- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Aynısı bende de çıkmadı ama karbonhidrat ve şekeri kes 1 hafta dedi. Tabi ben yemeye devam ettimYaaa bende çıkmadı protein tansiyonda normal ama tuz tüketme 1 hafta tansiyon takibi yap dedi kiloda aldık ondanmı anlamadım ya inş tansiyon sıkıntı olmasında Allah korusun sanada çok geçmiş olsun hayırlısı ile bide biz doğursaydık
Bi idrar versen protein var mı diye iyi olur aöa doktorun daha iyi bilir tabiBenim doktorum hic tahlil bile yapmadi oturur pozisyonda cok sisiyor
Canımmm ne mutlu sana bak anne oldunBen de doğurdum bugün. Yazışmıştık. Bebişim henüz yanımda değil.
Benim yatış islemleri 7 de ama nezaman doguma alir bilmiyorum saat solemedi cunku doktorum.. ama tahminimce ogleden once alir yoksa ben acliktan bayilirim o bi kesinKeşke benimkide sabah olsaydi
Ben tek gireceğim ay sonunaBugün 4 doğum var sanırım allah bereket versin
Benimki de artık hiç gelmicek gibi hissediyorum sonsuza kadar hamile kalıcam sankiBen tek gireceğim ay sonuna
Son zamanlar oyle oluyor gerçekten. Bir de burda tek tek doguranlari görüyoruz ya bize de biraz var diye hiç geçmiyor sanki zamanBenimki de artık hiç gelmicek gibi hissediyorum sonsuza kadar hamile kalıcam sanki
Sayılı gün çabuk geçer de doktor bana normali bekleyelim deyince işler karıştı, yarın da olabilir 15 gün sonra daSon zamanlar oyle oluyor gerçekten. Bir de burda tek tek doguranlari görüyoruz ya bize de biraz var diye hiç geçmiyor sanki zaman
Yok yarın inşallahEve geçtiniz mi?
Senin daha az kalmış doğru. Normali beklemek belirsizlik gibi geliyor insanaSayılı gün çabuk geçer de doktor bana normali bekleyelim deyince işler karıştı, yarın da olabilir 15 gün sonra da
Açlık değilde artık boğazım kurumuştu susuzluktanBen gece 12den sonra bişey yememistim 11.15 gibi sezaryene girdim. 17.30a kadar su bile içme dedi. Sonrası standart, tuvalete çıkana kadar sıvı beslenme. Ben açlık hissetmedim aslında ama psikolojik olarak yemek yeme isteği vardı
1 gece değil miydi seninYok yarın inşallah
Yok 2 gece sezeryan1 gece değil miydi senin
Hayirdir ne derdi var şimdidenYok 2 gece sezeryan
Uykusuz geceler saat 7 den beri uyumuyor
Eşin bakabiliyor muYok 2 gece sezeryan
Uykusuz geceler saat 7 den beri uyumuyor
Hayirdir ne derdi var şimdidenTam uzun uzun uyuyacağı zamanlar o minnoşun ya
Ben 1 gece niye hatırladım ki? Hatta özel odaya gerek yok 1 gece için demiştin sanki kafamda öyle kalmış demek ki
BakıyorEşin bakabiliyor muOğlunun duygu durumu ne? Sevindi mi gün sayiyordu? Şimdilik sorularım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?