2021 Aralık Anneleri

Her şey pazartesi belli olacak. çatıma da iyi denmişken hadi sezaryen olsun diyemiyorum direkt. Tamamen akışa bıraktım.

Arkadaşım 40 +10 da doğurdu. Tam sezaryene gireceği gün normal doğum yaptı
Riskli değilse istediğin gibi olması için beklenilebilir. Sabır istiyor gerçekten

Senin niye erken karar veriliyo ☹
Çatıya bakmadı ama cnm daha yeni pazartesi bakıcak, ne kadar geç bakılsa o kadar iyiymiş. Eğer çatı uygun değilse benim doktor sezaryene daha sıcak bakıyor çok zorlayan biri değil. Eğer çok darsa filan gün verir pazartesi bana

Uygunsa benim gibi beklersin

Evet sen benden önceydin. Gelsinler artık ya a.. Eski mesajlara bakamadım çok birikmiş malum evde bi çocuk olunca son zamanlarda hazırlık falan anca bakabildim ,peki doğuran var mı
Var doğuranlar 4 5 kişi oldular. Aslında agiristeki tabloya yazacaktık da onlar doğurunca heyecandan nasıllar diye konuşmaktan ben tarih sormayı unuttum. Neyse aklıma gelmisken yazayım bunu

Var doğuranlar 4 5 kişi oldular. Aslında agiristeki tabloya yazacaktık da onlar doğurunca heyecandan nasıllar diye konuşmaktan ben tarih sormayı unuttum. Neyse aklıma gelmisken yazayım bunu
Hepsine göz aydınlıkları diliyorum arkadaşlar.Hepinize geçmiş olsun. Peki ağrın sancın varmı doğum belirtileri yaşayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…