, hem de çalışıyor, hafta sonu gelebilsin, yanımda da kalabilsin diye. Bakalım, olur der belki.
Seni çok iyi anlıyorum canım kızıma hamileyken herkes doğurmuş ben kalmıştım.Normal istediğin için böyle sezeryan olsaydı en geç pazartesi seninki de alınırdı.En hayırlı vakitte gelsinYok ya gerçekten çıkarabilen çıkarsın çocuu içerden. Ben beceremedim.
Normali de muamma işte bekliyoz.Seni çok iyi anlıyorum canım kızıma hamileyken herkes doğurmuş ben kalmıştım.Normal istediğin için böyle sezeryan olsaydı en geç pazartesi seninki de alınırdı.En hayırlı vakitte gelsin
38 iyidir cnm bakalim drun ne diyecekPerşembe benimki de 38+0 oluyor. Pazartesi kontrolüm var, doktora soracağım, cuma uygunsa sezeryan yapsın artık diye. Annem şehir dışında yaşıyor da, hem de çalışıyor, hafta sonu gelebilsin, yanımda da kalabilsin diye. Bakalım, olur der belki.
Kanala mı girdi acabaBenim karnim baya asagi inmis bugun cok belli oluyor ilginc daha yeni boyle oldu:)
Dr birsey demedi ama yaklasmis olablr kanalaKanala mı girdi acaba
Doktorunla konuşsan 39 u doldurdu artık zorlanıyorum desen hafta içi alır belki.Normali de muamma işte bekliyoz.
Aynen suyu ve plesantasi iyiyse bekletir 40 a kdr ama bence:s ilk dogumda vakit veriyorlar normal doguma sans varsaDoktorunla konuşsan 39 u doldurdu artık zorlanıyorum desen hafta içi alır belki.
Valla bu topikte erken doğurmak istemeyen bir tek benim galibaAynen sadece analar sabırsız9 ay sabrediyor 1 gün bekleyemiyor
Her şey pazartesi belli olacak.Doktorunla konuşsan 39 u doldurdu artık zorlanıyorum desen hafta içi alır belki.
Nasil dayanionValla bu topikte erken doğurmak istemeyen bir tek benim galiba
Doktor diyo ki normal doğabilecek bebeği sezaryen yapmak haksızlık. Sezaryen gerekiyosa da normal diye zorlamak gereksiz. E şimdi her şey yolundaysa cidden anatomimiz de normal doğuma göre yaratılmışken. Bekleyebildiğim kadar bekledim ve hakkını verdim diye düşünüyorum. Bakalım zaten son gün haftaya cumartesi. Pazartesi de belki gün verir zaten.Aynen suyu ve plesantasi iyiyse bekletir 40 a kdr ama bence:s ilk dogumda vakit veriyorlar normal doguma sans varsamerve
Bilmem ki sürekli evde yatıyorum rahatım o yüzdenNasil dayanion
Aynen 1 hafta icinde hersey belli olcak birsey kalmamis cnmDoktor diyo ki normal doğabilecek bebeği sezaryen yapmak haksızlık. Sezaryen gerekiyosa da normal diye zorlamak gereksiz. E şimdi her şey yolundaysa cidden anatomimiz de normal doğuma göre yaratılmışken. Bekleyebildiğim kadar bekledim ve hakkını verdim diye düşünüyorum. Bakalım zaten son gün haftaya cumartesi. Pazartesi de belki gün verir zaten.
Zaten dr erken almaz bir durum yoksa cnmBilmem ki sürekli evde yatıyorum rahatım o yüzdensanki ne kadar durursa o kadar büyür sağlıklı olur diye inandığımdan
Aynen pazartesi mutlaka birsey söyler doktorun inşallah bir avazda olsun.Doktor diyo ki normal doğabilecek bebeği sezaryen yapmak haksızlık. Sezaryen gerekiyosa da normal diye zorlamak gereksiz. E şimdi her şey yolundaysa cidden anatomimiz de normal doğuma göre yaratılmışken. Bekleyebildiğim kadar bekledim ve hakkını verdim diye düşünüyorum. Bakalım zaten son gün haftaya cumartesi. Pazartesi de belki gün verir zaten.
Aynen bizim doktor erkenci değil allahtan, bir tek belirsizlik zor normal mi sezaryen mi belli olsa kafam rahatlardı. Pazartesi karar verilecekZaten dr erken almaz bir durum yoksa cnm
Aynen 1 hafta icinde hersey belli olcak birsey kalmamis cnmben de ilk gebeligimde 41 e kdr sans verdi dr bebege artik tamam dedi sure bitti
Aynen pazartesi mutlaka birsey söyler doktorun inşallah bir avazda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?