Mevsimm ben surekli aglamakliyim.. Arada heyecanlaniyorum kalbim eziliyor. Aklima oglum geliyor ağlamaya basliyorum. Çok karisik duygular cereyanu icerisindeyimSence ?İlk çocuğum ve ne zorluklarla nasip etti Rabbim . Dün gece kalp krizi geçirmem an meselesi idi saatlerce kalbim çarptı,aynı hastanede sezeryan olan arkadaşlarimla konuştum Allah'tan sakinleştirici veriyolarmis diyo yoksa herkes kalpten gider .
Sen nasılsın canım
Normalmi sezeryan mi cnm saglikla gelsin insallah guzel haberlerini bekliyoruzkizlar benim bugun kontrolum vardi gelisimi durmus doguma aliyolar nstye baktilar sanci cikmadi napicam bilmiyorum
o bile belli degilki valla insallah saglikla gelir de bilmiyorum karnimda cok cekti yavrum 2,5 kiloda kalmisNormalmi sezeryan mi cnm saglikla gelsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Sagsalim kucagina alirsin insallahkizlar benim bugun kontrolum vardi gelisimi durmus doguma aliyolar nstye baktilar sanci cikmadi napicam bilmiyorum
Zaman zaman oldu adet agrilarim canim bazen gun boyu bazen gunlerce bazen saatlik benim durumuma gore ilac adeti hep degisti 4e kadar ciktigim oldu bazen ilac yetmedi igne oldum progestan doktorun en iyisini bilir zaten insanin elinden baska da birsey gelmiyorBende yatıyorum canım sendede varmı adet gbı agrılar gunde kac alıyorsun sabah uyanınca oluyo agrı benım dha cok
Ben de bu cumartesi son kez icecegim canim sen biraktiktan sonra farketti mi agri kasilma falan artti mi normal mi olacak dogumunBenim doktorum nidicard ı bu haftanın sonunda bırakabiliriz dedi siz niye bırakmadınız ki hala?
Bende tüp bebek tedavimde 5 kez ameliyat oldum, 5 kez yumurtalarım toplandı. Ve işlemlerde çok canım yandığı da oldu. Bazı kadınlar bağırıp çağırıyordu. Yani doğumda da herkesin canı yanıyor. Ama öyle bağırıp çağırmayı çok yakışıksız buluyorum. Ben en fazla sessiz sessiz ağlarım.Beni dün ayağa kaldıran kadınlar ay masallah bunun acı eşiği çok yüksek dediler. Ama dün koridorda bağıran da vardı acıyo acıyo diye. Bence psikolojimizle de çok alakalı. Kimse korkmasın. Ben cabuk gaz cıkaramadım ama bi kac kez wc gittim ondan da olabilir. Zaten benim metabolizma fazla hızlı. Ağrılarım oldu ama yoğun değildi ama çok olmadan dün öğlen ve gece ağrı kesici yapıldı. Geceki de belki uyurum diye ben istedim ama onca kahveyle uyuyamadım tabi. Bi de 2 saatte bir 15er dk iki memeyi de süt çıkmasa da sağma makinesine koydum. E bi iki tur yürüdüm o ara. Wc gittim hep cişten hariç biraz oturdum gaz varsa çıksın diye uyunmadı yani.
Gayet de yedim bu hafta aslında ama bence geçen haftaki ölçümde ödemlenmiştim 2 gündür vücudumdan korkunç bir su çıkışı var çünküHahah al işte bi kilo verme vakası daha
Benim aklımın almadığı kısım şu siz verirken bebito nası alıyo?
Aslında sen 1100 gram vermişsin ama bebito 300 aldığı için 800 gr verdin diye gözüküyo heraldebeynim yandı
Ben aglamalikli değil de aşırı heyecanlıyımMevsimm ben surekli aglamakliyim.. Arada heyecanlaniyorum kalbim eziliyor. Aklima oglum geliyor ağlamaya basliyorum. Çok karisik duygular cereyanu icerisindeyim
10 da burada olun dedi.Ben aglamalikli değil de aşırı heyecanlıyıminşallah herseyimiz güzel geçer . Yarın kaç gibi senin ? Benim 11-12 arası alınacak sezeryana
Bana da 9 da burada ol dedi 11-12 gibi alırız diye söyledi10 da burada olun dedi.
Saat 12 de olacak
Yok cımartesi randevumuz cumartesiye kadar kullanıyorum günde 3 tane benim. Benim hiç ağrım yoktu sadece çok sık kasılmalar oluyodu, nstde de sancı çıkmıştı ama ben bişey hissetmiyodum o yüzden vermişti dr. Erken doğum olmasın diyeBen de bu cumartesi son kez icecegim canim sen biraktiktan sonra farketti mi agri kasilma falan artti mi normal mi olacak dogumun
Acaba su tüketimini mi arttırdınGayet de yedim bu hafta aslında ama bence geçen haftaki ölçümde ödemlenmiştim 2 gündür vücudumdan korkunç bir su çıkışı var çünkü
Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin canimkizlar benim bugun kontrolum vardi gelisimi durmus doguma aliyolar nstye baktilar sanci cikmadi napicam bilmiyorum
Belki de öyle oldu anlamadan hep fazla içiyorum ama takip etmiyorum kaç lt içtim diyeAcaba su tüketimini mi arttırdınBende de bu ara aşırı su tüketme isteği var sürekli de tuvalete gidiyorum bezdumm
Ne zaman sezeryan tarihin canimYok cımartesi randevumuz cumartesiye kadar kullanıyorum günde 3 tane benim. Benim hiç ağrım yoktu sadece çok sık kasılmalar oluyodu, nstde de sancı çıkmıştı ama ben bişey hissetmiyodum o yüzden vermişti dr. Erken doğum olmasın diyeama artık 37.haftayı tamamlayınca bebiş istediği zaman gelebilir dedi o yüzden bu hafta son kez kullanıyorum. Benim sezeryan olacak doğumum
Acaba su tüketimini mi arttırdınBende de bu ara aşırı su tüketme isteği var sürekli de tuvalete gidiyorum bezdumm
Aa evet çok gğzel çok teşekkr ederim bakacağımBüyük kızımda biz de şırıngayla beslemiştik sütüm daha gelmediği ve memeyi de tutmadığı için. Ama bu bebekte farklı bir şey denemek istiyorum. İnternette Emzirme Destek Sistemi (EDS) diye bir şey gördüm. Mamayı veya Anne sütünü biberona koyuyorsun, beslenme sondasının bir ucu biberonda oluyor diğer ucunu kendi göğüs ucuna yapıştırıyorsun. Böylelikle sondadan süt geldikçe bebek memeyi de emmiş oluyor, memeye alışıyor. Gerçekten işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsiniz. Ben aldım hastane çantama koydum, inşallah işe yarar.
4 yada daha fazla da olabilir küçük küçük de olur sen basıl seviyorsanKayısıyı 4 e falan böleyim dimi? Tanelerini de blendırladın mı yoksa taneli mi tüketicezbide turuncu kayısıdan mı
Canm naptınız çıktnz mıCok sukur canim benimmbiz de sarilik sonucu bekliyoruz dua edin ona gore taburcu olcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?