Yes canım. Köken Trabzon. Ama hiç gidip görmedim. Ama var yani damarlarda.Nasıl yani Karadenizlilik mi var sende?Bu yazıda tek merak ettiğimin bu olması
Valla eşim evdeyken kalkacagim zaman arkadan ittiri veriyor anca öyle rahat ediyorumAl benden de okadar özellikle sağa sola dönüşlerde doğurucam sanıyorum öyle bir çatı ağrısı
Allah yardımcımız olsun çoğu bitti azı kaldı ya son günlerimizi güzel geçirelim uykusuz geceler bebeğimizle devam edicekValla eşim evdeyken kalkacagim zaman arkadan ittiri veriyor anca öyle rahat ediyorumöbür türlü anında kasiliyo karın zaten hele de sıkışıksam geceleri çok fena oluyor yaa
Sorma ben de bazen öyle bir sıkışık uyanıyorum ki ölüm gibi bişey keşke altıma kaçırsaydım daha iyiydi diyorumValla eşim evdeyken kalkacagim zaman arkadan ittiri veriyor anca öyle rahat ediyorumöbür türlü anında kasiliyo karın zaten hele de sıkışıksam geceleri çok fena oluyor yaa
Sorma Valla uykuda anlamıyosun ki ne kadar sıkıştığını da bı uyaniyosun vücut kas katı kesilmişSorma ben de bazen öyle bir sıkışık uyanıyorum ki ölüm gibi bişey keşke altıma kaçırsaydım daha iyiydi diyorumhani hamileler son döneminde çiş tutamıyordu ben patlasam da tutuyorum
Benimde yeni basladi resmen suan cosuyor cadiBnmde sabahtan beri yoktu akşam başladı
Annem ördü bana 1 günde bitirmiş bugün verdiKızlar bu battaniyelerden alan var mı , nasıl sizce ?Eki Görüntüle 2960073
He ben diyorum annem kendi ördü 77 liraya gelmiş ipi bunlar kaçaSorma valla
Arada böyle hastalıklarla şükür anları yaratıyor hayat sanırım
Bence çok güzelmiş
Ama kesin biri çıkar ve der ki:
Bunu ben daha ucuza örerdim
Maşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün inşEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Amin tesekkur ederim darisi hepinizin basinaMaşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün inş
Ayyyy gozun aydin canim benim masallahEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Hayrlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Bnm akşam hareketli gün içinde hissetmiyorum çok yada sürekli ayakta olduğumdan bi de bnm plesenta önde çok sert hareket hissediyorum hafifleri hiç hissetmiyorumCanım seninle günlerimiz neredeyse aynı bir hareketlilik belirti var mı sende?
Ay canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyüsünEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Kasılman filan var mı peki?Bnm akşam hareketli gün içinde hissetmiyorum çok yada sürekli ayakta olduğumdan bi de bnm plesenta önde çok sert hareket hissediyorum hafifleri hiç hissetmiyorum
Yok anam bnde kasılma sancı türü hiç bişi yokKasılman filan var mı peki?
Maşallah Allah analı babana büyütsün güzel günlerini göstersin canımEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Yık canım sadece geçen gece belimde adet ağrısı gibi ağrı hissettim o kadar. Tek segerlik birşeydi. 40ı bekleyeceğim gibi hissediyorum artıkYok anam bnde kasılma sancı türü hiç bişi yoksadece aşağıya baskı var yürürken o da bu ara az var
Sende var mı
Üç renk vardı üçünü de aldım çok rahat diyeBen sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komazsen kaç tane aldın öyle.
Lazın aklı 12den sonra calışmaz derler. Neyse ki bende tam tersi son anda aklıma geldi
Bence doğumdan sonra olur yas çünkü tam meme altından göbek çıktığı için şuan rahatsız ediyo kiloyla ilgili değil aynadan bakınca çözdüm işiBenimde öyle rahatsız ediyor kaldirdim doğumdan sonra böyle olursa ek kopça alicam artık fazla kg da almadim, ayrıca bir tane aldım ben sen nasıl güvendin bedenine öyle ,ben bir beden büyük almistim ama onu bile doldurdu muhtemelen doğumdan sonra hiç takamiycam ben onu en iyisi emzirme atletiymiş onu stoklamak lazim çokta rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?