O sesler beyninin içinde olabilir mi sadece soruyorumKızlar uzun zamandır aklımda bir türlü yazamadım , sizinde meme altı veya mide taraflarından ses geliyo mu ? Pıt pıt güm güm ya komik ama valla benden ses geliyo yani bildiğiniz duyuluyo bağırsak sesi gibi değilsanki su kabarcık sesi
Ahhh Merve keşke sesi çekip buraya atma gibi bir özellik olsa da duysan vallahi bildiğin ses nefes alır verirken bile oluyo net duyuluyoO sesler beyninin içinde olabilir mi sadece soruyorum
Aaa bulmak iyice zorlaşmıştır ya bu zamana kadarO değil benim bebenin ismi daha yokbelki isim koysam gelcek
Benden arada çıt çıt sesleri geliyor okadarKızlar uzun zamandır aklımda bir türlü yazamadım , sizinde meme altı veya mide taraflarından ses geliyo mu ? Pıt pıt güm güm ya komik ama valla benden ses geliyo yani bildiğiniz duyuluyo bağırsak sesi gibi değilsanki su kabarcık sesi
Gerçekten öyle vakit daraldı beynim yandı artık her an isim arıyorumAaa bulmak iyice zorlaşmıştır ya bu zamana kadar
Biz bugün kesinleştirdikGerçekten öyle vakit daraldı beynim yandı artık her an isim arıyorum
Çok sevindimBenden arada çıt çıt sesleri geliyor okadar
Benim böyle koltukta kaykılıp sırt üstü otururken geldi 2 kez, ama çok değişik sanki kemikler birbirine sürtüyor gibi, çatır çutur. Eşim de duydu baya yüksek bir ses nefes alıp verince. Korktum sonra oturmadım öyleKızlar uzun zamandır aklımda bir türlü yazamadım , sizinde meme altı veya mide taraflarından ses geliyo mu ? Pıt pıt güm güm ya komik ama valla benden ses geliyo yani bildiğiniz duyuluyo bağırsak sesi gibi değilsanki su kabarcık sesi
Huh neyse ki delirmiyomuşsun rahatladım.Çok sevindimbenim gibi biri varmış ses bildiğin geliyo yani bazen uzunca günlerce gelmiyo ama şuan pat pat geliyo merve bak anacım varmış ses gelen bi ben değilmişim
Aynen bende şuan mesela öyleyim koltukta yayılıp tam uzanmadan sırtımda yastık filan var ama örnek dün yatağımda eşimde duydu pıtpıt sesleri . Su çok içmiş mıydın öyle olduğunda ?Benim böyle koltukta kaykılıp sırt üstü otururken geldi 2 kez, ama çok değişik sanki kemikler birbirine sürtüyor gibi, çatır çutur. Eşim de duydu baya yüksek bir ses nefes alıp verince. Korktum sonra oturmadım öyle
Beni ekle cnm.24 kasım 36+4 de sezeryan ile doğum yaptım.ARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Şimdiden sonra doğuracaklar günü belli olanlar da söyleyebilir. Şu gün sezaryen olcak o zaman 38+5 olacağım gibi...
Hepi topu 8 kilo almışsın kız sırta ne gidecek bişey olmazz daha bile altına düşersin emzirirkenEmzirme Sütyeni diye aldığım öeretin cup kısmı bol sırt kısmı ufaktan sıkmaya başladı
Memem büyümedi ama tam meme altından öıkan göbeğim yüzünden sıkıyordur dimisırtım büyüyemiştir dimi dimiiii
Başka alırsın ya. Aldıysan da hemen verirsin sen o kiloyu zaten.Emzirme Sütyeni diye aldığım öeretin cup kısmı bol sırt kısmı ufaktan sıkmaya başladı
Memem büyümedi ama tam meme altından öıkan göbeğim yüzünden sıkıyordur dimisırtım büyüyemiştir dimi dimiiii
29.11 pztsi 37+5 sezeryan insallahARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Şimdiden sonra doğuracaklar günü belli olanlar da söyleyebilir. Şu gün sezaryen olcak o zaman 38+5 olacağım gibi...
İnşallah 1 hafta içinde diyelimARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Belki yarin belki yarindan da yakinİnşallah 1 hafta içinde diyelim
Pazartesi odası yerleşecek diyorum kaç gündür kız en erken pazartesi gecesi olsunBelki yarin belki yarindan da yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?