2021 Aralık Anneleri

Mevsimm ben surekli aglamakliyim.. Arada heyecanlaniyorum kalbim eziliyor. Aklima oglum geliyor ağlamaya basliyorum. Çok karisik duygular cereyanu icerisindeyim

Bende yatıyorum canım sendede varmı adet gbı agrılar gunde kac alıyorsun sabah uyanınca oluyo agrı benım dha cok
Zaman zaman oldu adet agrilarim canim bazen gun boyu bazen gunlerce bazen saatlik benim durumuma gore ilac adeti hep degisti 4e kadar ciktigim oldu bazen ilac yetmedi igne oldum progestan doktorun en iyisini bilir zaten insanin elinden baska da birsey gelmiyor

Bende tüp bebek tedavimde 5 kez ameliyat oldum, 5 kez yumurtalarım toplandı. Ve işlemlerde çok canım yandığı da oldu. Bazı kadınlar bağırıp çağırıyordu. Yani doğumda da herkesin canı yanıyor. Ama öyle bağırıp çağırmayı çok yakışıksız buluyorum. Ben en fazla sessiz sessiz ağlarım.
Ha ben hiç mi hastanede bağırıp çağırmadım. Bağırdım. Ablam benim kafamı cep telefonuyla darp etti. Bir anda kafamdan sular gibi kan gelince şoka girdim ve sinir krizi geçirdim. O zaman “Ben karakola gideceğim, şikayet edeceğim. Kafam kafam” diye bağırıyordum. Sakinleştirici yaptılar da, sustum.

Gayet de yedim bu hafta aslında ama bence geçen haftaki ölçümde ödemlenmiştim 2 gündür vücudumdan korkunç bir su çıkışı var çünkü

Mevsimm ben surekli aglamakliyim.. Arada heyecanlaniyorum kalbim eziliyor. Aklima oglum geliyor ağlamaya basliyorum. Çok karisik duygular cereyanu icerisindeyim
Ben aglamalikli değil de aşırı heyecanlıyım inşallah herseyimiz güzel geçer . Yarın kaç gibi senin ? Benim 11-12 arası alınacak sezeryana

Ben de bu cumartesi son kez icecegim canim sen biraktiktan sonra farketti mi agri kasilma falan artti mi normal mi olacak dogumun
Yok cımartesi randevumuz cumartesiye kadar kullanıyorum günde 3 tane benim. Benim hiç ağrım yoktu sadece çok sık kasılmalar oluyodu, nstde de sancı çıkmıştı ama ben bişey hissetmiyodum o yüzden vermişti dr. Erken doğum olmasın diye ama artık 37.haftayı tamamlayınca bebiş istediği zaman gelebilir dedi o yüzden bu hafta son kez kullanıyorum. Benim sezeryan olacak doğumum
Gayet de yedim bu hafta aslında ama bence geçen haftaki ölçümde ödemlenmiştim 2 gündür vücudumdan korkunç bir su çıkışı var çünkü
Acaba su tüketimini mi arttırdın Bende de bu ara aşırı su tüketme isteği var sürekli de tuvalete gidiyorum bezdumm

Ne zaman sezeryan tarihin canim

Aa evet çok gğzel çok teşekkr ederim bakacağım

Kayısıyı 4 e falan böleyim dimi? Tanelerini de blendırladın mı yoksa taneli mi tüketicez bide turuncu kayısıdan mı
4 yada daha fazla da olabilir küçük küçük de olur sen basıl seviyorsan
Taneli yaptım bn evet turuncu kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…