Beni dün ayağa kaldıran kadınlar ay masallah bunun acı eşiği çok yüksek dediler. Ama dün koridorda bağıran da vardı acıyo acıyo diye. Bence psikolojimizle de çok alakalı. Kimse korkmasın. Ben cabuk gaz cıkaramadım ama bi kac kez wc gittim ondan da olabilir. Zaten benim metabolizma fazla hızlı. Ağrılarım oldu ama yoğun değildi ama çok olmadan dün öğlen ve gece ağrı kesici yapıldı. Geceki de belki uyurum diye ben istedim ama onca kahveyle uyuyamadım tabi. Bi de 2 saatte bir 15er dk iki memeyi de süt çıkmasa da sağma makinesine koydum. E bi iki tur yürüdüm o ara. Wc gittim hep cişten hariç biraz oturdum gaz varsa çıksın diye uyunmadı yani.Ağrı durumları nasıl Merve çok ağrı oluyor mu müsaitsen biraz bahseder misin bize
Hadi hayırlı haberlerle gel ınsallah. Çok sukurrrEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Çok şükür. Tüm bebeler iyi olsun inşallah.Hadi hayırlı haberlerle gel ınsallah. Çok sukurrr
Oyy çok şükür aynı annesi gibi güçlü maşallahEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Ay çok şükürEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Cok sukur canim benimmEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Inşallah tertemizdirCok sukur canim benimmbiz de sarilik sonucu bekliyoruz dua edin ona gore taburcu olcz
Ohh şükürler olsun canim çok rahatladim vallaEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
İnsallah düsük gelir canim dualarim sizinleCok sukur canim benimmbiz de sarilik sonucu bekliyoruz dua edin ona gore taburcu olcz
Insallah kuzumInşallah tertemizdir
Ayyy Merve doğum yapmışsın çok sevindim canım Allah'ım analı babalı büyütsün inşallahEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Sence ?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSezeryan olacak anneler bi gün önceden komposto yiyin bence hem rahat gazınız çıkar hemde açlık oluyor süt yapar inşallah
İnş düşük çıkar canım benimCok sukur canim benimmbiz de sarilik sonucu bekliyoruz dua edin ona gore taburcu olcz
Maşallah Eylül'e. Çok şükür. Rabbim tek sıkıntı göstermesin bundan sonra.Eylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Hahah al işte bi kilo verme vakası dahaBen de kontrolden çıktımm bebişin keyfi yerinde valla gelesi yok bi hareketlilik yok ufak sancılar dışında
Bu hafta 300 gr almış ben 800 gr vermişim nasıl oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?