2021 Aralık Anneleri

38+3 oluyor sata göre ama bebek 1 hafta önde gidiyor ultrason gününe göre ise .
Perşembe benimki de 38+0 oluyor. Pazartesi kontrolüm var, doktora soracağım, cuma uygunsa sezeryan yapsın artık diye. Annem şehir dışında yaşıyor da, hem de çalışıyor, hafta sonu gelebilsin, yanımda da kalabilsin diye. Bakalım, olur der belki.

Benimde annem çalışıyor o iznini halletti çok şükür , zaten tek refakatçi alıyormuş buhara hastanesi ,bunu sen aynı sehirdeyiz diye yazıyorum annem kalıcak yanımda eğer herhangi bir durum olmaz ise ertesi gün taburcu ediyorlarmış . Senin bebekte büyüktü hatırlıyorum sağlıcakla gelsinler inşallah

Yok ya gerçekten çıkarabilen çıkarsın çocuu içerden. Ben beceremedim.
Seni çok iyi anlıyorum canım kızıma hamileyken herkes doğurmuş ben kalmıştım.Normal istediğin için böyle sezeryan olsaydı en geç pazartesi seninki de alınırdı.En hayırlı vakitte gelsin

38 iyidir cnm bakalim drun ne diyecek

Aynen suyu ve plesantasi iyiyse bekletir 40 a kdr ama bence:s ilk dogumda vakit veriyorlar normal doguma sans varsa merve
Doktor diyo ki normal doğabilecek bebeği sezaryen yapmak haksızlık. Sezaryen gerekiyosa da normal diye zorlamak gereksiz. E şimdi her şey yolundaysa cidden anatomimiz de normal doğuma göre yaratılmışken. Bekleyebildiğim kadar bekledim ve hakkını verdim diye düşünüyorum. Bakalım zaten son gün haftaya cumartesi. Pazartesi de belki gün verir zaten.

Aynen 1 hafta icinde hersey belli olcak birsey kalmamis cnmben de ilk gebeligimde 41 e kdr sans verdi dr bebege artik tamam dedi sure bitti

Aynen pazartesi mutlaka birsey söyler doktorun inşallah bir avazda olsun.

Aynen 1 hafta icinde hersey belli olcak birsey kalmamis cnmben de ilk gebeligimde 41 e kdr sans verdi dr bebege artik tamam dedi sure bitti

Aynen pazartesi mutlaka birsey söyler doktorun inşallah bir avazda olsun.

Aaay hayırlısı yav. Karnıma bakıp diyorum hadi kizım patlat keseyi gelsin suyum. Eşim geliyo diyo sen annene bakma gelmek istediğinde gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…