2021 Aralık Anneleri

Anesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde

Herkes 2 aralıkta doğuruyor biz de 20sinde doğururuz
Aynen sona kalsak da yalnız kalmıyoruz
Her hastame covid testi istemiyor. Benimki hem benden hem eşimden istedi, ziyaretçi de kabul etmiyor mesela
Ben de 36+3üm erken doğum riski olunca bugünleri görmüş olmak mucize gibi. Bakalım ne zaman nasıl gelecek bebişler ben de adalatı bıraktım bu hafta artık.
Evet çok şükür o korkulu günleri geride bıraktık. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder bu saatten sonra Biz 20 aralık falan diyoruz ama nidicardı bırakınca kasılmalarım nolucak doğum hemen mi başlıcal bende de onun stresi başladı biraz çünkü ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi diyorlar.
Eşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Devlet hastanesinde bile veriyorlar yahu kaçıncı yüzyılda kalmış o hala yok öyle bişi uydurmuş valla baya

Yok butun hastaneler vermiyor dedi
Valla yorgan odaya ben çıkmadan geldi. Çıkınca üşürsün dediler. Hatta çok sıcak filan diye şaşırdım. Ama tabi ki dondum. Sonra ben normale dönünce aldılar pike yetti. Ozelse ara sor bi.

Sen istersen çıkabilirsin dedi doktor. Sonra istersen yat dedi sonra yat bu gece de bakalım dedi. Biraz yatasım vardı tabi bebekim burda diye. Hem de bu gece de yapsınlar biraz ağrı kesici filan bakalım dedim.
Evet orda olmak istersin diye tahmin ettim ben de hem de 1 gece olunca Yarın birlikte dönersiniz inşallah sağlıkla

Anesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde

Muhtemelen benim de o sıralar olacak doğum. Daha net tarih yok ama ben öyle tahmin ediyorum. Haftaya belki söyler kontrolde

Geçirilmez sanırım ya ben daha önce geçirdiler sandım . Yani geçecek olsa aynı evde olduğunuzu düşünsek hiç iyileşemezdiniz seker dururdu birbirinizden mantıken
Ben de o yüzden rahat geldim işte
Çünkü iki taraf da delta varyantı geçirdi
Annenker geçirdi ben geçiriyorum yani
Risksiz geldi bana
Zaten gına geldi mantıksız kurallardan. Insallah bi çözüm yolu bulursunuz canım vardır bir hayır
Ay şükür geldim evime
Ama doktora gitmedim henğz
Doktor bi şeyin yoksa bugün gelmene gerek yok dedi
Zaten son nstm dün akşakm9da çekilmişti sorun yoktu
Hareket de etti sanki sabah
Bunu slrun yok sayıyorum

Ama saçlarım beyazlaşmış olabilir stresten

Stres yapman doğal canım ya yapma diyoruz ama ister istemez olur tabi. Kendi doktorun mu dedi gerek yok diye? Onunla iletişimin ne durumda? Evine geçmişsin yine o da iyidir hastanedense sorun yoktur canim endişe etme

Saolasın Allah razı olsun

Hadi gözünaydınl

Eşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Yok ya vermez olurlar mı hiç gerek yok öyle birseye
Benim bebeğim asla emmiyo sanırım biberonla devam edeceğiz çok üzgünüm
Biraz daha mı denesen canim. Zor bir süreç evet ama bu durumu yenenleri okumuştum. Yıpratıcı oluyor tahmin ediyorum ama

Valla yorgan odaya ben çıkmadan geldi. Çıkınca üşürsün dediler. Hatta çok sıcak filan diye şaşırdım. Ama tabi ki dondum. Sonra ben normale dönünce aldılar pike yetti. Ozelse ara sor bi.
Sordum veriyorlarmiş

Stres yapman doğal canım ya yapma diyoruz ama ister istemez olur tabi. Kendi doktorun mu dedi gerek yok diye? Onunla iletişimin ne durumda? Evine geçmişsin yine o da iyidir hastanedense sorun yoktur canim endişe etme
Onunla kestik iletişimi
Burada koronayken takip edecek doktor gerek yok dedi
Yarın tekrar soracağım belki bakayım der
Ay bi de devlette doğurasım geldi
Burdaki devlet otel gibi

Kızlar 2.aralikta ben dahil 3 kişi nasip olursa doğum olacak cennetciim051215 eymentaa bizim haftalar sizden 2-3 hafta ileri ben 39.haftadayim mesela sizinkiler de 15 ve sonrası normal

Onunla kestik iletişimi
Burada koronayken takip edecek doktor gerek yok dedi
Yarın tekrar soracağım belki bakayım der
Ay bi de devlette doğurasım geldi
Burdaki devlet otel gibi
Kız serumu falan sana cıkarttırdılar ya neresi güzel Bizim buradaki sehir hastanesi de çok güzel. Tek kişilik odalar tvli falan. Yemekleri lezzetli Ama bana çok uzak kontrollere gidip gelemezdim.

ay neyseki çıktın çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…