2021 Aralık Anneleri

Aynısı bende de çıkmadı ama karbonhidrat ve şekeri kes 1 hafta dedi. Tabi ben yemeye devam ettim bir hafta sonra tekrar tahlil verdim şükür yine temiz çıktı

Doğum yapanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün melekleri ben de 36. Haftadayım pazartesi kontrolüm vardı iki haftadır doktor bebeğin suyu az diyip duruyor bu hafta cuma tekrar kontrole çağırdı inşallah bi sorun olmaz kızlar dua edin lütfen

Sayılı gün çabuk geçer de doktor bana normali bekleyelim deyince işler karıştı, yarın da olabilir 15 gün sonra da
Senin daha az kalmış doğru. Normali beklemek belirsizlik gibi geliyor insana Hayırlısı olsun canim elbet bellidir günü saati sağlıkla gelsin de

Açlık değilde artık boğazım kurumuştu susuzluktan

Yok 2 gece sezeryan
Uykusuz geceler saat 7 den beri uyumuyor
Hayirdir ne derdi var şimdiden Tam uzun uzun uyuyacağı zamanlar o minnoşun ya

Ben 1 gece niye hatırladım ki? Hatta özel odaya gerek yok 1 gece için demiştin sanki kafamda öyle kalmış demek ki

Hayirdir ne derdi var şimdiden Tam uzun uzun uyuyacağı zamanlar o minnoşun ya

Ben 1 gece niye hatırladım ki? Hatta özel odaya gerek yok 1 gece için demiştin sanki kafamda öyle kalmış demek ki
lonely bird 1 gece dedi
Bnde o zmn gerek yok dedim
Ya ne bilim 10 dk uyuyor hop ağlıyor düngece 2 saat uyumuşum o kadar

Eşin bakabiliyor mu Oğlunun duygu durumu ne? Sevindi mi gün sayiyordu? Şimdilik sorularım bu kadar
Bakıyor
Oğlan mutlu az önce topuk kanı aldılar çok ağladı offf niye ağlıyor diyor
Sevindi sevindi memesi olsa arada verirdi o derece iyi ki okula gitti bugün yoksa bn bitmişim kucağında istiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…