2021 Aralık Anneleri

Ağrı durumları nasıl Merve çok ağrı oluyor mu müsaitsen biraz bahseder misin bize
Beni dün ayağa kaldıran kadınlar ay masallah bunun acı eşiği çok yüksek dediler. Ama dün koridorda bağıran da vardı acıyo acıyo diye. Bence psikolojimizle de çok alakalı. Kimse korkmasın. Ben cabuk gaz cıkaramadım ama bi kac kez wc gittim ondan da olabilir. Zaten benim metabolizma fazla hızlı. Ağrılarım oldu ama yoğun değildi ama çok olmadan dün öğlen ve gece ağrı kesici yapıldı. Geceki de belki uyurum diye ben istedim ama onca kahveyle uyuyamadım tabi. Bi de 2 saatte bir 15er dk iki memeyi de süt çıkmasa da sağma makinesine koydum. E bi iki tur yürüdüm o ara. Wc gittim hep cişten hariç biraz oturdum gaz varsa çıksın diye uyunmadı yani.

Eylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Cok sukur canim benimmbiz de sarilik sonucu bekliyoruz dua edin ona gore taburcu olcz

Eylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Ohh şükürler olsun canim çok rahatladim valla

Ayyy Merve doğum yapmışsın çok sevindim canım Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah

M Mutluuu06 durumlar nasil heyecan var mi
Sence ? İlk çocuğum ve ne zorluklarla nasip etti Rabbim . Dün gece kalp krizi geçirmem an meselesi idi saatlerce kalbim çarptı,aynı hastanede sezeryan olan arkadaşlarimla konuştum Allah'tan sakinleştirici veriyolarmis diyo yoksa herkes kalpten gider .
Sen nasılsın canım

Maşallah Eylül'e. Çok şükür. Rabbim tek sıkıntı göstermesin bundan sonra.

Ben de kontrolden çıktımm bebişin keyfi yerinde valla gelesi yok bi hareketlilik yok ufak sancılar dışında
Bu hafta 300 gr almış ben 800 gr vermişim nasıl oldu anlamadım
Hahah al işte bi kilo verme vakası daha
Benim aklımın almadığı kısım şu siz verirken bebito nası alıyo?
Aslında sen 1100 gram vermişsin ama bebito 300 aldığı için 800 gr verdin diye gözüküyo heraldebeynim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…