2021 Aralık Anneleri

Yık canım sadece geçen gece belimde adet ağrısı gibi ağrı hissettim o kadar. Tek segerlik birşeydi. 40ı bekleyeceğim gibi hissediyorum artık
Bnde sezeryan olacam olmasam eminim 40 ı da geçerim

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı bizlere inşallah

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Yaa nasıl sürpriz yapmış işte Allah analı babalı büyütsün inşallah

Demekki minnoşun geleceği günü kendi seçti. kaç kg doğdu boyu kaç?ultrasonla son ölçümle uyumlu mu doğdu sağlıkla kavuştunuz çok şükür darisi bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…