2021 Aralık Anneleri

Anladım canım teşekkür ederim inşallah bir an evvel eylülüde alır çıkarsınız hastaneden

Ben de 36+2 deyim ama senin imzanda niye 36 haftalık diye yazıyo
Ben de 20 aralık isticem eğer doktor 20-21 aralık gibi alalım derse En uzun gecede ağrı sancı çekmek istemiyorum

Ben de 36+2 deyim ama senin imzanda niye 36 haftalık diye yazıyo
Ben de 20 aralık isticem eğer doktor 20-21 aralık gibi alalım derse En uzun gecede ağrı sancı çekmek istemiyorum
+2 den sonra 37 olarak gösteriyor galiba 48 saat hastanede kalacaksın, 22sinde taburcu ederim bir problem olmazsa dedi sezeryanda da yanıma kimseyi almıyorlarmış eşim girer belki demiştim ama kahul etmediler 17-18i gibi de anesteziyle görüşüp testlerimi yaptıracakmışım

Çok karışık olmuş sizin iş Zaten gına geldi mantıksız kurallardan. Insallah bi çözüm yolu bulursunuz canım vardır bir hayır
Eylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Emzirdim demişsin sonrasında çok sevindim Hersey yolunda gider, yarın dönersiniz evinize inşallah Sen de mi yatacaksin peki bu gece?
kizlar benim bugun kontrolum vardi gelisimi durmus doguma aliyolar nstye baktilar sanci cikmadi napicam bilmiyorum
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Benim de iki gün hastane kalış sürem. Ki bence bu çok iyi bişey, en şiddetli ağrılı dönemi hastanede gözetim altında atlatmış oluruz Yaptırılacak testler nelermiş söyledi mi?

Benim de ctesi belli olur heralde tarihim. Biz de seninle aynı gün doğurursak doğumdaş oluruz yuppi

Anesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhalde

Herkes 2 aralıkta doğuruyor biz de 20sinde doğururuz

Ben de 36+3üm erken doğum riski olunca bugünleri görmüş olmak mucize gibi. Bakalım ne zaman nasıl gelecek bebişler ben de adalatı bıraktım bu hafta artık.

Eşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence

Sen istersen çıkabilirsin dedi doktor. Sonra istersen yat dedi sonra yat bu gece de bakalım dedi. Biraz yatasım vardı tabi bebekim burda diye. Hem de bu gece de yapsınlar biraz ağrı kesici filan bakalım dedim.

Eşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Devlet mi?

Doğum yapan arkadaşlar çok sevindim sürekli takip edemedim en son gördüklerim merve ve B BitterCikilata gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. sağlıklı güzel uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah bir an önce bebişlerin her şeyi yoluna girsin taburcu olun inşallah. doğum yapacaklara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah her şey yolunda gitsin

Sağolasın canım.

Benim bebeğim asla emmiyo sanırım biberonla devam edeceğiz çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…