2021 Aralık Anneleri

Kızlar 2.aralikta ben dahil 3 kişi nasip olursa doğum olacak @cennetciim051215 @eymentaa bizim haftalar sizden 2-3 hafta ileri ben 39.haftadayim mesela sizinkiler de 15 ve sonrası normal
Yarin doguracaklar arasinda ben de variiim bugun belli oldu dr suni sanciyla baslariz yarin sabahtan dedi normal dogum yapicam insallah hersey yolunda giderse

Kız serumu falan sana cıkarttırdılar ya neresi güzel Bizim buradaki sehir hastanesi de çok güzel. Tek kişilik odalar tvli falan. Yemekleri lezzetli Ama bana çok uzak kontrollere gidip gelemezdim.
Yok ikisi aynı yer değil
Ben kendş memleketime geldim bugün
Burdaki devlet iyi bi hastane
Odasınu yemeğini bilmiyorum da ulaşım sıkıntım yok
Bi de ebelerden birini de tanıyorum
O ayarladı zaten karantinam bitene kadar olan doktoru

Ne ara gittin ya gitmenin yollarını arıyordunuz hani Nerdesin nereye gittin öyle merak ediyorum ki sen soylemedikce

Gelmiş geçmiş olsun gözün aydın şimdi daha rahat edersin hiç değilse kendi ailenin yanında bir an önce karantina da bitsin sonra da bebişle kavuşma

Yarin doguracaklar arasinda ben de variiim bugun belli oldu dr suni sanciyla baslariz yarin sabahtan dedi normal dogum yapicam insallah hersey yolunda giderse
Doktorum 39.haftada suni sancıyla doğurturum dedi bana da.Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.Epidural olacak mı

Benim doktorum da sezaryen olursa 20 22 Aralık gibi olabilir demişti ama net konuşmadık. Normal olursa da Aralık sonuna gidebilir dedi. Nidicardı günde kaç kullanıyordun? Ben tek kullanıyordum ama ilk zamanlar başka ilaçlarla da kombine şekilde kullandım uzun bir süre. 35 hafta kontrole gittiğimde bir hafta on gün daha kullanıp bırakabilirsin artık demişti coraspin ve bunun için..ben de 23 haftadan beri kullandığım için artık bırakmak istedim çok uzun süre oldu, gebelik kategorisi de c diye biliyorum o nedenle bir hafta sonra bırakmış oldum yani. Ama korkma bence zaten yavaş yavaş normal kasılmalar hazırlık kasılmaları oluyor bu haftalarda. Benim eskiden olan toplanmalar pek olmuyor doktorun muayenede fark ettiği şekilde olan rahim kasılması bu dediği. Ama sadece ilk ilacı bıraktığım gün yoğun şekilde Kasık bel sırt ağrısı yaşadım regl olmuş gibi bir ağrı da eşlik ediyordu. Sık sık geldi bu ağrı ve tedirgin oldum açıkçası. Ama o gün başka şeyler de olmultu sanırım onun etkisi de olabilir. Şimdi 5 gündür falan kullanmıyorum toparlanma pek de olmuyor eskisine göre artmadı diyebilirim yani ilacı bırakınca. Yavaş yavaş da normaldir artık diye düşünüyorum. Tabi ki bir gün bile önemli ne kadar kalsalar o kadar iyi ama çok şükür ciğer geliştiricileri de oldular zaten 37den sonra artık prematüre de sayılmıyor çoğu doğum zaten 38.haftada gerçekleşiyormuş bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan sağ salim kavuşuruz inşallah kasılmalar öyle hemen başlamayacak ama sen yine de tedirgin olma çünkü oraya odaklandıkça da daha çok geliyor sanki

Benim bebeğim asla emmiyo sanırım biberonla devam edeceğiz çok üzgünüm
Canım imkanın varsa emzirme danışmanı oluyor ondan tutabilirsin. Ebe hemşire kişiler gelip yardımcı oluyor memeyi bırakanlara tekrar alıştırmak için. Bir araştır maddi olarak mama da az değil karşılaması çünkü

Sezeryan olan hanımlar hastaneye götürmemiz gereken ekstra bir şey var mı ? Ben baya önce hazırlamıştım hastane çantamı şimdi acaba yetecek mi aldığım şeyler diye düşünüyorum

Ben sadece nidicard kullanıyorm o da günde 3 tane. Bakalım inşallah dediğin gibi olur, kasılmayla ağrıyla hastaneye gitmek istemiyorum çünkü bebeğin toplanması değil de kasılmalarım benim yine günde 4-5 tane oluyor ama doktorum o kadarı normal demişti

Ne ara gittin ya gitmenin yollarını arıyordunuz hani Nerdesin nereye gittin öyle merak ediyorum ki sen soylemedikce
Söyleyemeeeeem susarıııım yaralıyıııım ben
Gelmiş geçmiş olsun gözün aydın şimdi daha rahat edersin hiç değilse kendi ailenin yanında bir an önce karantina da bitsin sonra da bebişle kavuşma
Çok sağ ol
Aynen
O tuhaf hastaneden kurtulduğuma öyle mutluyum ki

Kızlar birşey aklıma takıldı magnezyumu bıraktınız mı sancilarla alakalı bugün doktora sormayi gene unuttum.. kendisi 2_3 gün olmayacakmış panikten herşey uçtu

Kızlar birşey aklıma takıldı magnezyumu bıraktınız mı sancilarla alakalı bugün doktora sormayi gene unuttum.. kendisi 2_3 gün olmayacakmış panikten herşey uçtu
Bizim doğum günümüz belli olduktan sonra doktorum artık bırak dedi ,birakmasanda olur dedi ama bıraktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…