Yok bi seyim de keyfi çok yerindeHepsine göz aydınlıkları diliyorum arkadaşlar.Hepinize geçmiş olsun. Peki ağrın sancın varmı doğum belirtileri yaşayanlar
O değil benim bebenin ismi daha yokYok bi seyim de keyfi çok yerinde
Beklesin nenesiniAnnem 6 aralıkta geliyo ondan önce gelmesin dedün annem aradı diyor ki söyle oğluna beni kimse uçağa bindiremezdi onun için binicem beklesin nenesini diye
Biri daha vardı öyle @Kestanesekeriiim bebeleri şşt pişt diye çağırırsınız artık.O değil benim bebenin ismi daha yokbelki isim koysam gelcek
BeNde bugün kendi gözümle net gördüm indiğiniBenim karnim baya asagi inmis bugun cok belli oluyor ilginc daha yeni boyle oldu:)
He anacım bence de rahat gaz yok sancı yok içerde, şimdi çıkınca yavrular şok nere geldik diyeBeklesin nenesini
Keyfi yerinde azcık daha kalcak tadını çıkarsın
Gelmez inşallah ya
Ohh yatsın işteHe anacım bence de rahat gaz yok sancı yok içerde, şimdi çıkınca yavrular şok nere geldik diyeşaka bi yana zart diye doğuracaksam gelsin buyursun
O değil benim bebenin ismi daha yokbelki isim koysam gelcek
Zavallı kızım anası güzel bi isim bulamadıBiri daha vardı öyle @Kestanesekeriiim bebeleri şşt pişt diye çağırırsınız artık.
bende bugün indiğini gözümle hissettim sanki önceden bu kadar aşağıda değildiBeNde bugün kendi gözümle net gördüm indiğinimillet diyodu inanmıyodum
Okadar isim var ama içime hiçbiri sinmiyor nedendir bilmem , cinsiyeti kızDoğuma 10 gün kalınca da mı koyulmuyor. Ben de böyle olacağım demek ki
Erkek mi? Genelde erkeklere isim bulamıyoruz.
Doguma dogruBeNde bugün kendi gözümle net gördüm indiğinimillet diyodu inanmıyodum
Evetmerve simdi benim 36+1 ama imza alaninda 37.hafta yaziyorr senin son 7 gunun var yaaa yani yarin imza alaninda 40.haftami yazacakkk
Bilmiyorum karnım şişkoDoguma dogru
Aynen simdi baktim kagan kocatepede kitabinda oyle almisss o zaman hadi hayirli olsun ilk 40 haftasina giren oluyosun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım
Ay hepimize inşallahAynen simdi baktim kagan kocatepede kitabinda oyle almisss o zaman hadi hayirli olsun ilk 40 haftasina giren oluyosun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım
Hhaha inmistir bence benim de bugun solediler bir baktim aynaya fark var:)aynen zaten sezeryan olczBilmiyorum karnım şişkoinmiste olabilir ya da millet dedikçe bende psikolojik etkilendim ister insin ister inmesin zorla alınacak zaten 4 gün sonra , senin ise one
40. Haftayi gordun masalahAy hepimize inşallah
Nasip buymuş40. Haftayi gordun masalah
NE guzel isteNasip buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?