Vazgeçme vazgeçmeee o damlatmalı şeyden yaptın mı? Eds mi de bi şeydi adı. Sağınca geliyo muBenim bebeğim asla emmiyo sanırım biberonla devam edeceğiz çok üzgünüm
Yok butun hastaneler vermiyor dediDevlet mi?
Aynen sona kalsak da yalnız kalmıyoruzAnesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde
Herkes 2 aralıkta doğuruyor biz de 20sinde doğururuz
Evet çok şükür o korkulu günleri geride bıraktık. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder bu saatten sonraBen de 36+3ümerken doğum riski olunca bugünleri görmüş olmak mucize gibi. Bakalım ne zaman nasıl gelecek bebişler ben de adalatı bıraktım bu hafta artık.
Devlet hastanesinde bile veriyorlar yahu kaçıncı yüzyılda kalmış o halaEşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Valla yorgan odaya ben çıkmadan geldi. Çıkınca üşürsün dediler. Hatta çok sıcak filan diye şaşırdım. Ama tabi ki dondum. Sonra ben normale dönünce aldılar pike yetti. Ozelse ara sor bi.Yok butun hastaneler vermiyor dedi
Evet orda olmak istersin diye tahmin ettim ben de hem de 1 gece oluncaSen istersen çıkabilirsin dedi doktor. Sonra istersen yat dedi sonra yat bu gece de bakalım dedi. Biraz yatasım vardı tabi bebekim burda diye. Hem de bu gece de yapsınlar biraz ağrı kesici filan bakalım dedim.
Muhtemelen benim de o sıralar olacak doğum. Daha net tarih yok ama ben öyle tahmin ediyorum. Haftaya belki söyler kontroldeAnesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde
Ben de o yüzden rahat geldim işteGeçirilmez sanırım yaben daha önce geçirdiler sandım . Yani geçecek olsa aynı evde olduğunuzu düşünsek hiç iyileşemezdiniz seker dururdu birbirinizden mantıken
Ay şükür geldim evimeZaten gına geldi mantıksız kurallardan. Insallah bi çözüm yolu bulursunuz canım vardır bir hayır
Stres yapman doğal canım ya yapma diyoruz ama ister istemez olur tabi. Kendi doktorun mu dedi gerek yok diye? Onunla iletişimin ne durumda? Evine geçmişsin yine o da iyidir hastanedenseBen de o yüzden rahat geldim işte
Çünkü iki taraf da delta varyantı geçirdi
Annenker geçirdi ben geçiriyorum yani
Risksiz geldi bana
Ay şükür geldim evime
Ama doktora gitmedim henğz
Doktor bi şeyin yoksa bugün gelmene gerek yok dedi
Zaten son nstm dün akşakm9da çekilmişti sorun yoktu
Hareket de etti sanki sabah
Bunu slrun yok sayıyorum
Ama saçlarım beyazlaşmış olabilir stresten
Saolasın Allah razı olsunDoğum yapan arkadaşlar çok sevindim sürekli takip edemedim en son gördüklerimmerve ve B BitterCikilata gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. sağlıklı güzel uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah bir an önce bebişlerin her şeyi yoluna girsin taburcu olun inşallah. doğum yapacaklara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah her şey yolunda gitsin
Hadi gözünaydınBen de o yüzden rahat geldim işte
Risksiz geldi bana
Ay şükür geldim evime
Bunu slrun yok sayıyorum
Yok ya vermez olurlar mı hiç gerek yok öyle birseyeEşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Biraz daha mı denesen canim. Zor bir süreç evet ama bu durumu yenenleri okumuştum. Yıpratıcı oluyor tahmin ediyorum amaBenim bebeğim asla emmiyo sanırım biberonla devam edeceğiz çok üzgünüm
Senin akrabalardaYok butun hastaneler vermiyor dedi
Sordum veriyorlarmişValla yorgan odaya ben çıkmadan geldi. Çıkınca üşürsün dediler. Hatta çok sıcak filan diye şaşırdım. Ama tabi ki dondum. Sonra ben normale dönünce aldılar pike yetti. Ozelse ara sor bi.
Çok bilirler herşeyiSenin akrabalarda
eksik olursa sen getirirsen de
Verir ya niye vermesin
Ay ben sanırım çok kıyafet koydum ama daha ellemeyecemBen her baktiğimda bi önceki valizi beğenmiyorum.o yuzden bakmayacam
Onunla kestik iletişimiStres yapman doğal canım ya yapma diyoruz ama ister istemez olur tabi. Kendi doktorun mu dedi gerek yok diye? Onunla iletişimin ne durumda? Evine geçmişsin yine o da iyidir hastanedensesorun yoktur canim endişe etme
Kızlar 2.aralikta ben dahil 3 kişi nasip olursa doğum olacakAnesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde
Kız serumu falan sana cıkarttırdılar ya neresi güzelOnunla kestik iletişimi
Burada koronayken takip edecek doktor gerek yok dedi
Yarın tekrar soracağım belki bakayım der
Ay bi de devlette doğurasım geldi
Burdaki devlet otel gibi
ay neyseki çıktın çok şükür canımBen de o yüzden rahat geldim işte
Risksiz geldi bana
Ay şükür geldim evime
Bunu slrun yok sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?