2021 Aralık Anneleri

Al benden de okadar özellikle sağa sola dönüşlerde doğurucam sanıyorum öyle bir çatı ağrısı
Valla eşim evdeyken kalkacagim zaman arkadan ittiri veriyor anca öyle rahat ediyorum öbür türlü anında kasiliyo karın zaten hele de sıkışıksam geceleri çok fena oluyor yaa

Valla eşim evdeyken kalkacagim zaman arkadan ittiri veriyor anca öyle rahat ediyorum öbür türlü anında kasiliyo karın zaten hele de sıkışıksam geceleri çok fena oluyor yaa
Allah yardımcımız olsun çoğu bitti azı kaldı ya son günlerimizi güzel geçirelim uykusuz geceler bebeğimizle devam edicek

Sorma ben de bazen öyle bir sıkışık uyanıyorum ki ölüm gibi bişey keşke altıma kaçırsaydım daha iyiydi diyorum hani hamileler son döneminde çiş tutamıyordu ben patlasam da tutuyorum

Sorma ben de bazen öyle bir sıkışık uyanıyorum ki ölüm gibi bişey keşke altıma kaçırsaydım daha iyiydi diyorum hani hamileler son döneminde çiş tutamıyordu ben patlasam da tutuyorum
Sorma Valla uykuda anlamıyosun ki ne kadar sıkıştığını da bı uyaniyosun vücut kas katı kesilmiş

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Ayyyy gozun aydin canim benim masallahsurpriz yapti

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Hayrlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canım seninle günlerimiz neredeyse aynı bir hareketlilik belirti var mı sende?
Bnm akşam hareketli gün içinde hissetmiyorum çok yada sürekli ayakta olduğumdan bi de bnm plesenta önde çok sert hareket hissediyorum hafifleri hiç hissetmiyorum

Hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyüsün

Maşallah Allah analı babana büyütsün güzel günlerini göstersin canım Neden kum torbası? İyisin di mi sorun yok ?

Ben sütyen 2 tane aldım yavrum olmazsa da kaldırir atar yenisini alırim cimriliğime komaz sen kaç tane aldın öyle.
Lazın aklı 12den sonra calışmaz derler. Neyse ki bende tam tersi son anda aklıma geldi
Üç renk vardı üçünü de aldım çok rahat diyesütyensever biri olarak bana da bu yakışırdı aöa göbeğimin mememden çıkacağını hesap edememişim
Bence doğumdan sonra olur yas çünkü tam meme altından göbek çıktığı için şuan rahatsız ediyo kiloyla ilgili değil aynadan bakınca çözdüm işiben büyük de almadım kendi bedenimi aldım çünkü memelerim büyümedi zaten cupların içi de hala boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…