- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnde sezeryan olacam olmasam eminim 40 ı da geçerimYık canım sadece geçen gece belimde adet ağrısı gibi ağrı hissettim o kadar. Tek segerlik birşeydi. 40ı bekleyeceğim gibi hissediyorum artık
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Ay son 8 yazıyor sendeBnde sezeryan olacam olmasam eminim 40 ı da geçerim
Gözünüz aydın olsun canımEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Hayırlı olsun canim gözünaydınEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Yaa nasıl sürpriz yapmış işte Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Hayirli olsun gözünüzaydınEvet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Iyiyim cok sukur biraz kanamam fazlaydi o yuzden koymuslardiMaşallah Allah analı babana büyütsün güzel günlerini göstersin canımNeden kum torbası? İyisin di mi sorun yok ?
bucak toparlanirsin insallah nasil bir duyguIyiyim cok sukur biraz kanamam fazlaydi o yuzden koymuslardi
Cok guzel darisi hepinizin basinabucak toparlanirsin insallah nasil bir duygu
Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Amin insallahCok guzel darisi hepinizin basina
Canim 3 kilo 200 dogdu onceki olcumle uyumlu degil 38 hafta iki gun luk aynen kendi sectiDemekki minnoşun geleceği günü kendi seçti.kaç kg doğdu boyu kaç?ultrasonla son ölçümle uyumlu mu doğdu sağlıkla kavuştunuz çok şükür darisi bizim başımıza
Önceki Ölçümü kaçtı canimCanim 3 kilo 200 dogdu onceki olcumle uyumlu degil 38 hafta iki gun luk aynen kendi secti
Galiba benimde bilinc altimda su an cok stres var. Aslinda baksan rahat gibiyim amaBnmde
Ve çok stres bastı
Bende dün öyleydim bugün geçti,yavaştan vücut lohusa moduna girmeye basladi heraldeDurup durup ağlayasım geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?