2021 Aralık Anneleri

Hepi topu 8 kilo almışsın kız sırta ne gidecek bişey olmazz daha bile altına düşersin emzirirken
Bide suweni beğendim diye her renginden aldım kilo almış olmaktan değil yeni sütyen almaktan tırsıyorum
Başka alırsın ya. Aldıysan da hemen verirsin sen o kiloyu zaten.
Ya da aparat al araya.
Ay alamam artık daha ne alayım, nerde senin pintiliğin ayol 12 den sonra gidiverdi mi Aparat çok mantıklı bak bu tam mervelik bi çözümdü tenks gözümün nuru

Biz bugün kesinleştirdik Çınar Mert olacak insallah
Çok iyi ismiyle yaşasın darısı bize inşallah bizde bir an evvel bulabiliriz
Çok sevindim benim gibi biri varmış ses bildiğin geliyo yani bazen uzunca günlerce gelmiyo ama şuan pat pat geliyo merve bak anacım varmış ses gelen bi ben değilmişim
Üstelik eşimde duyuyor bende delirmedim

Tepkileri çok komik o ne yaaa bizimki ayaklarını çok gerdirince öyle sesler geliyor
Bilmiyorum ben ayağını hiç öyle o kadar yukarılarda hissetmedim yalan olur şimdi hissettim desem ama bildiğin küçük küçük pıt pıt bazen daha sesli halde fokurdama sesiymis gibi geliyo çok tuhaf yaa

Ben sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komaz sen kaç tane aldın öyle.
Lazın aklı 12den sonra calışmaz derler. Neyse ki bende tam tersi son anda aklıma geldi

Aynen bende şuan mesela öyleyim koltukta yayılıp tam uzanmadan sırtımda yastık filan var ama örnek dün yatağımda eşimde duydu pıtpıt sesleri . Su çok içmiş mıydın öyle olduğunda ?
Yok canım benimki tamamen oturma pozisyonundan oluyor organ kemik bişeyler birbirine sürtüyor ama ne

Memenin tam altından göbek kavisleniyor ya işte tam orası sıkmıyor ama rahatsız ediyor işte inşallah göbek gidince eski rahatlığına döner yoksa boşa gitti papeller
Benimde öyle rahatsız ediyor kaldirdim doğumdan sonra böyle olursa ek kopça alicam artık fazla kg da almadim, ayrıca bir tane aldım ben sen nasıl güvendin bedenine öyle ,ben bir beden büyük almistim ama onu bile doldurdu muhtemelen doğumdan sonra hiç takamiycam ben onu en iyisi emzirme atletiymiş onu stoklamak lazim çokta rahat

Ben sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komaz sen kaç tane aldın öyle.
Lazın aklı 12den sonra calışmaz derler. Neyse ki bende tam tersi son anda aklıma geldi
Nasıl yani Karadenizlilik mi var sende? Bu yazıda tek merak ettiğimin bu olması

Bende de kemik kitlama sesi oluyor insan oturup kalkarken dizi kitlar ya benim vajinamdaki kemikler kitliyor yataktan kalkarken, zaten gece yataktan kalkarken bir gün ortadan ikiye bölünücem az kaldi
Al benden de okadar özellikle sağa sola dönüşlerde doğurucam sanıyorum öyle bir çatı ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…