- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bisi kalmadi 1 gunPazartesi odası yerleşecek diyorum kaç gündür kız en erken pazartesi gecesi olsun
Tarih neydiBeni ekle cnm. 36+4 de sezeryan ile doğum yaptım.Darısı sizlere
ARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Şimdiden sonra doğuracaklar günü belli olanlar da söyleyebilir. Şu gün sezaryen olcak o zaman 38+5 olacağım gibi...
24 kasımTarih neydi
Bide suweni beğendim diye her renginden aldımHepi topu 8 kilo almışsın kız sırta ne gidecek bişey olmazz daha bile altına düşersin emzirirken
Ay alamam artık daha ne alayım, nerde senin pintiliğin ayol 12 den sonra gidiverdi miBaşka alırsın ya. Aldıysan da hemen verirsin sen o kiloyu zaten.
Ya da aparat al araya.
Çok iyi ismiyle yaşasınBiz bugün kesinleştirdikÇınar Mert olacak insallah
Üstelik eşimde duyuyor bende delirmedimÇok sevindimbenim gibi biri varmış ses bildiğin geliyo yani bazen uzunca günlerce gelmiyo ama şuan pat pat geliyo merve bak anacım varmış ses gelen bi ben değilmişim
Ay ben de ordan almıştım uzun zamandır kullanmadım yarın bi deneyeyim sürpriz olmasınBide suweni beğendim diye her renginden aldımkilo almış olmaktan değil yeni sütyen almaktan tırsıyorum
Benimde eşim net duydu dün yataktaÇok iyi ismiyle yaşasındarısı bize inşallah bizde bir an evvel bulabiliriz
Üstelik eşimde duyuyor bende delirmedim
Memenin tam altından göbek kavisleniyor ya işte tam orası sıkmıyor ama rahatsız ediyor işteAy ben de ordan almıştım uzun zamandır kullanmadım yarın bi deneyeyim sürpriz olmasın
Tepkileri çok komik o ne yaaaBenimde eşim net duydu dün yatakta
Bilmiyorum ben ayağını hiç öyle o kadar yukarılarda hissetmedimTepkileri çok komik o ne yaaabizimki ayaklarını çok gerdirince öyle sesler geliyor
Ben sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komazBide suweni beğendim diye her renginden aldımkilo almış olmaktan değil yeni sütyen almaktan tırsıyorum
Ay alamam artık daha ne alayım, nerde senin pintiliğin ayol 12 den sonra gidiverdi miAparat çok mantıklı bak bu tam mervelik bi çözümdü tenks gözümün nuru
Canım seninle günlerimiz neredeyse aynı bir hareketlilik belirti var mı sende?Kanala mı girdi acaba
Yok canım benimki tamamen oturma pozisyonundan oluyor organ kemik bişeyler birbirine sürtüyor ama neAynen bende şuan mesela öyleyim koltukta yayılıp tam uzanmadan sırtımda yastık filan var ama örnek dün yatağımda eşimde duydu pıtpıt sesleri . Su çok içmiş mıydın öyle olduğunda ?
Benimde öyle rahatsız ediyor kaldirdim doğumdan sonra böyle olursa ek kopça alicam artık fazla kg da almadim, ayrıca bir tane aldım ben sen nasıl güvendin bedenine öyle ,ben bir beden büyük almistim ama onu bile doldurdu muhtemelen doğumdan sonra hiç takamiycam ben onu en iyisi emzirme atletiymiş onu stoklamak lazim çokta rahatMemenin tam altından göbek kavisleniyor ya işte tam orası sıkmıyor ama rahatsız ediyor işteinşallah göbek gidince eski rahatlığına döner yoksa boşa gitti papeller
Anladım canım benim bazen su fazla ictigimden kaynaklı mi o yüzden düşündüm . Ama korkma bak yalnız değilsin benim veYok canım benimki tamamen oturma pozisyonundan oluyor organ kemik bişeyler birbirine sürtüyor ama ne
Nasıl yani Karadenizlilik mi var sende?Ben sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komazsen kaç tane aldın öyle.
Lazın aklı 12den sonra calışmaz derler. Neyse ki bende tam tersi son anda aklıma geldi
Al benden de okadar özellikle sağa sola dönüşlerde doğurucam sanıyorum öyle bir çatı ağrısıBende de kemik kitlama sesi oluyor insan oturup kalkarken dizi kitlar ya benim vajinamdaki kemikler kitliyor yataktan kalkarken, zaten gece yataktan kalkarken bir gün ortadan ikiye bölünücem az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?