Geçirilmez sanırım yaKız zaten salı günü mü ne bitti karantinaları 2 gün arayla yine geçiiriliyor mu
Anladım canım teşekkür ederim inşallah bir an evvel eylülüde alır çıkarsınız hastanedenBeni dün ayağa kaldıran kadınlar ay masallah bunun acı eşiği çok yüksek dediler. Ama dün koridorda bağıran da vardı acıyo acıyo diye. Bence psikolojimizle de çok alakalı. Kimse korkmasın. Ben cabuk gaz cıkaramadım ama bi kac kez wc gittim ondan da olabilir. Zaten benim metabolizma fazla hızlı. Ağrılarım oldu ama yoğun değildi ama çok olmadan dün öğlen ve gece ağrı kesici yapıldı. Geceki de belki uyurum diye ben istedim ama onca kahveyle uyuyamadım tabi. Bi de 2 saatte bir 15er dk iki memeyi de süt çıkmasa da sağma makinesine koydum. E bi iki tur yürüdüm o ara. Wc gittim hep cişten hariç biraz oturdum gaz varsa çıksın diye uyunmadı yani.
Ben de 36+2 deyim ama senin imzanda niye 36 haftalık diye yazıyoBizim de kontrolümüz vardı bugün36+1 3005 gr 49 cm sadece 105 gr almış bu hafta, bende 1 kg vermişim yine 18 kg almıştım 15 kg ya düştü suyu, doppleri her şeyi çok iyi dedi, hiç gelmeye niyeti yok yerinde mutlu sancım falan da çıkmadı 20 aralık sezeryan tarihi
+2 den sonra 37 olarak gösteriyor galibaBen de 36+2 deyim ama senin imzanda niye 36 haftalık diye yazıyo
Ben de 20 aralık isticem eğer doktor 20-21 aralık gibi alalım derseEn uzun gecede ağrı sancı çekmek istemiyorum
Ayy çok sevindimm hadi inşallah yarın evinize geçiyorsunuuzBebekimi emzirdim. Hemşire bak sütün de geliyo diye dudağının kenarından gösterdi Biberonla da besledim. Gazını da çıkardım. Güzel emerse yarın taburcuyuz.
InşalahAyy çok sevindimm hadi inşallah yarın evinize geçiyorsunuuz
Çok karışık olmuş sizin işAy hayatımın en saçmasapan dönemindeyim
24ünde karantinam başladı
Hem 25inde hem de 24ünden 5 gün sonra olan 29unda eşim test verdi negatif çıktı
Aşılı olduğu için 5 gün sonra vermesi gerekiyordu testi
Bu sabaha karşı bi baktım eşim riskli görünüyor
Çünkü onu 25inden sonra temaslı saymışlar niyeyse
Ve 30undan önce test verdiği için şu an 10 gün karantinası var görünüyor
Ve biz bugün yola çıkmalıyız
Emzirdim demişsin sonrasında çok sevindimEylül'ümü gördüm geldim. Oksijen ve midedeki hortum çıkarılmış. 12de beslenme saatiymiş emzirmeyi denicez. Her şey yolunda giderse yarın taburcuyuz bin şükür.
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallahkizlar benim bugun kontrolum vardi gelisimi durmus doguma aliyolar nstye baktilar sanci cikmadi napicam bilmiyorum
Ben her baktiğimda bi önceki valizi beğenmiyorum.Bana da 9 da burada ol dedi 11-12 gibi alırız diye söyledison eksik bişey var mı diye bavulu kontrol ettim
Bu cumartesi konusur bence artikDaha konuşmadık
Benim de iki gün hastane kalış sürem. Ki bence bu çok iyi bişey, en şiddetli ağrılı dönemi hastanede gözetim altında atlatmış oluruz+2 den sonra 37 olarak gösteriyor galiba48 saat hastanede kalacaksın, 22sinde taburcu ederim bir problem olmazsa dedi sezeryanda da yanıma kimseyi almıyorlarmış eşim girer belki demiştim ama kahul etmediler 17-18i gibi de anesteziyle görüşüp testlerimi yaptıracakmışım
Anesteziyle görüşeceksin dedi bir de kan tahlilleri vs yapılacak dedi ama corona testinden falan bahsetmedi haftaya daha detaylı söyler herhaldeBenim de iki gün hastane kalış sürem. Ki bence bu çok iyi bişey, en şiddetli ağrılı dönemi hastanede gözetim altında atlatmış oluruzYaptırılacak testler nelermiş söyledi mi?
Benim de ctesi belli olur heralde tarihim. Biz de seninle aynı gün doğurursak doğumdaş oluruz yuppi
Ben de 36+3ümBenim de iki gün hastane kalış sürem. Ki bence bu çok iyi bişey, en şiddetli ağrılı dönemi hastanede gözetim altında atlatmış oluruzYaptırılacak testler nelermiş söyledi mi?
Benim de ctesi belli olur heralde tarihim. Biz de seninle aynı gün doğurursak doğumdaş oluruz yuppi
Sen istersen çıkabilirsin dedi doktor. Sonra istersen yat dedi sonra yat bu gece de bakalım dedi. Biraz yatasım vardı tabi bebekim burda diye. Hem de bu gece de yapsınlar biraz ağrı kesici filan bakalım dedim.Çok karışık olmuş sizin işZaten gına geldi mantıksız kurallardan. Insallah bi çözüm yolu bulursunuz canım vardır bir hayır
Emzirdim demişsin sonrasında çok sevindimHersey yolunda gider, yarın dönersiniz evinize inşallah Sen de mi yatacaksin peki bu gece?
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
Devlet mi?Eşimin halasi aradi. Hastaneye battaniyeyle yastik götür dedi pandemiden dolayi vermezler belki dedi.
Yaa ben kendimi götürsem şükredecem. Dogum yapanlar gercekten ihtiyac mi boyle seyler. Hastane temin ediyordur bence
Sağolasın canım.Doğum yapan arkadaşlar çok sevindim sürekli takip edemedim en son gördüklerimmerve ve B BitterCikilata gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. sağlıklı güzel uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah bir an önce bebişlerin her şeyi yoluna girsin taburcu olun inşallah. doğum yapacaklara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah her şey yolunda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?