Suni sanci mi verdi yoksa sezeryan mi oldun canimAynen 1 hafta icinde hersey belli olcak birsey kalmamis cnmben de ilk gebeligimde 41 e kdr sans verdi dr bebege artik tamam dedi sure bitti
Senin niye erken karar veriliyo ☹Aynen bizim doktor erkenci değil allahtan, bir tek belirsizlik zor normal mi sezaryen mi belli olsa kafam rahatlardı. Pazartesi karar verilecek
Senin en az 2 haftan var benceAynen bizim doktor erkenci değil allahtan, bir tek belirsizlik zor normal mi sezaryen mi belli olsa kafam rahatlardı. Pazartesi karar verilecek
Her şey pazartesi belli olacak.çatıma da iyi denmişken hadi sezaryen olsun diyemiyorum direkt. Tamamen akışa bıraktım.
Esin rahat tabiAaay hayırlısı yav. Karnıma bakıp diyorum hadi kizım patlat keseyi gelsin suyum.Eşim geliyo diyo sen annene bakma gelmek istediğinde gel.
Suni vermedi bebek cok yukardaydi hic inmemisti sifir acilma sezeryan:)Suni sanci mi verdi yoksa sezeryan mi oldun canim
Işte heyecan dorukta bekliyorum gerçekten zor sabretmekArkadaşım 40 +10 da doğurdu. Tam sezaryene gireceği gün normal doğum yaptı
Riskli değilse istediğin gibi olması için beklenilebilir. Sabır istiyor gerçekten
Çatıya bakmadı ama cnm daha yeni pazartesi bakıcak, ne kadar geç bakılsa o kadar iyiymiş. Eğer çatı uygun değilse benim doktor sezaryene daha sıcak bakıyor çok zorlayan biri değil. Eğer çok darsa filan gün verir pazartesi banaSenin niye erken karar veriliyo ☹
Uygunsa benim gibi beklersinÇatıya bakmadı ama cnm daha yeni pazartesi bakıcak, ne kadar geç bakılsa o kadar iyiymiş. Eğer çatı uygun değilse benim doktor sezaryene daha sıcak bakıyor çok zorlayan biri değil. Eğer çok darsa filan gün verir pazartesi bana
Anladim canimSuni vermedi bebek cok yukardaydi hic inmemisti sifir acilma sezeryan:)
Ben bile doğurmadım 39+1Helllooo hala doğurmadınız mı benim gibi
Annem 6 aralıkta geliyo ondan önce gelmesin deSenin en az 2 haftan var bence
Ben bile doğurmadım 39+1
Var doğuranlarEvet sen benden önceydin. Gelsinler artık ya a.. Eski mesajlara bakamadım çok birikmiş malum evde bi çocuk olunca son zamanlarda hazırlık falan anca bakabildim ,peki doğuran var mı
Işte heyecan dorukta bekliyorum gerçekten zor sabretmek
Hepsine göz aydınlıkları diliyorum arkadaşlar.Hepinize geçmiş olsun. Peki ağrın sancın varmı doğum belirtileri yaşayanlarVar doğuranlar4 5 kişi oldular. Aslında agiristeki tabloya yazacaktık da onlar doğurunca heyecandan nasıllar diye konuşmaktan ben tarih sormayı unuttum. Neyse aklıma gelmisken yazayım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?