Mantar olsa anlardim ya onun akintisi daha beyaz ve kesik kesik oluyor. Bu bildigin sumuksu bi yapida. Ic camasirima gecmiyor bile, sadece aynayla baktigimda goruyorumYok benim önceki belirtisiz olan mantar değildi başka bir enfeksiyondu simdikisi mantar kasintim var ordan anlıyorum, öncekisini 1 ay uğraştık işte bulamadık bir türlü ilacını belirti yoktu ama tahlilde çıkıyordu, bı kaç doktor değiştirdim nedir bu diye, sonra suanki doktorum vajinadan kültür aldı tam olarak bakterinin kendisini buldu nokta atışı oldu yani onun özel ilacını verdi eşimin de kullanmasını istedi bir kez 1 er tane içtik temizlendi...valla normal doğum yapmiycaksin sen zaten çok bişey yoksa bırak içme sürekli dediğim gibi vajina da akıntı fazlalastigindan son haftalar oluyormuş bol su iç atarsın vucudundan bende mantarı söylemiyorum valla kendim sirkeyle falan geçiriyorum uğraşamam şimdi ilaçla
Eve gelen iri bir kadın misafirAynen 1 numara buyuk aldim terlik o bile dar oldu 3numara buyuk alcam sanirimsonra artik kim giyer bilmem 40numara terligi
Taze anneeeeee bebek emzirmek nasi bi duyguymus anlat bizeEve gelen iri bir kadın misafir
Aynen aynenEve gelen iri bir kadın misafir
Beybim normalde 2 kez alıyolarmıs anneleri. Çoğunlukla bebekler bi kaç günden de fazla kaldıkları için anneler evden geliyomuş 2 kez ya bana siz burdasınız tekrar çağırtmaya calışacam sizi dedi bizim hemşire. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel çok muhteşem. Çok çok güzel ay anlatamıyorum. Ben hep diyodum ya memem yok ucu var diye işe yaradı tabi çok şükür hemşire dedi göğüs uçlarınız çok güzel diye. Bebekimi önce emzirdim tek meme ilk girişte. Ilk zamanalr süt gelmedi bence. Ama cekti hep valla makinalardan kuvvetli çekiyolar gerçekten. Sonra geliyo dedi kiz sütünüz ağzının kenarından gosterdi beyaz beyaz. Sonra baslarda boş cekti diye biberonla da 1 olcek 30 cc verdik. Onu bitiremedi bile. Tabi biraz emebildi diye çok şükür. Kız dedi aslında biraz fazla emdi doktor amcası duymasın dedi. Sanırım ilk boş çekmeler de biraz gaz yapıyo diye. Neyse gazını çıkartıyom. Bana kalsa kuvvetli yapıyom ama anam çocuklara bi vuruyolar pihuuu. Ama dedim siz benim çocukuma kotü davranıyonuz böyle olmaz gülüyolar o şekilde asla çıkmaz dediler. Sağolsunlar müthişler herkes yaa. Ilkinde küvözlerin yaninda emzirdim sık sık baktı kız nasıl yapıyom diye. Iyi iyi dedi hep.Taze anneeeeee bebek emzirmek nasi bi duyguymus anlat bize
Bana cok huylanirim gidiklanirim gibi geliyor durup durup guluyorum kendime
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düşer sarılık oranıSarilik degeri 9 cikti sik beslencek dedi çıktık ama 2 gun sonra cagrdi kontrole emzirme ve mama seklinde devam ediyorum daha fazla yukselmesin diye
YiiiiaaaaBeybim normalde 2 kez alıyolarmıs anneleri. Çoğunlukla bebekler bi kaç günden de fazla kaldıkları için anneler evden geliyomuş 2 kez ya bana siz burdasınız tekrar çağırtmaya calışacam sizi dedi bizim hemşire. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel çok muhteşem. Çok çok güzel ay anlatamıyorum. Ben hep diyodum ya memem yok ucu var diye işe yaradı tabi çok şükür hemşire dedi göğüs uçlarınız çok güzel diye. Bebekimi önce emzirdim tek meme ilk girişte. Ilk zamanalr süt gelmedi bence. Ama cekti hep valla makinalardan kuvvetli çekiyolar gerçekten. Sonra geliyo dedi kiz sütünüz ağzının kenarından gosterdi beyaz beyaz. Sonra baslarda boş cekti diye biberonla da 1 olcek 30 cc verdik. Onu bitiremedi bile. Tabi biraz emebildi diye çok şükür. Kız dedi aslında biraz fazla emdi doktor amcası duymasın dedi. Sanırım ilk boş çekmeler de biraz gaz yapıyo diye. Neyse gazını çıkartıyom. Bana kalsa kuvvetli yapıyom ama anam çocuklara bi vuruyolar pihuuu. Ama dedim siz benim çocukuma kotü davranıyonuz böyle olmaz gülüyolar o şekilde asla çıkmaz dediler. Sağolsunlar müthişler herkes yaa. Ilkinde küvözlerin yaninda emzirdim sık sık baktı kız nasıl yapıyom diye. Iyi iyi dedi hep.
Ikincide de direkt emzirme odasına geçtim. Iki memeyi de guzelce emzirin gazı çıkarın bakarız dediler. Yalnızdık. Bol bol konusa konusa aşkla çok daha güzel oldu. Ilk verdim memeyi hem cekiyo hem uyuyo emzik gibi kullandı. Ben de o memeden süt gelmiyo sandım cekeyim ilk verdiğimi vereyim dedim. Tam cekiyom cok cok emiyoben de ememiyo diye uyuyo sanıyorum daha çok minik tabi yorulur olabilir dedi annemler anlatınca. Uzun uzun güzel güzel verdim memeleri sirayla. Arada uyur gibi olunca gaz çıkarma yaptım minik de oldu normal de çıkardı. Neyse ağladı artık sonda gaz cıkarmada aranıyo gibiydi. Ben de aldım gittim hemsireye ikisini de denedim uzun uzun ama artık ağlıyo süt gelmedi galiba dedim. O da siz sakin olun geliyo sizin sütünüz dedi. Parmağıyla bakti dudak kenarlarına evet aranıyo mamasıni yapayım siz besleyin dedi. Yaptı mamayı getirdi. Bana tarif etti iste olceği ısisinı. Bence bayaa soğuktu resmen oda ısısnin bi tık sıcağı. Onu da emzirdim ama ben iki kez kustu. Ama dediler ki o kusma değil fazla geleni çıkardı. Gaz gibi çıkardı birini zaten. Artik alalım dediler. Hayir dedim vermek istemiyorum amaa. Dediler siz cok güzel beslediniz size yarin bebek hediye etcez. Temiz kiyafetlerle gelin dediler. Ilk kıyafetleri bi giydirmişler sonra cıkarmislar orda duruyodu küvözün altında. Bi penye battaniyeye sarıli emzirdim hep. Soguk diyom. Yok değil diyolar. Cünkü Türk anasının çocuku üşür.
Neyse bunu yazarken eşim sordu tekrar almayacaklarmış beni bu akşam. Hayin yeni bi hemşire geldi kesin.
Ay hepimiz sağlıcakla birbirimize besiklerinden cicili bicili fotoğraflar yollayalım.Yiiiiaaaa
Masallah minik kusa masallah
Memeler kucuk olsa daaa onemli olan islevi, senin bebe de cok cok cekiyorsa fiskirir iyice bikac gune insallah
Benim memeler ucsuz ama insallah oglusum uclarini cikarir die dua ediorum
Gidiklana gidiklana emziririm
Hadi bakalimm sen de yarin hediyeni al da evinin yolunu tut saglicakla
Valla benim bildiğim normal doğum sırasında bebek alınırken enfeksiyonun bulaşma riski oluyor diğer türlü zaten kapalı yerdeler korunuyorlar yani ondan zaten su geldikten sonra hemen gelin derler enfeksiyona açık oluyor diyeMantar olsa anlardim ya onun akintisi daha beyaz ve kesik kesik oluyor. Bu bildigin sumuksu bi yapida. Ic camasirima gecmiyor bile, sadece aynayla baktigimda goruyorumbenim dr da vajen kulturu almisti hep, onun sonucuna gore ilac yazmisti. Tamam okey kullandim ama surekli tekrarliyor artik yetti yani hamilelik oncesi de hic boyle bisi yasamamistim hamilelige bagliyorum o yuzden
Vaginal dogum yapmayacaklarda bebege zRar vermiyor muymus? Benim tek korkum bebitoma zarari olmasi
Benim öyle canım şuan yine antibiyotik kullanıyorumKizlar burda biri vardi gecmeyen enfeksiyonu olan kimdi o?
Bugun yine saridan yesile calan bi akintim oldu sumuksu bisey. Idrarda yanma ya da kasinti falan yok. Sadece bu akinti enfeksiyon demek icin yeterli mi?
Ben her ay ilac mi kullanicam ya cok skildim artikgeciyor iki uc hafta hic akintim olmuyor sonra tekrar basliyor. Bu ucuncu oldu, gercekten neden oluyo bu yaa uf
Zzzt yanlış. Sezaryenli enfeksiyonlu bebek doluydu.Valla benim bildiğim normal doğum sırasında bebek alınırken enfeksiyonun bulaşma riski oluyor diğer türlü zaten kapalı yerdeler korunuyorlar yani ondan zaten su geldikten sonra hemen gelin derler enfeksiyona açık oluyor diye
Çok güzel yaa biran önce dogurasim geldiBeybim normalde 2 kez alıyolarmıs anneleri. Çoğunlukla bebekler bi kaç günden de fazla kaldıkları için anneler evden geliyomuş 2 kez ya bana siz burdasınız tekrar çağırtmaya calışacam sizi dedi bizim hemşire. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel çok muhteşem. Çok çok güzel ay anlatamıyorum. Ben hep diyodum ya memem yok ucu var diye işe yaradı tabi çok şükür hemşire dedi göğüs uçlarınız çok güzel diye. Bebekimi önce emzirdim tek meme ilk girişte. Ilk zamanalr süt gelmedi bence. Ama cekti hep valla makinalardan kuvvetli çekiyolar gerçekten. Sonra geliyo dedi kiz sütünüz ağzının kenarından gosterdi beyaz beyaz. Sonra baslarda boş cekti diye biberonla da 1 olcek 30 cc verdik. Onu bitiremedi bile. Tabi biraz emebildi diye çok şükür. Kız dedi aslında biraz fazla emdi doktor amcası duymasın dedi. Sanırım ilk boş çekmeler de biraz gaz yapıyo diye. Neyse gazını çıkartıyom. Bana kalsa kuvvetli yapıyom ama anam çocuklara bi vuruyolar pihuuu. Ama dedim siz benim çocukuma kotü davranıyonuz böyle olmaz gülüyolar o şekilde asla çıkmaz dediler. Sağolsunlar müthişler herkes yaa. Ilkinde küvözlerin yaninda emzirdim sık sık baktı kız nasıl yapıyom diye. Iyi iyi dedi hep.
Ikincide de direkt emzirme odasına geçtim. Iki memeyi de guzelce emzirin gazı çıkarın bakarız dediler. Yalnızdık. Bol bol konusa konusa aşkla çok daha güzel oldu. Ilk verdim memeyi hem cekiyo hem uyuyo emzik gibi kullandı. Ben de o memeden süt gelmiyo sandım cekeyim ilk verdiğimi vereyim dedim. Tam cekiyom cok cok emiyoben de ememiyo diye uyuyo sanıyorum daha çok minik tabi yorulur olabilir dedi annemler anlatınca. Uzun uzun güzel güzel verdim memeleri sirayla. Arada uyur gibi olunca gaz çıkarma yaptım minik de oldu normal de çıkardı. Neyse ağladı artık sonda gaz cıkarmada aranıyo gibiydi. Ben de aldım gittim hemsireye ikisini de denedim uzun uzun ama artık ağlıyo süt gelmedi galiba dedim. O da siz sakin olun geliyo sizin sütünüz dedi. Parmağıyla bakti dudak kenarlarına evet aranıyo mamasıni yapayım siz besleyin dedi. Yaptı mamayı getirdi. Bana tarif etti iste olceği ısisinı. Bence bayaa soğuktu resmen oda ısısnin bi tık sıcağı. Onu da emzirdim ama ben iki kez kustu. Ama dediler ki o kusma değil fazla geleni çıkardı. Gaz gibi çıkardı birini zaten. Artik alalım dediler. Hayir dedim vermek istemiyorum amaa. Dediler siz cok güzel beslediniz size yarin bebek hediye etcez. Temiz kiyafetlerle gelin dediler. Ilk kıyafetleri bi giydirmişler sonra cıkarmislar orda duruyodu küvözün altında. Bi penye battaniyeye sarıli emzirdim hep. Soguk diyom. Yok değil diyolar. Cünkü Türk anasının çocuku üşür.
Neyse bunu yazarken eşim sordu tekrar almayacaklarmış beni bu akşam. Hayin yeni bi hemşire geldi kesin.
Yaa e neden vajinada bişey çıksa etse sezeryana aliyolar o zamanZzzt yanlış. Sezaryenli enfeksiyonlu bebek doluydu.
Geçer canım hiç üzme kendini. İlk gunler olabiliyor geçer sonra inşallah.Benmde aynıydı 16 olmuş dün tekrar yattık
Ama biraz internetten okudum da erken dogum riski falan olusturuyormus, su kesesinin erken patlamasi falan yaziyorduValla benim bildiğim normal doğum sırasında bebek alınırken enfeksiyonun bulaşma riski oluyor diğer türlü zaten kapalı yerdeler korunuyorlar yani ondan zaten su geldikten sonra hemen gelin derler enfeksiyona açık oluyor diye
Sende de sadece akinti mi var?kasinti yanma vs yok dimi? Doktor kultur aldi mi bi daha? Bide antibiyotigi fitil olarak mi aliyosunBenim öyle canım şuan yine antibiyotik kullanıyorum
O zaman söyle doktoruna canim tahlil yapar yine uygun görürse verir öyle, belki de varsa bile cok az biseydir bol su iç vücuttan atmaya calişAma biraz internetten okudum da erken dogum riski falan olusturuyormus, su kesesinin erken patlamasi falan yaziyordu
Sende de sadece akinti mi var?kasinti yanma vs yok dimi? Doktor kultur aldi mi bi daha? Bide antibiyotigi fitil olarak mi aliyosun
Merhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.
Ben iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Çok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Daha sonra yine yazarım inşallah
Masallah arkadaslar tebrik ederim hepinizin anneliginiKizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim
Kızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
Sanırım vajinada olunca kesin bulasıyo bebeye diyedir.Yaa e neden vajinada bişey çıksa etse sezeryana aliyolar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?